2023-08-04 65 views
屯門牛摩一直都是屯門人打邊爐的好選擇,最近新裝修完,身為屯門人的我當然要去跟他見一見面。 新裝修後的牛摩+環境舒適度都有提升,價錢上跟以前差不多。這次我們點了美國IBP牛板腱套餐,限時90分鐘內任飲任食,都只是$239一位。 這次和朋友點了港式蕃茄薯仔湯以及麻辣鴨血鍋。蕃茄湯非常清甜可以吃得出肉類的鮮甜味,而麻辣鍋非常香濃,辣味十足。套餐上包括了IBP牛板腱,美國牛肩胛,牛舌,除了牛肉之外,還有羊肉豚肉和雞肉選擇。火鍋配料方面,可以在外面自行選擇不同種類的蔬菜和丸子。除了以上提及的,可以用QR code order炸物,炸物方面10分有驚喜,吃得出是即叫即炸熱辣辣的。飲品選擇非常多,足足有三個大雪櫃任君選擇,另外還提供一部果汁機。大人小朋友都最愛的甜品,雞蛋仔、乳酪雪糕、泡芙、Brownie等等甜品,牛魔亦提供相當充足的選擇。#牛摩 #放題 #任食 #打邊爐 #優惠 #火鍋 #wagyumore #wagyumoreplus

新裝修後的牛摩+環境舒適度都有提升,價錢上跟以前差不多。

火鍋配料方面,可以在外面自行選擇不同種類的蔬菜和丸子。

2023-08-03
2023-08-04 37 views
牛摩屯門屯隆街2號屯門時代廣場南翼3樓21號舖屯門呢間分店最近新裝修 和風味道濃厚咗 一人火鍋 食肉獸----即係我準備走位湯底選擇多 湯底分為麻辣、清湯、番茄 沙嗲⋯⋯ 另外有雪糕食 北海道低脂乳酪雪糕,綠茶味雪糕可以自己出去凍櫃拎配料 海鮮肉類就QR code落單 安格斯牛頸肉、特選牛肩胛、1BP牛板腱都好食!90分鐘火鍋放題美國安格斯牛頸脊 +海鮮放題肉味濃厚,鮮嫩之選 任食通21+美食連自助放題區安格斯牛頸肉、特選牛肩胛、1BP牛板腱、黑豚肉、豚肉、雞肉、羊卷肉、半殼青口、魷魚仔、帆立貝、鴨血、溫泉蛋、溫泉蛋牛摩飯、技豆、味噌青瓜、迷你甜警、炸日式餃子、炸雞塊、炸薯角
牛摩
屯門屯隆街2號屯門時代廣場南翼3樓21號舖

屯門呢間分店最近新裝修 和風味道濃厚咗
一人火鍋 食肉獸----即係我準備走位
湯底選擇多 湯底分為麻辣、清湯、番茄 沙嗲⋯⋯
另外有雪糕食 北海道低脂乳酪雪糕,綠茶味雪糕
可以自己出去凍櫃拎配料 海鮮肉類就QR code落單
安格斯牛頸肉、特選牛肩胛、1BP牛板腱都好食!

90分鐘火鍋放題
美國安格斯牛頸脊 +海鮮放題
肉味濃厚,鮮嫩之選
任食通21+美食連自助放題

2023-08-01 828 views
牛摩推出了牛頸脊放題,晚上兩個人去試一下,平日七點多已座無虛席。湯底有好幾款選擇,一人一鍋可選不同口味,分別選了豚肉和雞白湯。點了三款牛肉,套餐主打的牛頸脊是肉味最濃的一款,紋路分布均勻,帶有適量的油脂,肉質柔嫩,愛吃牛的不可錯過。左邊的是牛肩胛,這種部位的牛肉比較有筋,但口感也非常滑順,嫩中帶爽口。牛板腱比起另外兩款,肉味較清淡,富有彈性,肥瘦適中,怕牛羶味太重的話可點這款。一整晚加了幾次單,肉質都能保持水準,也沒有漏單,值得一讚。手機點菜還可選擇豚肉和海鮮,豚肉質素不錯,久煮也不會韌,青口飽滿,帶子沒有雪味。凍櫃放有多款配料可自由配搭,保證吃到飽,打邊爐蔬菜和丸類必不可少。推介芝士海鮮豆腐和芙蓉卷,芝士海鮮豆腐裡面有濃厚芝士餡料,滋味濃郁。芙蓉卷是第一次吃,帶魚肉味之餘口感不會太厚實。飲品除了各式汽水凍飲,也有比較健康的果汁。巨峰提子和橙汁甜度適中,酸酸甜甜令人更開胃。甜品方面有蛋糕和泡芙等糕點,另外也有北海道乳酪雪糕和綠茶雪糕。乳酪雪糕香滑酸甜,味道清新,加上各款配料更增添口感。

