2024-05-27 282 views
火鍋對我來說真是百吃不厭,一年四季都很適合,這次去了旺角家樂坊一間台式料理火鍋店,雞煲火鍋和台式小吃可以任飲任吃都只是$198/位自助區設有飲品、更有丸類、蔬菜類、菇菌類、炸魚皮、山根、王子麵、出前一丁和火鍋醬料▪️雞煲先吃雞煲,可選擇麻油雞/三杯雞/麻辣雞朋友不吃辣,所以選擇了三杯雞雞煲份量都幾大,雞肉嫩滑好入味▪️火鍋吃完雞煲再吃火鍋,我們選擇蕃茄湯底,蕃茄湯底香濃,可用手機QR code落單,選擇自己想食的牛肉、雞肉、豚肉和海鮮類別▪️台式小吃作為一間台式料理火鍋店,當然更會提供多款台式小吃、麻辣鴨血,鹽酥雞、雙色QQ地瓜球、地瓜條、台灣牛肉麵、滷肉飯、台灣腸、花枝丸、紫菜湯、甜不辣,滷牛肚、滷牛筋、滷豬手等等,樣樣都好好味,充滿台灣的味道▪️甜品鮮奶燉桃膠、黑糖糍粑加$38更可無限暢飲台式飲品和台式啤酒另設有幾款期間限定特飲 ✨必食推介甜不辣、麻辣鴨血,地瓜條,酥炸花枝丸地瓜球、滷牛筋、滷牛肚、流心粟米丸等等,想飽肚啲可以試埋牛肉麵同滷肉飯總結:餐廳都幾大,冷氣夠,用餐當晚全場爆滿,但坐起來完全沒有逼迫感,坐得舒適,餐廳有幾部電視不停播放着台灣綜藝節目和經典台劇,場內更播放著大家熟悉的

▪️雞煲
先吃雞煲,可選擇麻油雞/三杯雞/麻辣雞
朋友不吃辣,所以選擇了三杯雞
雞煲份量都幾大,雞肉嫩滑好入味

▪️火鍋

▪️台式小吃

▪️甜品
鮮奶燉桃膠、黑糖糍粑

加$38更可無限暢飲台式飲品和台式啤酒
另設有幾款期間限定特飲

✨必食推介

總結:
餐廳都幾大,冷氣夠,用餐當晚全場爆滿,但坐起來完全沒有逼迫感,坐得舒適,餐廳有幾部電視不停播放着台灣綜藝節目和經典台劇,場內更播放著大家熟悉的台灣歌曲,吃著台灣小吃和台灣飲品,好像自己一秒到台灣,喜歡台灣小吃的值得去試下
現場設有麻雀賓果遊戲,玩遊戲更可以贏獎品

Dinner
#旺角地膽 今次去食最近新開~捌捌陸台式料理!餐牌主打台式雞煲火鍋放題;有台式小食、夜市小食、火鍋配料,仲有限間限定嘅林香檸手打檸檬飲品!可升級至無限暢飲啤酒添! 自助區有蔬菜及台式丸類等!十分豐富!🍲台式雞煲火鍋放題 $198/位 🍲雞煲火鍋的醬汁可選麻辣、三杯雞同麻油雞三款,我揀了三杯雞煲,上桌已煮好的三杯雞~香氣撲鼻,味道濃郁又唔會太辣,九層搭提升了雞肉鮮味~雞肉軟嫩多肉汁!食完雞會加豬骨湯,開始打邊爐!🥩美國prime肥牛:肉味香濃,口感嫩滑!🐷豬梅頭片:肉質鮮嫩,薄薄的肉片,入口即化!夜市小食:🌶️麻辣鴨血:辣味十足,鴨血彈牙!🦑花枝丸:鮮嫩有彈性,入口鮮甜!🍗鹽酥雞:外脆內嫩,香氣四溢!🍢滷水豆腐:滷汁入味,豆腐滑嫩!台式小食:🍡甜不辣:外脆內軟,口感彈牙 🍠黑糖地瓜條:甜蜜香甜,口感綿密!🍹金鑽鳳梨檸檬茶:鳳梨酸甜,搭配檸檬清新!🍋愛文芒果檸檬茶:芒果香濃,檸檬酸爽!🍦甜品:拉絲麻薯金磚,煙韌的拉絲麻薯下~有粒粒金磚,配搭檸檬香味的醬汁及雲呢拿雪糕!大滿足!捌捌陸台式料理📍旺角登打士街56號家樂坊8樓802號舖

🍲台式雞煲火鍋放題 $198/位

🥩美國prime肥牛:肉味香濃,口感嫩滑!
🐷豬梅頭片:肉質鮮嫩,薄薄的肉片,入口即化!

