2024-01-14 149 views
去左舊店找不到,仲以為執左,一問原來搬左過黎西九龍中心,三文魚肥美,今曰鹽焗螺仲好大隻,芝士蟹籽真係好好味,一口氣食左兩碟😂,鮮蝦刺身16元10隻,超抵食,酸薑茶位,任飲任食,衣餐埋單都係八十幾蚊咋!😉
2023-08-06 209 views
-有時平平哋想食一餐壽司,又唔想去壽司郎排隊,呢度就係一個好嘅選擇。平時去開太子分店,今次就嚟深水埗分店。爭鮮嘅賣點係性價比高,分三隻顏色嘅碟,食壽司嚟講真係超值,所以一分錢一分貨,唔係樣樣都新鮮。重遇貝之味特別壽司有赤貝、蠔同黃金扇貝😋黑色碟嘅三文魚腩夠肥美赤貝: 有少少腥味,但係都夠爽口因為食材唔夠新鮮,所以會適當調味,例如芝士蟹柳、醬油三文魚、海膽蝦..........適當嘅調味提高咗整個壽司嘅分數。☹️呢個價錢嘅海膽好苦,一啲都唔新鮮,所以千祈唔好食。絕對係平平食壽司之選,選啱食物都係好嘅一餐。整體嚟講,太子分店比較推介。

重遇貝之味
特別壽司有赤貝、蠔同黃金扇貝

😋
黑色碟嘅三文魚腩夠肥美
赤貝: 有少少腥味,但係都夠爽口

☹️
呢個價錢嘅海膽好苦,一啲都唔新鮮,所以千祈唔好食。

2023-04-06 287 views
吃了50次,次次都沒得坐,價格便宜,温度適中,人手不足,不懂招呼客人到座位位子,有時喊廚房喊幾次先聽到,食物款式有待增加,太少了,希望貴公司能快點增加多點咖位啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦啦
2023-03-16 261 views
壽司方便又好吃,應該是沒有什麼人不喜歡的😂爭鮮這間壽司主打便宜,價錢的確十分親民,而且其實味道以這價錢來說覺得很不錯了,現在又可用電話掃二維碼儲分,有時候會有些日子出一些特別的款式,像今個月出了彩漾櫻祭,有3款新的壽司,但我沒有試🙈不過他基本上也有海老,蟹子,吞拿魚,鰻魚,帶子,蛋,炙燒,刺身等等等等,款式也十分多,應有盡有,大家有時候想吃吃壽司過一下口引爭鮮也是不錯的選擇呢😛爭鮮迴轉壽司深水埗欽州街37號西九龍中心3樓312-313號舖

爭鮮迴轉壽司
深水埗欽州街37號西九龍中心3樓312-313號舖
$100 (Lunch)
2023-02-04 199 views
今日同屋企人突然心血來潮,想去爭鮮,於是嚟咗西九龍中心呢一間,我哋6:00去到,一去到就可以坐低,不過發現佢冇開到有卡位嗰一行迴轉壽司,我哋四個人唯有排排坐,冇得一齊傾偈😅😅起初以為佢人客不多,所以開少一條線,但食完出門口發覺,原來已經有不少客喺出邊等緊,咁點解唔開多一條線呢?很有趣😂壽司方面都有新款,呢個有蠔肉的壽司幾特別,可以一試!😋😋
壽司方面都有新款,呢個有蠔肉的壽司幾特別,可以一試!😋😋
2022-12-23 185 views
(自費食評) 今天來到西九龍吃晚餐,我們二人就選擇了爭鮮,西九龍分店一入去好地地,但慢慢發現佢地壽司勁少,轉黎轉去也是勁少壽司刺身坐左成15分鐘也見唔到一碟,我覺得係衣間分店,因為我食其他爭鮮都冇發現這個問題架喎,我自己本身也是爭鮮會員今次真係食得好少,想落單叫壽司,但冇咩人,一,二條友睇全場,可能真係請唔到人,這間分店服務非常非常差最後我地二人吃左以上少少壽司,真係唔想再等,走去食其他街邊檔算,下次不再食這間分店,太差了
一入去好地地,但慢慢發現佢地壽司勁少,轉黎轉去也是勁少壽司

2022-12-15
Type of Meal
Dinner
2022-05-02 382 views
原來深水埗西九龍中心有爭鮮迴轉壽司, 見到門口唔算多人排隊,所以就入去食晚餐🥢。 店內環境整潔, 燈光充足。之前食過幾間爭鮮分店, 感覺西九龍這間的壽司多選擇, 最驚喜是有海膽壽司, 仲要新鮮甜美😋。 燒炙油甘魚盛都幾新鮮☺️, 帶子壽司厚切大粒。 兩個人食了18碟🍣, 埋單大約$200🤩, 真是很抵吃。 以這個價錢來計, 性價比很高了😁。    爭鮮迴轉壽司地址: 深水埗欽州街37號西九龍中心3樓312-313號舖

爭鮮迴轉壽司
地址: 深水埗欽州街37號西九龍中心3樓312-313號舖