2022-12-15 147 views
💖 Cube O - Journey with Seajellies (荃灣)✨荃灣楊屋道88號Plaza 88 8樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️終於輪到我嚟打卡呢間水母餐廳啦😍呢間餐廳一直book mark咗好耐🤭今日喺荃灣廣場影聖誕裝飾就順便約埋去食晚餐😆估唔到啲嘢食都幾好味‼️值得再試👍🏻-法式蟹肉龍蝦湯配馬斯卡邦尼芝士泡沫🦞 $118我有好多蟹肉絲混雜喺龍蝦湯當中,成個湯唔會話太黏稠,我覺得幾好飲喎😍龍蝦湯上面仲加咗啲芝士泡沫🫧,唔會太鹹同時能夠提升鮮味✨餐包唔會太硬。-忌廉冬陰功海鮮意大利麵🍝 $248意大利麵嘅旁邊有一粒training,將青檸汁吱入去意大利麵,我覺得會令到味道層次更加豐富😌更加似食緊冬陰功啊🥰如果想食辣少少就唔好落咁多青檸汁💁🏻‍♀️成個意粉嘅醬汁都唔會話係紅色可能因為係用咗忌廉嘅關係,好Creamy,意粉好掛汁。-巴馬火腿松露意大利飯🍚 $248估唔到咁好食😱大家一定要叫🤫上面有幾片巴馬火腿,另外仲有啲焗芝士片,經過烤焗之後更加多咗一份鹹鹹香香嘅味道🤭意大利飯都得剛好,唔會太硬👌🏻份量十足。-Apple Juice🍎 $48蘋果汁清爽嘅風味同剛剛

✨荃灣楊屋道88號Plaza 88 8樓

-法式蟹肉龍蝦湯配馬斯卡邦尼芝士泡沫🦞 $118

-忌廉冬陰功海鮮意大利麵🍝 $248

-巴馬火腿松露意大利飯🍚 $248

-Apple Juice🍎 $48

蘋果汁清爽嘅風味同剛剛好嘅甜度,令我足以比滿分💯

-Sparkling Coffee☕️ $48

有氣咖啡🙀對於唔飲咖啡嘅我覺得新奇又有趣😂男朋友話佢覺得幾好飲。

想要繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

2022-12-15