玩就要玩得盡興,食就要有幾辣得幾辣!正所謂薪火相傳,自幼就比父母灌輸食辣既文化,搞到長大之後都變左個辣伙頭。尤其是每次面對四川菜既誘惑,真係叫人難捨難離。如果你要我揀一間鍾情既川菜專門店,或者銅鑼灣呢間「麻辣派對」,絕對係數一數二既。佢地既配料、份量、味道都係高水準之作,食返個快Lunch,你都咪話唔梳乎!👇📌紅燒排骨小麵 - $58▪ 雞腎 - $10▪ 牛腱肉 - $10▫ 每次要去到食麻辣麵果陣,都一定要加餸,呢d就常識黎咖啦。要大讚既係用上餐廳用上陽春麵,麵質有咬口夠彈性,煙煙韌韌,幾特別。我唔算話好食得辣,所以揀左小辣,份量就大碗,碗上加左大量花生、葱花聞落夠哂惹味。排骨煮得名腍身,唔會太乾身,唔錯。另外雞腎、牛腱肉都做到爽口彈牙,用黎送麵認真一流。📌五香牛筋腩小麵 - $58▪ 水魷魚 - $10▪ 台式貢丸 - $10▫ 呢到既牛筋腩大件夾抵食,肉質軟腍香味濃郁,食落啖啖肉認真過癮。配埋新鮮水魷魚,入口索索聲,夾埋辣湯一齊食好夾;台式貢丸比平時食開既口感更加爽滑,肉味夠香。午市仲會送雲耳同埋紅豆沙,呢個價錢夠哂抵食啦。📌派對口水雞 - $68👉口水雞乃係四川菜

📌紅燒排骨小麵 - $58
雞腎 - $10
牛腱肉 - $10

碗上加左大量花生葱花聞落夠哂惹味。排骨煮得名腍身,唔會太乾身,唔錯。
另外雞腎牛腱肉都做到爽口彈牙,用黎送麵認真一流。

📌五香牛筋腩小麵 - $58

水魷魚 - $10
台式貢丸 - $10

午市仲會送雲耳同埋紅豆沙,呢個價錢夠哂抵食啦。

📌派對口水雞 - $68

👉口水雞乃係四川菜最常見既冷盤小食,以豐富既調味一次過嚐盡,四個層次。
再加埋雞肉入口夠細嫩幼滑,加埋一粒粒花生粒,完全做到果種Perfect match呀!-
2020-02-22
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
  • 紅燒排骨小麵
  • 派對口水雞