乳酪雪糕香滑酸甜,味道清新,加上各款配料更增添口感。
2023-07-31
Type of Meal
Dinner
2023-07-31 46 views
屯門的牛摩新裝修完,又係時候要會一會佢,今晚湯底簡咗蟲草花雞白湯底,另一種是日式昆布清湯式!肉類方面,牛摩多咗好多選擇包括安格斯牛頸脊肉、特選牛肩胛、1BP牛板腱、黑豚肉、豚肉、雞肉和羊卷肉另外套餐都有海鮮選擇,包括半殼青口、魷魚仔、帆立貝和鴨血。海鮮都十分新鮮,口感爽實!配料區的選擇也非常豐富。各種丸類和蔬菜都擺放整齊!甜品區有我最鐘意既爆谷🍿️,旁邊就有自助雪糕機!新裝修嘅牛摩仲有繪馬板比客人玩!

配料區的選擇也非常豐富。各種丸類和蔬菜都擺放整齊!

2023-07-30 43 views
牛魔喺屯門都扎根咗好耐,而家翻新咗之後仲年輕左添👍🏻餐廳而家仲有優惠,惠顧就可以抽一次獎🎁豬先生只係抽到第六獎🫠🫠一入到去左右2邊都係取食區,左邊就係醬料區,果汁機,雪糕機同爆谷機,右邊就見到好多選擇既蔬菜、麵食櫃,之後就係餐前小食類(沙律、壽司、前菜)再行就係甜品、飲品櫃,琳瑯滿目好多選擇👍🏻今日食嘅係牛頸脊套餐,豬牛雞會先各上一碟,另外仲有個QR code比你自己再落海鮮、小食、牛摩飯牛頸脊同牛板腱牛味超濃,唔使點醬已經好夠味,豚肉我哋就點咗柚子醋,好夾呀👍🏻好特別仲有羊肉片,羶味唔算好重要讚下職員收碟既速度都好快,而且好主動加湯👍🏻

要讚下職員收碟既速度都好快,而且好主動加湯👍🏻
  • 牛板腱
湯底係鴛鴦鍋,揀咗一款濃味一款淡味,濃味嗰邊係港式沙嗲湯,估唔到真係有好多花生粒喺裏面,十分惹味,到最後加埋個麵落去就做到香濃嘅沙嗲牛肉公仔麵呢,至於淡味嗰邊就係昆布鰹魚清湯🍲我哋食嘅牛肩胛套餐就有最基本嘅牛豬雞羊,如果想食海鮮或者多幾款牛肉就要揀再貴啲嘅set牛肩胛雞肉又滑又彈豚肉羊肉卷牛摩飯係有紫菜同埋牛肉粒,有啲汁好啱撈飯🍚食過幾間牛摩嘅分店,係依度先至見到有爆谷同埋雞蛋仔,就算以其他火鍋放題店嚟講,爆谷機都係比較少見,所以覺得幾特別🍿出面嘅自助區都整理得唔錯,乾淨衛生,丸類有芙蓉卷、花枝丸、麻吉燒等等,近排做緊韓國祭,小食多咗炸雞同埋紫菜粉絲卷,火鍋料有年糕同埋韓國即食麵,間唔中有啲期間限定嘅野食就多啲新鮮感~

