2024-08-13 158 views
點解咁樣都可以俾客人食? 反映過後只係補咗五舊嘅普通牛肉俾我,呢個套餐係780,會員價588,相信最貴就係呢兩片牛肉😆無言😣三個人總共消費咗$820! 點敢有下次🥹 唔夠200字,又唔可以俾我給劣評😅唯一可取服務算係咁☺️反映嗰陣只係話返嚟嗰舊牛肉係咁樣,其實都係俾機會我唔好再有下次嚟食🤣真係失望!呢間餐廳之前都食過幾次,都算唔錯,星期六晚去食都好快有位,所有配菜可以任添都係一個賣點,但呢次嚇怕了😦
2024-08-10
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
2024-08-10 251 views
走進炑八韓烤,已經聞到烤肉香氣,知道餐廳星期一至五晚上8:30後入座單點燒肉、熟食同飲品,有黑夜優惠半價,真喺好抵! 餐廳走韓國風,座位都好寛敞坐得舒服!我哋坐底後就品嚐韓式前菜、沙律,無限添加爐邊蛋,美食當前好肚餓,再掃QR code點餐就落單好方便!炑八厚切五花腩,脂肪方佈均勻五花腩,燒後皮脆有肉汁,放入生菜同泡菜一齊食,好滋味!蔥蒜牛五花,蔥蒜及醬汁醃製,濃郁香氣,特別惹味!大八爪魚,口感鮮嫩同彈牙。 韓式紅蝦,鮮甜啖啖肉,濃郁蝦味。 泡菜煎餅,酸辣口感令胃口大開。 韓國水冷麵,麵身軟硬適中,食落清爽! 最後,配杯冰涼飲品,真喺好享受呀!
走進炑八韓烤,已經聞到烤肉香氣,知道餐廳
星期一至五晚上8:30後入座單點燒肉、熟食同飲品,
有黑夜優惠半價,真喺好抵!

餐廳走韓國風,座位都好寛敞坐得舒服!

蔥蒜牛五花,蔥蒜及醬汁醃製,濃郁香氣,特別惹味!

大八爪魚,口感鮮嫩同彈牙。

韓式紅蝦,鮮甜啖啖肉,濃郁蝦味。

泡菜煎餅,酸辣口感令胃口大開。

韓國水冷麵,麵身軟硬適中,食落清爽!

最後,配杯冰涼飲品,真喺好享受呀!
我在屯門吃過許多家韓國烤肉店,炑八韓烤算是我心目中的數一數二,最近屯門店推出星期一至五8時半黑夜優惠,單點熟食、燒烤產品及飲品均可享有半價優惠,吃飽飽後回家通宵欣賞奧運賽事簡直是大滿足。選擇好菜式後前菜就先上桌了,一次送上六種口味的韓式前菜,有泡菜、醃蘿蔔、涼拌海帶和涼豆芽、薯蓉、涼拌豆角及紅蘿蔔,若有喜歡吃的可繼續添食。泡菜看上來紅通通,但其實辣度不剌激,以媽媽吃小辣程度的人來說,嚐起來蠻順口的。涼拌豆角及紅蘿蔔蒜香十足,保留了爽脆的咬感與水份,天然味美。炎熱的夏天吃薯蓉就是舒爽,薯蓉的質感挺不賴,綿密的薯蓉混合切得細碎的紅蘿蔔粒,滑順又帶些咬口,我都多吃了幾球。我超愛涼拌豆芽,看起來相當飽水,涼拌豆芽清爽不軟爛,很新鮮,涼拌海帶具有軟嫩的口感,賦有自然的鹹鮮味,當開胃前菜合適不過。另一款開味前菜醃蘿蔔嚼起來有一股甘甜酸脆,一口接一口停不下來。胡麻醬沙律融合了胡麻醬和菜蔬,彷彿是一幅色彩斑斕的味覺畫面。每一口咬下胡麻醬沙律,胡麻香與沙律菜的清脆交融於舌尖,不僅為味蕾帶來愉悅的饗宴,更是一份對健康的體味。毫不猶豫就直接點上韓國水冷麵,會那麼想吃除了天氣熱之外,因為媽媽很愛看韓劇,耳濡目