夜市小食:
🌶️麻辣鴨血:辣味十足,鴨血彈牙!
🦑花枝丸:鮮嫩有彈性,入口鮮甜!
🍗鹽酥雞:外脆內嫩,香氣四溢!
🍢滷水豆腐:滷汁入味,豆腐滑嫩!
台式小食:
🍡甜不辣:外脆內軟,口感彈牙
🍠黑糖地瓜條:甜蜜香甜,口感綿密!
🍹金鑽鳳梨檸檬茶:鳳梨酸甜,搭配檸檬清新!
🍋愛文芒果檸檬茶:芒果香濃,檸檬酸爽!

捌捌陸台式料理
📍旺角登打士街56號家樂坊8樓802號舖
2 day(s) ago 0 views
旺角雞煲台式火鍋放題好耐冇食雞煲啦,旺角家樂坊呢間新開雞煲有好多客人,而且女性客人較多,可能大家同我一樣都鍾意台灣小食,因為呢度除咗可以食雞煲,還可以加錢$28~$38要個火鍋湯底,繼續打邊爐。餐廳平日晚上人多,建議提早預約,座位舒適,店員服務不錯。台式雞煲火鍋兩小時任食每位$198+1 ,三杯雞煲雞肉嫩滑香口。台式雞煲可以任食美國肥牛、美國牛板腱、五香雞件、豬梅花片、荷蘭五花腩、羊卷肉、醉雞件和午餐肉等等。出面有自助區自己拎調味料、即食麵(出前一丁和王子麵)、火鍋丸類、蔬菜類、飲品、火鍋配菜(山根、韓國年糕、響鈴、炸魚皮、蜂巢豆腐)等等。還可以額外加錢點手沖飲品和啤酒🍻另外還有很多台式小食選擇,而且上菜速度快,熱騰騰的,記得趁熱食,種類有很多:雙色QQ地瓜球、酥炸花枝丸、原味台灣腸、黑糖地瓜條、香酥鍋巴、甜不辣、鹽酥雞、鹽酥肉、滷水牛根、滷水牛肚、滷水豆腐、滷水豬手。服務質素:7/10環境舒適度:7/10ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10
旺角雞煲台式火鍋放題

種類有很多:雙色QQ地瓜球、酥炸花枝丸、原味台灣腸、
滷水豆腐、滷水豬手。

服務質素:7/10
環境舒適度:7/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10

2024-06-06
5 day(s) ago 0 views
最近旺角新開咗間台式餐廳🇹🇼 —「捌捌陸台式料理」~~餐廳以台灣夜市為主題,主打新派台式料理~而家晚市仲推出了「台式雞煲火鍋放題🥘」,性價比高!啱哂一大班人嚟聚餐🍻🍻-🥘台式雞煲火鍋任飲任食 $198/位✨雞煲可以揀麻辣雞、三杯雞同麻油雞,我就揀咗三杯雞~~雞肉份量好多,肉質嫩滑juicy🐥!外層沾滿三杯雞醬汁,惹味之餘仲好夠鑊氣😋😋食完都已經飽飽地,之後就可以叫店員加湯轉做打邊爐🍲~~肉類方面,可以任食美國肥牛、美國牛板腱、豬梅花片、荷蘭五花腩、羊卷肉等~質素都唔錯!!我就最鍾意「美國肥牛🐮」!肥牛肉質軟腍,啖啖油脂香~好食到停唔到口🤩🤩另外仲有多款火鍋配料、蔬菜、台式小食、台式主食、甜品等可以任飲任食~~台式小食有鹽酥雞、台灣腸、黑糖地瓜條、甜不辣、雙色QQ地瓜球等,好多選擇!!甜品有黑糖糍粑同鮮奶燉桃膠,鮮奶燉桃膠味道清甜,加上口感煙韌的桃膠,好好味🤤🤤飲品就叫咗兩杯期間限定的「林香檸」飲品🍹,包括愛文芒手打檸檬茶同冬瓜手打檸檬茶~~兩杯大大杯,味道酸酸甜甜、重果香!飲完好解渴呢👍🏻👍🏻
最近旺角新開咗間台式餐廳🇹🇼 —「捌捌陸台式料理」~~
🥘台式雞煲火鍋任飲任食 $198/位✨