牛肩胛

雞肉又滑又彈

豚肉

羊肉卷

牛摩飯係有紫菜同埋牛肉粒,有啲汁好啱撈飯🍚

2023-07-25 50 views
屯門呢間牛摩裝修完 同朋友見順路一於即興嚟食我哋揀咗S R F美國和牛套餐佢出名就係一人一鍋不過原來都有鴛鴦鍋港式特濃沙爹湯 沙爹味香濃惹味博多美人骨膠原啫喱白雞湯 湯底充滿濃郁嘅雞味同豐富骨膠原 美國和牛味道帶有濃郁嘅牛肉香味奶油般嘅口感柔軟細膩juicy 入口即化又唔會過於油膩肌肉纖維細緻脂肪均勻完全冇筋膜食完不斷追加美國極上黑豚肉帶有濃郁的豬肉香味肉質柔軟細嫩入口鮮嫩無論配沙嗲湯定係雞白湯都好好味牛板腱肉質比較緊實肉質軟嫩多汁口感都非常好牛舌有嚼勁帶有韌性蟹籽墨魚滑口感非常滑嫩墨魚同蟹籽都好鮮味配沙嗲湯大大增加口感嘅層次感同豐富度自助區有多種蔬菜同丸類任取牛摩飯都幾出色同溫泉蛋撈埋一齊好正!熟食仲有紫菜粉絲卷、日式炸餃子、七味炸雞翼非常香口日式章魚燒即叫即整都幾出色最後仲有好多甜品綠茶雪糕好濃味泡芙都好好食係一餐非常滿足嘅晚餐
屯門呢間牛摩裝修完

墨魚同蟹籽都好鮮味
配沙嗲湯大大增加口感嘅層次感同豐富度

自助區有多種蔬菜同丸類任取

牛摩飯都幾出色
同溫泉蛋撈埋一齊好正!
熟食仲有紫菜粉絲卷、日式炸餃子、七味炸雞翼非常香口

日式章魚燒即叫即整都幾出色

最後仲有好多甜品
綠茶雪糕好濃味
泡芙都好好食
係一餐非常滿足嘅晚餐
2023-07-24 37 views
牛摩係一間連鎖嘅火鍋店,俾我嘅感覺係質素穩定,款式多,地方乾淨整潔既火鍋店,呢到價錢親民,平時食飯想打邊爐又唔想搭車出去就會過黎牛摩止下邊爐癮😂😂呢度雖然唔會有內臟既食材,但勝在牛肉質素穩定,有唔同種類嘅食物,例如韓式炸雞,爆谷,雞蛋仔,壽司都有今次食咗美國牛板腱既set麻辣鴨血&壽喜燒湯底麻辣鴨血湯底都做到麻辣湯底嘅精髓,有花椒八角香料嘅味,而壽喜燒湯底就甜甜地,配埋隻生雞蛋黎食牛肉真係冇得頂👍🏻👍🏻肉類今次試咗牛板腱,牛肩胛,牛舌,羊肉,雞肉同豚肉,我最鍾意三款牛我都覺得不錯,牛板腱雖然瘦啲,但牛肉味都幾香濃 ,牛舌就爽口,牛肉加埋蛋汁又想個味道提升左😋😋而羊肉係有少少羊肉既香味,幾好味海鮮,蔬菜,丸類&主食自助櫃有唔少蔬菜,丸類同粉麵自己拎,職員補貨都好密,都冇見到有缺貨情況,丸類雖然都係攞貨番黎,但個質素都幾好,而蔬菜都有好多選擇,生菜,油麥菜,白菜,南瓜,金菇,冬菇,苦瓜,紫蘿蔔等等,另外仲有海鮮可以落單,海鮮款式唔多,但都有質素甜品餐廳嘅甜品選擇都唔少,有雪糕,泡芙,爆谷,雞蛋仔,小蛋糕等,梗有一款啱心水😋😋
今次食咗美國牛板腱既set

麻辣鴨血&壽喜燒湯底

肉類

海鮮,蔬菜,丸類&主食

甜品
2023-07-20 49 views
今日屯門一日遊,行行買買,爽到爆!夜晚簡左間都幾多人嘅一人火鍋店 牛摩!我地選擇咗美國IBP牛板腱套餐一人可以簡一個湯,我同朋友分別簡左昆布鰹魚清湯、關東風壽喜燒,配一隻蛋😆2個湯都風味濃濃,各有特色,煲滾之後就可以自己淥野食,中意邊個湯就淥邊個湯。環境乾淨企理,各類菜式分門別類排好,自助形式,有各種唔同嘅菜,生菜、菇類、各種魚蛋、粉麵!壽司,爆谷,各類醬汁!掃一掃QR Code 碟碟牛就出現啦!我好中意壽喜燒風味,雞蛋撈均之後,淥完嘅美味牛肉、牛舌就可以點下蛋液,記得唔好淥咁耐,一淥即食,鮮味無窮,可以按個人喜好再點醬汁,正!我食左好多小蕃薯🍠,太好味啦!中有爆谷!另外鰹魚湯味道會淡過壽喜燒,清清地,麵好唔錯,即淥嘅牛板腱,牛舌,又薄又滑,超好食😋中叫左豚肉、溫泉蛋牛摩飯,好似食咗好多蛋咁😂 , 黃金花枝棗,帆立貝,套餐入面包嘅,食得哂嘅都可以隨便叫,滋味無窮!真係太嘆啦!