毫不猶豫就直接點上韓國水冷麵,會那麼想吃除了天氣熱之外,因為媽媽很愛看韓劇,耳濡目染之下,越看越想吃韓國水冷麵,還沒去韓國的安排,那就先在這解解嘴饞,拌勻後的韓國水冷麵裹滿湯汁,滑彈的甜酸韻味令人醒脾胃又過癮。

泡菜煎餅是一大韓國料理,炑八韓烤的泡菜煎餅不會太厚,外皮煎得恰恰好,嚐起來帶有酥脆感,內餡的泡菜也酸辣脆口,微酸微辣的滋味刺激著我的味蕾,吃了一片泡菜煎餅後直接胃口大開。

嫩嫩的爐邊蛋真可愛,蛋香四液,裡頭還添加了泡菜,使爐邊蛋更迷人極致,韓烤迷大愛這無限添加的爐邊蛋呢。熱呼呼的芝士粟米拉絲到天邊,芝士「芝」味濃厚,由於添加了粟米提升甜度,芝士粟米鹹鹹甜甜,一不小心讓人吃不停。

蔥蒜牛五花選用高質韓國牛五花,五分熟是王道,烤過後牛脂豐沛,烤熟的牛五花外表微焦,內裡保持著完美的粉紅色,細嫩多汁,咬下去時,豐盈的油脂迅速在口中融化,噴發出濃郁的蔥蒜味與肉香,令人回味無窮,絕對是燒肉界的明星。

韓式紅蝦果然是道不容錯過的菜品,立即受到青睞,韓式紅蝦相當飽滿,蝦殼經歷熱火的洗禮,香味尤其突出,蝦味奔騰。一剝開韓式紅蝦,盡是蝦膏,蝦肉結實彈牙,鮮度破表,令人欲罷不能。

韓式烤肉必吃的大八爪魚,炑八韓烤同樣可以吃到,烤得香噴噴的大八爪魚原隻霸氣橫躺在烤爐上,咬勁剛好,不乾不柴,大咬一下大八爪魚,有著絲絲香辣,亦有來自大海的海味,教人意猶未盡。

吃韓國烤肉當然不能少了主角炑八厚切五花腩,炑八韓烤精心挑選五花腩後,切得非常厚實,再把炑八厚切五花腩放在熱辣辣的鐵盤上進行火烤,將多面的五花腩烤至金黃焦脆的模樣,這樣可以完整地鎖住肉汁。

店員專業地幫助我們烤炑八厚切五花腩,當五花腩於鐵盤發出滋滋聲,那就烤好了。店員用剪刀把炑八厚切五花腩切成合適的大小,繼續用高溫去烤,直到每一面變脆,這樣一來可細味炑八厚切五花腩的豐潤嫩脆。

雖然炑八厚切五花腩飽含豚脂,不過品味時不會使人覺得油膩,每次吃韓式燒肉,我最喜歡生菜包肉,另加入泡菜、醃蘿蔔,直接整個塞進嘴巴,層次多變,吃來就是爽,我可以連吃好幾個生菜包炑八厚切五花腩。

炑八韓烤飲品選擇多不勝數,夏天來到來杯冰涼薄荷乳酸梳打降火氣,或是視覺已經消暑的菠蘿梳打都很讚,菠蘿梳打以菠蘿為基底,混合梳打風味更佳,果香融進梳打裡,富有冰爽的菠蘿果甜味,喝菠蘿梳打時梳打氣泡於舌尖彈跳,精神為之一振。

