2025-07-31
最近The Grill Room新出嘅澳洲和牛任食套餐,每位$348,套餐裡面有三款頂級澳洲和牛,仲有好多配菜同飲品可以任食,真係超值!千祈唔好錯過!😍套餐入面有三款和牛🥩:1. 澳洲M4+和牛脊肉:肉質超鮮嫩,油花分布得好好👍🏻2. 澳洲M7燒和牛肉:燒得外焦內嫩,味道勁香,仲有炭香味🤤3. 澳洲M7和牛冧扒:肉質滑嫩,加少少海鹽,簡單但好好味🥰另外,餐包、餐湯、薯條、意粉同沙律都可以任食😆🍝香菜蕃茄牛面肉意大利粉:酸甜味剛好,牛肉味又好。🍝青口辣肉腸意大利粉:辣味適中,勁適合鍾意重口味嘅朋友。值得一提既係,侍應係因應客人既要求而勺相應既份量,所以你想淨係食一粒意粉試下味都得架🤭飲品方面,套餐係任飲無酒精飲品,而我最鍾意嘅就係Sparkling Tea,氣泡感清爽,仲可以消膩😋如果想飲酒,加$50就可以任飲紅白酒🍷真係好抵!!我仲加咗$150嘅Seafood Platter,裡面有4隻生蠔、4隻青口同8隻熟蝦🦪🦐生蠔大隻又新鮮,青口肉質彈牙,熟蝦又甜又多汁,正🤪最後,我仲加咗$48叫一個朱古力撻,唔會太甜,慶祝生日嘅話,仲可以寫上祝賀說話,真係好有心思🎉用餐係90分鐘,上菜速度超快,
套餐裡面有三款頂級澳洲和牛,仲有好多配菜同飲品可以任食,
真係超值!千祈唔好錯過!😍
1. 澳洲M4+和牛脊肉:肉質超鮮嫩,油花分布得好好👍🏻
另外,餐包、餐湯、薯條、意粉同沙律都可以任食😆
🍝香菜蕃茄牛面肉意大利粉:酸甜味剛好,牛肉味又好。
🍝青口辣肉腸意大利粉:辣味適中,勁適合鍾意重口味嘅朋友。
值得一提既係,侍應係因應客人既要求而勺相應既份量,
所以你想淨係食一粒意粉試下味都得架🤭
飲品方面,套餐係任飲無酒精飲品,
如果想飲酒,加$50就可以任飲紅白酒🍷真係好抵!!
我仲加咗$150嘅Seafood Platter,
裡面有4隻生蠔、4隻青口同8隻熟蝦🦪🦐
生蠔大隻又新鮮,青口肉質彈牙,熟蝦又甜又多汁,正🤪
最後,我仲加咗$48叫一個朱古力撻,唔會太甜,
慶祝生日嘅話,仲可以寫上祝賀說話,真係好有心思🎉
用餐係90分鐘,上菜速度超快,唔使等太耐,
起碼加到4 round和牛😚 真係容易回本🤣
而且環境好舒服,燈光柔和,唔會好嘈,
感覺好似入咗高級餐廳咁,適合同朋友聚餐或者慶祝特別日子🥰
超級推薦!優惠做到7月31日咋,快D上openrice訂座啦😆