2021-04-03 805 views
假期去啲有情調既餐廳真係好chill㗎,所以今日即刻同朋友入去將軍澳Chill下,餐廳既裝潢同氣氛都好好,令人好舒服呀😚仲可以帶狗狗添架😗呢度既Pizza真係好吸睛,最大size有成30吋,因為人數關係我叫左個15吋嘅煙三文魚pizza,pizza好特別,上面既香葉鋪面,下面就係香味十足既煙三文魚,餅低唔厚,最重要係夠既哂脆,而餅面亦都鋪有芝士,成個pizza既味道層次好豐富呀😍😚近年新興既新豬肉,而呢度都緊貼潮流推出新嘅Menu,我就叫左個新豬肉沙律,新豬肉好有口感,同真豬肉一樣,沙律菜好新鮮,加上牛油果同青瓜,真係好清新呀☺️☺️Prime rib eye steak,好tender,呢塊RIB EYE的確令我非常驚喜🤪稔滑有餘,好有肉味,切開後粉紅色、富肉汁👍👍果然是medium rare熟😙😙配上脆卜卜的麵包糠同沙律菜🙌🏻份量剛剛好👍醬汁混合埋一齊食好正💕仲有配菜😍Mango smoothies很清涼呢,芒果味濃濃的❤️炎炎夏日,來杯清涼消暑的特調冰沙真係好暢快😋熱Latte ☕️☕️啡味濃郁,奶味順滑😜😜

Mango smoothies很清涼呢,芒果味濃濃的❤️

2021-04-03
Type of Meal