如果想嚐嚐讓自己心情愉悅、放鬆身心的梳打,冰涼薄荷乳酸梳打是最佳之選,冰涼薄荷乳酸梳打的碧綠色使人心曠神怡,不只是單純的薄荷清香,還可享受乳酸的酸美甜香,也能降溫,拍照亦好看,女生可謂愛不釋口冰涼薄荷乳酸梳打。
今日收工約同事一齊去屯門「炑八韓烤」食野,呢家餐廳以韓國料理聞名。首先,蔥蒜牛五花🥩絕對係必點之選,醬料恰到好處,不會過於油膩,牛肉入口即化,帶有一絲蒜香,吃起來鮮嫩多汁。另一道必食係厚切五花腩,五花腩肥瘦適中,肉質彈牙,油脂恰到好處,唔肥唔腻。搭配餐廳特製的醬料,相當美味。 海鮮方面,我地點了大八爪魚🦑和韓式紅蝦🦐,八爪魚沒有絲毫柴澀感,配上獨特的醬汁,香辣微甜,讓人欲罷不能。紅蝦大大隻,蝦肉彈牙,每一啖都很滿足。天氣熱辣辣,點一款韓國水冷麵係非常唔錯既選擇,麵條Q彈爽口,加上清爽的涼麵湯,再搭配醬汁-芥末醬和白醋,解暑消暑,非常適合夏日享用。當然唔少得經典韓國菜式-泡菜煎餅,煎餅外皮酥脆,裡面的泡菜又脆又爽,非常開胃。另外我地加配左半份甜辣炸雞,酥脆外皮裹住juicy多汁的雞肉,加上一絲辣味和甜味完美融合,配上香脆既薯條和2杯韓式特飲,青檸梳打和薄荷荔枝梳打,清新爽口,簡直係絕配!我地8:30後才入座,原來餐廳做緊「黑夜優惠」,指定產品有半價優惠(單點熟食、單點燒烤產品、單點飲品),星期一至五都會有架,真係非常抵食!「炑八韓烤」非常值得一試,推薦大家前去一探究竟。

2024-07-27 117 views
炑八韓烤(屯門店)屯隆街3號屯門市廣場2期12&15-17A號舖-前排同fd去咗食韓國燒烤,我地喺夜晚8:30後入座,由於係星期一至五,誤打誤撞有埋佢地個黑夜優惠半價,單點燒肉、單點熟食、單點飲品都有半價!正~屯門分店嘅職員好nice,仲幫我地燒埋😋🔥-炑八厚切五花腩 $138蔥蒜牛五花 $138大八爪魚 $98韓式紅蝦 $88@三隻泡菜煎餅 $98-韓國水冷麵 $88朝鮮半島上獨特的冷麵菜式之一,用冷湯煮麵,並加以調味,夏天食好開胃!-青檸梳打$38酸酸甜甜好refreshing~--王牌士多啤梨乳酸梳打$48-#炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓燒 #燒肉 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #韓國料理 #韓牛 #無限添加爐邊蛋及芝士 #韓國直送食材 #koreanfood
炑八韓烤(屯門店)
屯隆街3號屯門市廣場2期12&15-17A號舖
青檸梳打$38
酸酸甜甜好refreshing~-
王牌士多啤梨乳酸梳打$48
2024-07-26 114 views
突然韓燒癮起~捉咗屋企人即興去開爐燒一燒🔥是晚20:30後入座~店員話而家星期一至五可享黑夜優惠半價 (單點燒肉、單點熟食、單點飲品)❗❗咁就更加抵食啦🤗即刻快手落單先~等緊柯打送到之前~店員會先拎前菜、沙律、爐邊蛋及芝士粟米俾我哋邊食邊等🫶🏻🫶🏻.✨大八爪魚韓式醃製好嘅原隻八爪魚🐙望落非常吸引!!食入口Q彈爽口又帶鮮味!.✨炑八厚切五花腩以豬豬造型盤盛載肥美肉嫩五花腩🐖~且伴以時蔬(南瓜片,冬菇,土豆片)~店員建議轉鐵板代替網燒~並會幫忙燒烤至金黃焦脆😋😋包以生菜及醬料同食~可以品嚐肉香四溢嘅滋味👍🏻.✨蔥蒜牛五花醃製入味~食落牛味濃郁且肉質鮮嫩👏🏻👏🏻牛魔王表示食得好滿足!!!.✨韓式紅蝦巨大size紅蝦🦐🦐🦐新鮮又夠份量!肉質有彈性!美味😛.✨泡菜煎餅大大份!share食啱哂!如果可以薄身少少令煎餅更脆口~會更加好食呢🤭🤭.✨韓國水冷麵盛夏之選🎐爽口冷麵,青瓜片,烚蛋全部浸於冰底湯汁之中~食落解膩又消暑!!.✨冰涼薄荷乳酸梳打 $48✨皇牌士多啤梨乳酸梳打 $48顏色鮮豔啱哂打卡🫶🏻凍涼又清爽解渴🍹.✨加一服務費
✨大八爪魚
✨皇牌士多啤梨乳酸梳打 $48
顏色鮮豔啱哂打卡🫶🏻凍涼又清爽解渴🍹
✨加一服務費