我地選擇咗美國IBP牛板腱套餐

壽司,爆谷,各類醬汁!
掃一掃QR Code 碟碟牛就出現啦!

我食左好多小蕃薯🍠,太好味啦!中有爆谷!

After typhoon, Many ppl everywhere ! What a surprisingly nice and worth-trying restaurant in Tst which offers good food😍 I enjoy the dinner so much !!! We ate for 1.5 hrs… so jeng 😍 . Worth to give it a try. 👍🏻 so many ppl waiting outside after typhoon 🌀 We ordered this set !!! 90 mins 任食👍🏻 The meat is so fresh 😊Wow, there is caramel popcorn 🍿! So nice & so yummy 🤤 我裝左好多~not too sweet ! The taste of caramel is strong !There are also many food to choose ! Vegetables, meat & seafood !!! You must

There are also many food to choose ! Vegetables, meat & seafood !!! You must be very full !

All food is fresh and healthy. It won’t be too fat. The soup is good as well 👍🏻

There is variety of drinks u can choose ! Lime soda is a very good choice 👍🏻👍🏻

For the dessert, u may choose 泡芙 or cheese cake !!! Yum yum !!!

Overall, it’s recommended 👍🏻 must give it a try. Very worth-trying as the price is acceptable 😆

2023-07-17 792 views
經過見到好多花籃放卡門前,明明牛摩一直在此,有轉餐廳嗎?原來牛摩翻裝重新開業,新面貌讓我好奇食物情況,那晚便選擇了它。大約晚上7:15已有人潮在門外等候位置。開業不久,鋪內裝潢整潔光亮,以紅色為主的牛摩加入淺木元素,令簡約中帶點生氣,牆上有卡通配襯,相信吸引不少家庭到訪。共有6個套餐,9個湯底,套餐分別為不同等級牛及包含之食物數目,朋友與我都點了極品美國牛小排套裝,試試蟲草花雞白湯及港式蕃茄薯仔湯。在等待湯的來臨時當然要出去逛逛!發現食物種類比想像中多,除了必有的火鍋配料及雪糕外,還有沙津、壽司、糕點、雞蛋仔及爆谷,飲品還多達17款,規模由如小型日式放題,確實令人滾動!食物種類繁多,確實法試晒所有,唯有推介一些吃過而好吃的比大家蟲草花雞白湯:味道如清淡雞湯,只有數條蟲草花碎港式蕃茄薯仔湯:有明顯蕃茄味,如茄膏濃縮般的味道肉類共9款整體顏色紅潤,解凍方法良好,肉片沒有冰層或血水,個人推介極品美國牛小排、美國和牛、牛舌、牛板鍵及黑豚肉。丸類方面無雪味,而且每粒保持到彈性口感,更有我最喜愛的有餡特色肉丸,例如豆腐三文治、樣蛋紅薑貢丸、芝士牛肉貢丸及麻香貢丸等,款式罕見,款款都想試。菜類款式不
雞蛋仔
爆谷
蟲草花雞白湯+ 港式蕃茄薯仔湯
蟲草花雞白湯:味道如清淡雞湯,只有數條蟲草花碎
港式蕃茄薯仔湯:有明顯蕃茄味,如茄膏濃縮般的味道
極品美國牛小排套裝
菜類款式不多約4款,大路款如唐生菜與娃娃菜,還可選擇沙律,都新鮮翠綠,沒有爛葉霉菜。
海鮮方面新鮮而且size理想,推介廣島蠔、帆立貝及蟹籽墨魚滑。
最後甜品當然不能少,北海道牛乳雪糕奶味香濃軟雪糕,可隨意添加棉花糖、朱古力、穀物作伴,但受別人啟發下加爆谷是最有代表性!爆谷脆口焦香惹味香口,與雪糕一同進食份外滿足~其他件裝甜品較推介Brownie、泡芙及和菓子。
餐廳樣樣吸引,樣樣想試最後當然捧着肚子回家~
2023-06-28
爆谷
極品美國牛小排套裝
🇭🇰屯門高質一人一鍋火鍋放題【牛摩】🥘晚市極品美國牛小排盛放題 $349有六個餐6️⃣同八個湯底選擇8️⃣壽喜燒(附鮮雞蛋一隻🥚):濃郁嘅日本醬油香氣,十足地還原日式風味,加上甜度適中配搭唔會偏甜!另外期間限定博多美人骨膠原啫喱雞白湯:超萌牛摩造型,可愛又好味打卡一流,加上清香雞湯味又夠補身😘🐂極上美國牛小排牛小排好濃厚牛味,肉汁都偏鮮味入口即化,同時配合湯底都唔會搶味,令你食落去口感層次滿分!🐂SRF 美國和牛大大件嘅美國和牛,偏重肉質口感,食落咬口感覺不錯,每一單口都滲出香濃牛味!仲有牛舌🐂口感爽口彈牙,肉味都足夠新鮮,份量大細都切得剛剛好,一口一件都係一個好選擇!🐙海鮮方面都有好多種類,半殼扇貝/墨魚滑墨魚滑新鮮手打夠晒彈牙鮮味,吸收埋湯底嘅精華就完美!仲有其他好味嘅有一口芝士🧀同番薯仔🥔醬爆瀨尿牛丸⚫️章魚燒丸子🟠任食自助區:蔬菜🥬飲品🥤甜品🍦壽司🍣爆谷🍿️可以拎,真係可以話包羅萬有!📍牛摩+ (屯門時代廣場) (屯門)屯門屯隆街2號#屯門時代廣場 南翼3樓21號舖
🇭🇰屯門高質一人一鍋火鍋放題【牛摩】

