2023-02-27 293 views
以前食開都係V CITY 最南, 點知今次去度先知佢搬左.基本上佢攪到最北面的一樓, 其實又唔係難搵, 不過就咁得個地址其實真係唔知佢O向邊.我趕住去睇早場電影, 所以見到員工就問.  話我知係以前O既唔知乜餐廳O個度, 其實我都唔知即係邊度, 只有繼續行.行到咁上下又問下一田個收銀, 好彩佢話俾我知要上返去, 唔係我行過龍.點左我最鍾意O既Buffalo Chicken Ciabatta and a grande size of cappuccino with one extra shot of espresso.食飽飽就去睇戲.
以前食開都係V CITY 最南, 點知今次去度先知佢搬左.
食飽飽就去睇戲.
2023-02-11
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$95 (Breakfast)
今天又在屯門上班,今次試一試在星巴克(Starbucks) 吃早餐和午餐😊因為這間餐廳環境感覺上比較舒適和休閒,適合我們每天十分忙碌的上班一族😍可以慢慢吃,慢慢享受一下生活😋🍴🍽這間分店的星巴克有很多不同種類的食物選擇,例如,牛角包 (麵包類),藍莓芝士蛋糕 (蛋糕類)網友們,可以看看我在星巴克影的相片,我相信你們也覺得食物賣相吸引和清楚看見得到食品質素🍞🥐🥖☕️🍴🍽經過考慮後,今天選擇吃肉桂丹麥酥,藍莓士干餅,再配熱薑汁鮮奶咖啡(細)現在很多星巴克服務員會主動詢問閣下稱呼,等到咖啡製作完成後,他們會稱呼閣下,例如: 羅先生,你杯薑汁鮮奶咖啡做好了,請享用☕️十分有禮貌肉桂丹麥酥($20)評分: 好評如下:他們會幫你加熱,它的肉桂味很濃,很甜,十分香脆和鬆化。非常好:它比較大個,真是推薦十分喜歡吃肉桂味的網友們試::藍莓士干餅 ($21)評分: 好評如下:他們會幫你加熱,它的藍莓味比較清味,香脆,鬆化,很有口感外脆內熱,十分美味。☕️薑汁鮮奶咖啡評分:好評如下:它是季節限定的飲品,在冬天我十分喜歡飲,因為我喜歡杯面的忌廉,忌廉是冷的,再加上熱香濃薑汁味的咖啡,口感一流。它非常濃薑汁味大家網友

十分有禮貌

肉桂丹麥酥($20)
評分:
[5/5分]

好評如下:
:它比較大個,真是推薦十分喜歡吃肉桂味的網友們試

:藍莓士干餅 ($21)
: [4/5分]
藍莓士干餅

好評如下:
他們會幫你加熱,它的藍莓味比較清味,香脆,鬆化,很有口感
外脆內熱,十分美味。

☕️薑汁鮮奶咖啡
評分:
[4.5/5分]

好評如下:
大家網友們可以選擇,少甜,半糖,還是正常甜度。不過,我相信也不太大影響它的好飲程

下次再光臨吧

2022-11-30