2024-07-25 86 views
8點半後全部半價 ,大大碟好抵食,職員也很親切服務態度很好,前菜配料一如以往的好,上菜快,環境不過不失,但如果坐位可以再乾淨啲更加好,半價來說性價比真係超高,優惠唔知會做到幾時
2024-07-25
  • 炑八厚切五花腩
  • 前菜
2024-07-24 162 views
我地呢日係夜晚8:30pm 入座,先知佢地e 家逢星期一至五有黑夜優惠半價✨勁抵食呀😍半價只限單點燒肉、單點熟食、單點飲品⚠️我地簡左⬇️🐽炑八厚切五花腩厚切五花腩真係好正,店員直接幫我哋落鐵板可以快d 燒熟,五花腩燒完之後金黃香脆,沾上燒肉醬配埋芽菜、泡菜、生菜,真係絕配😍🐮蔥蒜牛五花牛五花有入口即溶既感覺😍原本醃製好嘅蔥蒜味都好入味,而且唔會搶到本身牛既味道😍🐙大八爪魚成隻八爪魚拎去燒,勁鮮味彈牙👍🏻🦐韓式紅蝦燒過既蝦果然味道都唔同d😍紅蝦鮮味比較濃郁❤️好鮮甜🥘泡菜煎餅煎餅勁香脆,啖啖泡菜入口😋🍲韓國水冷麵夏日食佢真係勁透心涼🥰如果食到好辣既野,食佢都好解辣👍🏻冷麵勁Q 彈飲品同朋友分別叫左🍇巨峰梳打,🍍菠蘿梳打,勁解膩👍🏻👍🏻
半價只限單點燒肉、單點熟食、單點飲品⚠️

我地簡左⬇️

🐽炑八厚切五花腩

🐮蔥蒜牛五花

🐙大八爪魚
成隻八爪魚拎去燒,勁鮮味彈牙👍🏻

🦐韓式紅蝦
燒過既蝦果然味道都唔同d😍紅蝦鮮味比較濃郁❤️好鮮甜

🥘泡菜煎餅
煎餅勁香脆,啖啖泡菜入口😋

🍲韓國水冷麵

飲品同朋友分別叫左🍇巨峰梳打,🍍菠蘿梳打,勁解膩👍🏻👍🏻
2024-07-23 130 views
黎到屯門搵野食發現炑八韓烤真係一間唔錯CP值高的韓燒餐廳😆食物種類多元化環境舒適座位主要是卡位坐得舒服店員都好friendly😊會主動介紹菜式&照顧到每枱客的需要仲教我們點燒會最好🤙🏻⭐️前菜總共有6款仲有圍爐蛋同沙律菜好豐富仲可以refill😃⭐️炑八厚切五花腩食五花腩一定要食厚切口感夠豐富😍有咬口煎到金黃色肉質爽嫰夠入味😙記得配埋生菜🥬食味道一流又可以解膩⭐️蔥蒜牛五花牛五花油脂均勻經過煎烤油香出灑黎香氣四溢非常juicy 蔥蒜味同牛肉簡直係絕配令人一吃就愛上😉⭐️韓式紅蝦紅蝦大大隻夠新鮮有濃郁的蝦膏🤩蝦肉夠彈口燒烤完味道更昇華⭐️泡菜煎餅煎得卜卜脆泡菜味夠惹味🫰🏻⭐️皇牌士多啤梨🍓梳打這飲品配燒肉好夾酸酸甜甜梳打有氣飲落好爽💕炑八推出了星期一至五8:30pm後入座單點指定熟食、燒烤產品和飲品有半價🥳超抵準備下星期再encore
黎到屯門搵野食

