Hiring
$15,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$15,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
2024-07-30 7 views
小朋友去完興趣班,指定一定要去爭鮮食迴轉壽司。因為可以自己做選擇。鍾意食乜就食乜,任佢哋食。而且價錢唔貴就算食多幾舊都唔會心痛。最重要係好多小朋友款式可以選擇。例如蝦,例如玉子。見到佢哋食得開心,其實我都覺得好開心。久唔久一餐,可以佢哋揸主意做選擇。其實佢哋真係會好感激,亦都會好好珍惜。會食得比平時食嘅份量多。食到佢哋飽晒咁我都好開心好滿足㗎啦。有陣時多人嘅時候,其實佢啲選擇都係好多款式,而且又係新鮮。整出嚟其實都幾好㗎。
小朋友去完興趣班,指定一定要去爭鮮食迴轉壽司

因為可以自己做選擇。
鍾意食乜就食乜,任佢哋食。

而且價錢唔貴就算食多幾舊都唔會心痛。

最重要係好多小朋友款式可以選擇。例如蝦,例如玉子。

見到佢哋食得開心,其實我都覺得好開心。

久唔久一餐,可以佢哋揸主意做選擇。

其實佢哋真係會好感激,亦都會好好珍惜。
2024-06-02
$100 (Lunch)
2023-09-18 175 views
長沙灣好多嘢食,但係天氣好熱就無乜胃口。實在霖唔到食乜嘢就會來爭鮮主打一個方便,見到迴轉壽司就想食就拎過來食,自助唔駛人服務,自己一個或者同fri來食都自在。門市食嘅話會比較新鮮同埋種類多,可以揀自己啱心水嘅,呢一點就勝過叫外賣啦。不過對比外賣會多加一服務費。我地過來主打食三文魚哈哈,希望爭鮮之後可以擺多啲刺身出來。實在唔想食太多飯然後好飽😂唔同顏色嘅碟會收唔同價錢,係幾間壽司裡面算係性價比高嘅啦。

唔同顏色嘅碟會收唔同價錢,係幾間壽司裡面算係性價比高嘅啦。
2023-04-02 187 views
晚飯時間黎到爭鮮 大概排左5-8分鐘就可以入坐 繁忙時間排排坐都明白 平價迴轉壽司坐逼夾啲都能夠接受 坐底好快就睇下轉輪上有咩選擇分別食左幾樣覺得味道唔錯 蜆我食左兩碟 今日冇乜沙 一如既往幾鮮甜墨魚口感幾好甜蝦有10隻 味道都係幾鮮海膽都食左兩碟 正常海膽味道 唔會有怪味玉子大大件 好味抵食蟹籽軍艦都幾豐富 一啖咬落去爆哂漿👍🏻甜蝦蟹籽沙律軍艦 蝦仔都幾大舊 加埋沙律醬配搭幾好而呢個有啲類似櫻花蝦加甜蝦同少少吞拿魚腩嘅壽司已經放到有啲乾了 味道普通唔新鮮 不過拎左落黎就冇放返上去另外店內唔知係咪唔夠人手 有點混亂 想埋單 等極店員都過唔到黎

墨魚口感幾好
甜蝦有10隻 味道都係幾鮮
海膽都食左兩碟 正常海膽味道 唔會有怪味
玉子大大件 好味抵食
蟹籽軍艦都幾豐富 一啖咬落去爆哂漿👍🏻
甜蝦蟹籽沙律軍艦 蝦仔都幾大舊 加埋沙律醬配搭幾好
2022-09-29 242 views
間野好難揾原來有另一邊去到冇人排隊但冇人招呼冇人理我地要我自己做埋 直接自己揾位坐個個都係到發夢咁黑衫個個直情唔理真心sevice差到一個點叫佢落單既野 冇一張落又冇覆答案入到去坐又冇杯冇餐具 百冇講左幾次咩都冇既??冇人理 唯有自己問隔離枱拎d野食冇咩點加過 黎黎去去個幾款好唔新鮮 真係食到著著地食甜品冇匙巾問店員拎 2個人食比得一隻我又要問多次每次叫勁耐先有人應頂 係咪做野嫁到底 定你地成班人係到扮樹?都已經唔係要你地做d咩基本service都冇 公司係咪0training???依次係食過最差既一次爭鮮想練eq就食依間分店啦
間野好難揾原來有另一邊
黑衫個個直情唔理
真心sevice差到一個點
叫佢落單既野 冇一張落又冇覆答案
入到去坐又冇杯冇餐具 百冇
講左幾次咩都冇既??
冇人理 唯有自己問隔離枱拎
d野食冇咩點加過 黎黎去去個幾款
好唔新鮮 真係食到著著地
甜品冇匙巾問店員拎 2個人食
比得一隻我又要問多次
每次叫勁耐先有人應
頂 係咪做野嫁到底 定你地成班人係到扮樹?
都已經唔係要你地做d咩
基本service都冇 公司係咪0training???
依次係食過最差既一次爭鮮
想練eq就食依間分店啦
$115 (Lunch)
2019-08-05 1243 views
7月22日下午4點20分去食食第一個三文魚壽司就食到兩粒好細既石頭我就同黑衫收銀台阿姨反應跟住佢就光速收咗隻碟跟住返黎同我講:三文魚係海裡面 點會有石頭?咁我係度問佢係乜 佢就係度扮傻一直loop 三文魚係海入面生 點會有石頭我直情覺得自己智商受侮辱大佬 呢個分明就係你地廚房問題明顯係食材處理唔乾淨 or 食源污染直接道歉承認問題係咪好難呢?本身都冇咁angry 但呢個收銀黑衫阿姨既處理方法真係0分 點做到經理Please be care when u eat here
7月22日下午4點20分去食
食第一個三文魚壽司就食到兩粒好細既石頭
我就同黑衫收銀台阿姨反應
跟住佢就光速收咗隻碟
跟住返黎同我講:三文魚係海裡面 點會有石頭?

我直情覺得自己智商受侮辱
大佬 呢個分明就係你地廚房問題
明顯係食材處理唔乾淨 or 食源污染
直接道歉承認問題係咪好難呢?

三文魚壽司