9 0後 的 味 蕾.作為東區嘅打工仔,呢一區有啲咩新潮餐廳,絕對逃唔出我嘅法眼,今次係大玩香港懷舊風格既火鍋店,裝修風格玩味十足,仿舊年代大排檔、牌坊既感覺。.由lift門開始,每一幅牆已經充滿各式各樣港產設計,包括九龍皇帝密集式「字牆」,街邊密集式「招紙」廣告,總會搵到一幅可以俾你打卡,加個復古filter,輕鬆搞掂🤩!.個到仲有個仿圍村設計,門口仲痴左兩張財神紙,一推開門竟然係間VIP房,可以比一班朋友十幾個聚埋一齊,入邊餐枱嘅設計係仿賭房,食飽真係可以可以買下大細😂。.二人打邊爐套餐 $488四人打邊爐套餐 $888.✅份量充足✅食材種類繁多✅食材新鮮兼自家製✅ 12種湯底選擇.今次我哋叫咗個花膠雞湯:🪄湯底新鮮熬製,可以直接飲用,雞香味極濃郁,一定要打邊爐之前飲兩杯🪄湯底材料有半碟雞肉,好嫰滑🪄花膠發得好靚,爽得嚟帶有膠質🪄安格斯牛頸脊:,牛味香濃、薄而有口感🪄三款手工餃,皮薄餡靚,午餐肉餃好香、口感軟綿🪄手打丸爽口彈牙,牛丸似振興,充滿牛汁香🪄自家炸響鈴魚皮,🤩超正,響鈴好鬆脆、炸魚皮係脆卜卜,完全唔會硬,勁香口🪄蔬菜非常新鮮翠綠.人頭每位+$20仲可以任飲自家制涼茶、汽水
9 0後 的 味 蕾

二人打邊爐套餐 $488
四人打邊爐套餐 $888
✅份量充足
✅食材種類繁多
✅食材新鮮兼自家製
✅ 12種湯底選擇

今次我哋叫咗個花膠雞湯:
🪄湯底材料有半碟雞肉,好嫰滑
🪄花膠發得好靚,爽得嚟帶有膠質

🪄安格斯牛頸脊:,牛味香濃、薄而有口感
🪄三款手工餃,皮薄餡靚,午餐肉餃好香、口感軟綿

🪄手打丸爽口彈牙,牛丸似振興,充滿牛汁香

🪄蔬菜非常新鮮翠綠

人頭每位+$20仲可以任飲自家制涼茶、汽水
價錢雖然唔係特別平,但係食到新鮮嘅食材,絕對係值,有時要對個肚好啲,試吓高質Binlo!