🥘晚市極品美國牛小排盛放題 $349
有六個餐6️⃣同八個湯底選擇8️⃣

🐂極上美國牛小排

🐂SRF 美國和牛

仲有牛舌🐂

🐙海鮮方面都有好多種類,半殼扇貝/墨魚滑
墨魚滑新鮮手打夠晒彈牙鮮味,吸收埋湯底嘅精華就完美!

📍牛摩+ (屯門時代廣場) (屯門)
屯門屯隆街2號#屯門時代廣場 南翼3樓21號舖

2023-06-30 650 views
平時路過時代廣場都會聞到呢度嘅濃烈火鍋香味 新裝修完之後決定試下!呢間牛肉放題一人一鍋 唔同口味都可以揀自己鍾意個湯底 呢度有個博多美人骨膠原啫喱雞白湯好得意 不過都係揀左常見嘅壽喜燒同番茄 壽喜燒有跟隻蛋可以點住食😍呢度裝修都好多日式風格 好似真係熊本咁 有個裝飾亭🍲極品美國牛小排💰349呢隻係top2嘅套餐 入面除左有極品牛小排 仲有日本佐賀和牛!食5碟已經回本😭除左呢兩種仲有D普通D嘅板腱同肩胛 除左牛肉都有極上黑豚肉 牛舌 仲有羊肉卷同鴨血!呢度肉質全部都好靚 牛小排雪花分佈得剛好 切片好長 不過好容易分開一半 和牛片就肥小小 但係碌幾秒上來之後超嫩 捲成一舊入口味道剛好😍點上蛋汁同醬油仲正!牛舌片就會韌好多 碌完個感覺都比較硬 但係食入口好彈牙!豚肉片反而比較精瘦🫣而且肉片全部都好厚 切出來都幾新鮮 可以係咁食都唔會漏🍲火鍋配料 出面有好多蔬菜同丸子選擇 常見嘅菇類 青菜都有 但感覺上可以再洗得乾淨D 丸子都幾多新種類!仲有D前菜 呢度都有個牛摩飯 用莎莎醬配牛肉粒幾開胃🍤炸物係電話上面都可以order炸物 包括一口芝士 章魚燒 小紫薯 七味雞翼等等 都等左有一陣先上來 可能

🍲極品美國牛小排
💰349

🍲火鍋配料

🍤炸物
係電話上面都可以order炸物 包括一口芝士 章魚燒 小紫薯 七味雞翼等等 都等左有一陣先上來 可能要炸完先會上 不過味道都幾唔錯😗

🧁甜品
出面仲有個甜品櫃 有brownie 紅豆糰子 朱古力泡芙同埋類似豆沙卷嘅嘢 仲有個爆谷機可以任畢!雪糕嘅話就有個軟雪糕機 有乳酪同朱古力味 仲有D雪糕配料 不過質感比較多冰渣 比較快會融化 但係味道都幾解渴!

整體來講呢間環境都算大 不過冷氣開得有D大 可能為左唔咁聚味?野食方面都會等得比較耐 希望落單可以來得再快D 食肉獸可以快D去試下!