雞煲可以揀麻辣雞、三杯雞同麻油雞,我就揀咗三杯雞~~

食完都已經飽飽地,之後就可以叫店員加湯轉做打邊爐🍲~~

兩杯大大杯,味道酸酸甜甜、重果香!飲完好解渴呢👍🏻👍🏻
2024-06-06 12 views
上次食完覺得好好食,就帶左2個friend去試,唔知係咪有太高嘅期望,好似普通左,不過d台式小食都係好食嘅,台灣腸,花枝丸,牛肚,魯肉飯,甜不辣,地瓜球,仲有個桃膠嘅糖水都唔錯

2024-05-16 283 views
前排朋友去完台灣旅行講到我好心動💓即刻約佢食台式火鍋🤣唔只雞煲火鍋任飲任食,仲有好多台灣夜市小食😙✅雞煲火鍋任飲任食麻辣、三杯雞同麻油雞三種口味揀,平時打邊爐比較少有麻油雞煲,所以選咗呢款,同埋呢款係期間限定🐔麻油雞煲啲雞好嫩滑,睇得出真係靚雞🐔😍即使煲耐咗都保持嫩滑,湯底越滾越似藥膳湯底配烏冬食特別好味😋除咗火鍋,仲有台灣小食選擇,推薦滷肉飯、台灣腸、花枝丸👍🏻之前試過林香檸嘅香水檸檬茶已經留低深刻印象,呢度有得飲!!清新檸檬味可以清除打邊爐嘅油膩感💛好味指數:4.5/5💛💜回頭指數:4.4/5💜📍 捌捌陸台式料理 (家樂坊) (旺角)旺角登打士街56號家樂坊8樓802號舖
雞煲火鍋任飲任食
除咗火鍋,仲有台灣小食選擇,推薦滷肉飯、台灣腸、花枝丸👍🏻

💛好味指數:4.5/5💛
💜回頭指數:4.4/5💜

📍 捌捌陸台式料理 (家樂坊) (旺角)
旺角登打士街56號家樂坊8樓802號舖
捌捌陸抵食高質台式餐廳任食雞煲火鍋多款台式小食最近好多朋友介紹等我都去一探究竟先餐廳環境好有feel 用左天燈 木系既設計坐位空間感幾好 好舒適電視播住以前熱播既台劇 好青春既感覺😆晚上主打$198/1位 雞煲火鍋任食我地今次食左麻辣雞煲小辣 雞煲份量好足 肉質都幾嫩 食完就可以打邊爐啦~火鍋我地轉左店員推介既沙嗲湯底 味道好濃郁 食到花生同蝦既香氣 最開心係台式小食任食有QQ地瓜球 鹽酥雞 台灣腸 甜不辣 黑糖地瓜條 食到台灣地道風味 樣樣都即叫即炸 好有誠意💛雖然係任食但係肉類質素都好高美國prime肥牛 美國牛板腱 豬梅頭片 荷蘭五花腩 肥瘦均勻 肉質軟嫩 配搭沙嗲湯底好正飲品除左可以係自助區到拎 +$38仲可以無限暢飲啤酒/台式特飲另外依到仲可以飲到期間限定既林香檸特飲愛文芒手打檸檬茶冬瓜手打檸檬茶金鑽鳳梨手打檸檬茶飲住手打檸檬茶打邊爐勁爽💕食完飯仲可以玩埋麻雀bingo 隨時全單免費啊🍀
捌捌陸抵食高質台式餐廳