📌 牛摩 (屯門時代廣場南翼) (屯門)
屯門屯隆街2號屯門時代廣場南翼3樓21號舖
2023-06-28
  • 精選牛肉
2023-06-29 132 views
想食放題火鍋,見牛摩有一人一鍋就入去試下啦,閒日晚上8點半都唔洗點排隊。朋友揀咗279一位嘅set,90分鐘任食。可以選擇嘅食品種類都算多。佢揀壽喜燒湯底,甜甜地跟隻蛋。我揀昆布鰹魚湯,清清地。店員叫我地電話掃QR code落單,最近我唔想食牛,所以除咗牛之外,都有點黑豚豬,雞肉,同鴨血。飲品櫃選擇都多,不過無糖或者低糖嘅飲品種類得好少。野食一次過嚟,雞肉漏單,鴨血填1就係得一粒,但佢個系統最多係俾填到2。炸雞翼雞軟骨佢直頭撈埋做一個兜出,感覺好差。二人枱好細好逼,成枱都係碟根本唔夠位擺。收碟唔算快手,加湯都要叫人先有,店內自助區嘅夾都有d污糟,感覺衛生情況好一般。仲有20分鐘左右,店員已經拎張單過嚟叫我地埋,信用卡可扣cash dollar,其實我同朋友都食到無乜癮想走。點知佢地首先拎錯單俾我地,好彩朋友望一望留意到張信用卡唔係佢嘅所以無簽名,店員先即刻拎返走。跟住隔咗陣,店員拎三張單過嚟,話第一張碌錯咗,第二張refund返,第三張先係正確嘅,俾我朋友簽。員工偶有出錯唔緊要,但接二連三咁出錯,我地都唔太想再去呢間食。
佢揀壽喜燒湯底,甜甜地跟隻蛋。
我揀昆布鰹魚湯,清清地。

二人枱好細好逼,成枱都係碟根本唔夠位擺。

2023-06-26
2023-06-27 399 views
前陣子經過見牛摩在裝修估不到今天已經裝好營業了價錢好似同之前差不多但店內環境升級左一於試下佢先點了🐂極品美國牛小排餐$299/位限時90分鐘任飲任食😆裝修完店內光猛左自助區食物更整潔又多款👍🍲昆布鰹魚清湯自己點了清湯底貪佢可以更加食到肉味😆🍲壽喜燒朋友叫甜豉油佢話同牛肉最夾呢度仲有生蛋附上👍扇貝、帆立貝、🦪廣島蠔等朋友勁鐘意食海鮮叫牛小排套餐就係貪佢肉同海鮮都任食海鮮款式仲好多添呀🐂牛小排、美國和牛、牛板腱、牛肩胛食、牛舌個餐包括咁多款牛肉任食其中牛小排質素最高又滑又有肉味咁高質食五碟都回本 哈哈🐖豚肉&🐑羊肉除左牛肉仲有豬、羊、雞肉選擇羊肉真係唔多地方有叫返幾碟先🤤自助區有各款🥬蔬菜外仲有唔少特式丸類個麻辣包丸好正原來店內用啊中丸子靚野黎喎要食多幾粒回本先 哈哈另外又點少得🍤炸物小食點左幾款試下意外地竟然係新鮮炸起上枱仲熱辣辣🧃飲品有幾個大雪櫃嘅選擇仲有架果汁機添食飽又點少得甜品有泡芙&🍰蛋糕仔&🍦雪糕呢幾樣都好好食但平凡較特別係有雞蛋仔同爆谷爆谷剛爆出黎係店內聞到勁香又香又甜真心正encore左好多次😁仲好食過戲院嘅爆谷勁滿足呀😍好味又多款式店內用qr code落單好快上菜又無漏單
前陣子經過見牛摩在裝修

🍲壽喜燒
朋友叫甜豉油
佢話同牛肉最夾
呢度仲有生蛋附上👍

扇貝、帆立貝、🦪廣島蠔等
朋友勁鐘意食海鮮
叫牛小排套餐就係貪佢肉同海鮮都任食
海鮮款式仲好多添呀

🐂牛小排、美國和牛、牛板腱、牛肩胛食、牛舌
個餐包括咁多款牛肉任食
其中牛小排質素最高
又滑又有肉味
咁高質食五碟都回本 哈哈

🐖豚肉&🐑羊肉
除左牛肉仲有豬、羊、雞肉選擇
羊肉真係唔多地方有

加上一人一鍋
唔怕唔啱口味又衛生啲
讚👍
2023-06-26
$330 (Lunch)