金鑽鳳梨手打檸檬茶
飲住手打檸檬茶打邊爐勁爽💕

食完飯仲可以玩埋麻雀bingo
隨時全單免費啊🍀
🇹🇼 旺角新開捌捌陸台式料理,晚市全時段$198/位,假期週末+$20/位,任食台式雞煲火鍋放題,性價比超高,這次小編帶大家直擊餓底組人士必試料理!🐔 麻辣雞煲 🐔三杯雞煲 🐔麻油雞煲(3選1)麻辣雞煲(中辣)香氣四溢,花椒味出眾,相當惹味。雞件飽滿有大量雞肶及雞翼位,啖啖肉,嘆完雞煲可選擇湯底打邊爐。🥘 湯底另加$38轉: 沙嗲湯底/藥膳湯底/香濃蕃茄湯底/麻辣湯底 香濃沙嗲湯底帶沙茶及花生香氣,網絡上推介的食法是自製沙嗲牛王子麵,香濃惹味的配搭,豐富了餓底組的胃。火鍋肉類及配料:美國牛板腱、美國肥牛、豬梅頭片、荷蘭五花腩、五香雞件、醉雞件、羊卷肉、蝦、鴨血、響鈴等。夜市/台式小食類:台灣腸、麻辣鴨血、鹽酥雞、花枝丸、滷水豆腐、黑糖地瓜條 、滷肉飯等。🍶 飲品:飲品除了可以在自助區任取,亦可以+$38升級至無限暢飲啤酒/台式特飲,必試3款期間限定林香檸手打檸檬飲品 :愛文芒手打檸檬茶冬瓜手打檸檬茶金鑽鳳梨手打檸檬茶甜品:必點單項包括滑捋捋的鮮奶燉桃膠和軟糯香甜的黑糖糍粑。🤩 餐廳內播放著千禧黃金年代的台灣偶像劇和歌曲,回憶霎時返曬黎。飯後大家更可以玩麻雀Bingo遊戲,隨時有機會全單

🐔 麻辣雞煲 🐔三杯雞煲 🐔麻油雞煲(3選1)

🥘 湯底

愛文芒手打檸檬茶
冬瓜手打檸檬茶
金鑽鳳梨手打檸檬茶

甜品:
必點單項包括滑捋捋的鮮奶燉桃膠和軟糯香甜的黑糖糍粑。

🤩 餐廳內播放著千禧黃金年代的台灣偶像劇和歌曲,回憶霎時返曬黎。飯後大家更可以玩麻雀Bingo遊戲,隨時有機會全單免費。

🍽 餐廳:捌捌陸台式料理
@ 886mk_seeyalater
🌐地址:旺角登打士街56號家樂坊8樓802號舖
2024-05-09
Dinner
同一大班朋友食飯就緊係揀任食雞煲🐥 家樂坊開左間 #新派台式小菜館 #捌捌陸886 有得台式雞煲火鍋放題😍 仲可以升級至無限暢飲啤酒/台式特飲🍻 最特別係期間限定林香檸手打檸檬飲品🍋自助肉類🥩大量肉量任食任打邊爐 牛肉雞肉豬肉都有 好豐富呀😚自助吧炸枝竹 西洋菜 豆腐 丸類等🫶任你食到飽呀❣️期間限定林香檸手打檸檬飲品杯飲品好特別所以要介紹 其實係我第一次飲🥳估唔到自家製檸檬調教🍋出嚟嘅效果係咁好飲💕旺角 捌捌陸886 新派台式小菜館📍旺角登打士街56號家樂坊8樓802號舖

自助肉類🥩

估唔到自家製檸檬調教🍋出嚟嘅效果係咁好飲💕

旺角 捌捌陸886 新派台式小菜館
📍旺角登打士街56號家樂坊8樓802號舖
2024-05-08 134 views
朋友話見網上有間放題好抵食,收工就一齊出發一去到見到入面冇人,有d擔心會唔會中伏,原來係時間太早,到我地走嘅時候,門口已經有人等曬位la佢個雞煲係無限添加,朋友食唔到辣,就冇揀到麻辣,我地揀左三杯雞,錯道啱啱好,好食🤤魯肉飯都好好食,d汁啱啱好,d肉唔會太肥,桃膠都唔錯,仲有糍粑,要襯熱食,好好食,嗌左幾round添🤤佢d台灣小食全部都好出色,好鐘意佢個台灣腸,花枝丸雖然係放題,但係佢d牛肉都唔差,唔係d好肥嘅肉,正🤤
朋友話見網上有間放題好抵食,收工就一齊出發

佢d台灣小食全部都好出色,好鐘意佢個台灣腸,花枝丸
雖然係放題,但係佢d牛肉都唔差,唔係d好肥嘅肉,正🤤
2024-05-08
2024-05-08 129 views
新嘢,更係要試下啦!自費,實話實說 。一開始係食雞煲,不過太多雞兩個人食煲雞其實飽咗1/3 。 「打邊爐 最緊要係個湯底」冇另買湯底只加湯係一敗筆!如有下次,想試麻油雞煲(有湯)肉望落新鮮,但唔知係咪湯底問題,無嘜肉味,調味醬汁種類不多,建議自己帶,無湯底得個咸字 。牛𦟌好厚,掉落雞煲煮下,幾好味坐房仔角落,熱到要抺汗,飽加上無嘜食慾,叫咗一轉肉就冇再加,連甜品都忘了食 。肉類都算厚,但唔知係咪湯底問題,提唔起鮮,覺得無嘜肉味,可能係人老了,味覺退化了呢間肉同食物款式勁小,又無嘜海鮮(直程無食海鮮),不過雞煲平時都百幾蚊,加埋人工舖租,120分鐘收2百幾,其實都唔賺你好多 。簡簡單單食個雞煲,其他嘢當順便都ok嘅,眼闊肚窄都食唔多到嘢 。但佢d雞唔滑,無嘜味 。唔知係咪我煮得耐,乾乾地 。小食熱上的,地瓜條幾好味,其他炸嘢都好味😋至於價錢,$198+10%、假期+$20=$240位湯底要加錢、台式飲品要加錢、特色甜品要加錢…..咁加法,要3百幾蚊落樓…..建議:新店,可以一試
新嘢,更係要試下啦!自費,實話實說 。

牛𦟌好厚,掉落雞煲煮下,幾好味

小食熱上的,地瓜條幾好味,其他炸嘢都好味😋

至於價錢,$198+10%、假期+$20=$240位

建議:新店,可以一試

2024-05-05
母親節將至,我地一家約埋宸宸婆婆去旺角行街同食假慶祝,由於我地一家都鍾意食台灣地道小食,同時都想搵一個坐得舒服又可以享受嘅地方。喺OpenRice搵到一間位於旺角家樂坊剛新開的台式餐廳,佢有雞煲台灣小食火鍋任食套餐,快閃優惠$198起,仲有限間限定嘅林香檸手打檸檬飲品!可升級至無限暢飲啤酒添!見裝修都好亮麗,卡位又闊落,決定試下。小朋友最愛推介~迷你紅燒牛肉麵:滷汁的味道泡到肉裡又能保持肉的咬勁,小朋友大愛滷水牛根:估唔到小朋友都咬到同咁中意食,骨膠原滿滿好滑好香手打稻庭烏冬:人手製作烏冬更滑溜、更彈牙、又不黏口鹽酥雞:雞肉都金黃酥脆很好吃主食及小食滋味推介~BB三杯雞:加蒜油九層塔的三杯雞色澤金黃透亮入味,雞肉Q彈軟嫩原味台灣腸rder左兩次爽口肉味佳涼伴木耳:酸甜的口感加上清脆的雲耳,保證讓人一吃就開胃😋滷水豬手:香濃既滷水汁用黎送飯簡直一流荷蘭五花腩:肥肉瘦肉層次分明,肉質比全瘦豬肉好豬梅頭片:不過不失,健康人士之選瘦肉成份較多美國肥牛及美國牛板健:肉味濃,翻叫菜式之一台式甜品推介鮮奶燉桃膠:桃膠配以嫩滑的鮮奶燉蛋白,食落就更加滋味黑糖糍粑:煙煙韌韌,食落外脆内軟口感一流配埋花生

小朋友最愛推介~
滷水牛根:估唔到小朋友都咬到同咁中意食,骨膠原滿滿好滑好香
手打稻庭烏冬:人手製作烏冬更滑溜、更彈牙、又不黏口
鹽酥雞:雞肉都金黃酥脆很好吃

主食及小食滋味推介~

原味台灣腸
rder左兩次爽口肉味佳
涼伴木耳:酸甜的口感加上清脆的雲耳,保證讓人一吃就開胃😋
滷水豬手:香濃既滷水汁用黎送飯簡直一流
荷蘭五花腩:肥肉瘦肉層次分明,肉質比全瘦豬肉好
豬梅頭片:不過不失,健康人士之選瘦肉成份較多
美國肥牛及美國牛板健:肉味濃,翻叫菜式之一

台式甜品推介
鮮奶燉桃膠:桃膠配以嫩滑的鮮奶燉蛋白,食落就更加滋味
黑糖糍粑:煙煙韌韌,食落外脆内軟口感一流配埋花生同麻糬粉好夾
黑糖地瓜條:黑糖的香甜風味配上香脆帶絲絲地瓜鮮味的地瓜條,十分滿足

親子友善餐廳,待應哥哥姐姐、老闆都對小朋友好友善,食物水準高,小食好吃,期待回訪光顧=)
2024-04-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
旺角新開左間台式火鍋🍲晚市$198就有任食台式雞煲火鍋放題喇🤩🤩🤩雞煲有三款任揀~💜麻辣雞煲 💜三杯雞煲 💜麻油雞煲 我揀左麻油雞~雞肉份量多新鮮嫩滑🥰肉肉肉係我最愛一環😌選擇貴精不貴多~有美國prime肥牛/美國牛/五香雞件/醉雞件/豬梅頭片/荷蘭五花腩/羊卷肉~其他火鍋配料蔬菜類丸類等等都非常齊全新鮮~最特別係有多款台式小食同夜市小食可以order😮😮突然覺得好似出走左台灣一趟🤭最後食埋個打卡一流既拉絲麻薯金磚🤩煙煙韌韌上面仲有檸檬皮加埋個雲呢嗱雪糕好flesh好得意~另外+38仲可升級任飲特飲同台式啤酒😍唔洗剩係飲汽水咁悶~而且好少地方會有咁齊味道既台灣啤酒~特別一提係而家有期間限定既林香檸手打檸檬系列耶~出面冇得飲架😗💜愛文芒手打檸檬茶💜冬瓜手打檸檬茶💜金鑽鳳梨手打檸檬茶
💜麻辣雞煲 💜三杯雞煲 💜麻油雞煲
我揀左麻油雞~雞肉份量多新鮮嫩滑🥰
💜愛文芒手打檸檬茶
💜冬瓜手打檸檬茶
💜金鑽鳳梨手打檸檬茶
2024-04-25
  • 麻油雞煲
旺角家樂坊新開咗間 台式餐廳雞煲火鍋任食放題 $198/位餐廳裝潢好有台灣特色雖然全場爆滿店員依然有禮 有效率有三種口味嘅雞煲選擇我地揀✨三杯雞煲醬汁配上嫩滑雞肉,份量充足有齊唔同部位食完雞煲之後就可以加湯打邊爐自助區食物乾淨衛生仲可以落單揀選其他火鍋配料▫️美國牛板腱▫️鴨血追加咗幾轉,好好味▫️迷你滷肉飯滷肉飯好有份量每啖米飯都均勻沾上滷肉汁同肉粒▫️鹽酥雞外層香脆.炸粉唔會太厚係必點嘅台式小食▫️林香檸愛文芒果檸檬茶竟然有林香檸檸檬茶加入芒果味.多片厚切新鮮青檸酸酸甜甜又冰凍▫️仙草珍珠奶茶香滑嘅台式奶茶加入仙草同珍珠帶出煙韌又滑溜嘅口感係今年食過最抵嘅雞煲放題滿足滿意有下次

旺角家樂坊新開咗間 台式餐廳

雞煲火鍋任食放題 $198/位

餐廳裝潢好有台灣特色

雖然全場爆滿
店員依然有禮 有效率

有三種口味嘅雞煲選擇

我地揀✨三杯雞煲
醬汁配上嫩滑雞肉,份量充足

有齊唔同部位

係今年食過最抵嘅雞煲放題
滿足滿意有下次
2024-05-01
Dinner
係間集齊平靚正嘅好餐廳👍🏻今時今日係香港搵間食物質素高環境舒適價錢又抵嘅餐廳真係唔易!新開嘅哩間試完真心覺得正開業優惠都係198蚊加一除左雞煲仲有好多台灣夜市小食一啖落去以為自己係台灣添最緊要仲有同林香檸合作期間限定3款檸檬茶地舖都冇嘅3款作為林香檸fans 其實係為佐杯嘢上去估唔到佢啲野食咁出色可以吃住雞煲嘆住林香檸😍爽最最值得讚佢設計嘅份量出得岩岩好两個人吃都可以試曬所有嘢本身仲好驚兩個人冇得試曬 ,間野真係好有誠意🥰一次滿足曬所有需求🥳
係間集齊平靚正嘅好餐廳👍🏻
新開嘅哩間試完真心覺得正