這飲品配燒肉好夾
酸酸甜甜
梳打有氣飲落好爽

💕炑八推出了星期一至五8:30pm後入座
單點指定熟食、燒烤產品和飲品有半價🥳
超抵
準備下星期再encore
2024-07-17
Type of Meal
Dinner
2024-07-22 96 views
炑八開咗咁耐都依然用心經營,經常轉新菜色俾新鮮感顧客🤩🤩講講燒肉先,必食炑八厚切五花腩!超厚巨滿足,油香十足,韓燒必點。另外鍾意重口味可以叫蔥蒜牛五花,不需要額外調味,牛五花呢個位都唔常見,好味!海鮮方面打卡一流嘅有大八爪魚,非常震撼,而且好juicy,稍辣。韓式紅蝦都好鮮甜,不需要調味已經有海水嘅咸香味!韓國菜當然唔少得韓式小食,泡菜煎餅係韓式傳統口味,值得一試,韓國水冷麵就解膩專手,而且夏天食一流!#炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓燒 #燒肉 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #韓國料理 #韓牛 #無限添加爐邊蛋及芝士 #韓國直送食材 #koreanfood

炑八開咗咁耐都依然用心經營,經常轉新菜色俾新鮮感顧客🤩🤩

2024-07-22 86 views
今晚放工夜左去食韓燒,原來過左8:30後可以享受黑夜半價優惠,好正好燒肉又好抵食 炑八厚切五花腩好大片厚切五花腩肉,肉質肥美,燒香後煙韌又好美味肉汁 蔥蒜牛五花蔥蒜醃製牛五花,特顯牛香濃味 大八爪魚燒大大八爪魚,味道好爽口彈牙 韓式紅蝦韓式醬醃製紅蝦,都算大隻size,肉質好爽口多汁 泡菜煎餅好香口味泡菜煎餅 韓國水冷麵韓國特色水冷麵,加入芥末柚子汁,麵質冰涼爽口外,湯底味道更出色 青檸梳打柚子檸檬梳打兩款梳打都好清甜,夏日最清涼選擇

炑八厚切五花腩
好大片厚切五花腩肉,肉質肥美,燒香後煙韌又好美味肉汁

蔥蒜牛五花
蔥蒜醃製牛五花,特顯牛香濃味

大八爪魚
燒大大八爪魚,味道好爽口彈牙

韓式紅蝦
韓式醬醃製紅蝦,都算大隻size,肉質好爽口多汁

泡菜煎餅
好香口味泡菜煎餅

韓國水冷麵

青檸梳打
柚子檸檬梳打

兩款梳打都好清甜,夏日最清涼選擇
2024-07-21 118 views
星期五happy friday ,同朋友去想食韓燒 , 近近地去屯市食炑八。兩個叫左咁多野食食到勁飽。好左依家晚上8:30後入座,星期一至五有黑夜優惠,可半價單點燒肉、單點熟食、單點飲品,超級抵食。-炑八厚切五花腩員工會主動幫手燒,大大條 燒完唔會好肥,豬皮脆卜卜, 食落juice 點埋韓式辣醬同包生菜食 ,更好味。-蔥蒜牛五花無韓式醃肉, 味道帶甜味, 燒完帶焦糖香。 -大八爪魚碼隻大大隻, 員工幫手燒 完剪開, 食落爽口, 本身帶帶醃味。-韓式紅蝦大大隻紅蝦,食落好多膏,新鮮爽甜。-韓國水冷麵食落爽口彈牙, 夏天食超爽, 十分開胃!-叫左兩杯,分別波羅梳打 同士多啤梨乳酸梳打。梳打配埋燒肉好fresh ,起解渴。"食到飽晒,遺憾係已經食唔到甜品了。😔

-炑八厚切五花腩

-蔥蒜牛五花
無韓式醃肉, 味道帶甜味, 燒完帶焦糖香。
-大八爪魚

-韓式紅蝦
大大隻紅蝦,食落好多膏,新鮮爽甜。
-韓國水冷麵
食落爽口彈牙, 夏天食超爽, 十分開胃!

"

食到飽晒,遺憾係已經食唔到甜品了。😔
2024-07-18 115 views
早幾日食完飯經過見到炑八寫住晚上8:30後入座,星期一至五可享黑夜優惠半價今日專程過嚟試下餐廳環境都幾乾淨,服務員又幾有禮貌首先上左d前菜店員細心提醒,前菜、爐邊蛋及芝士可以任refill厚切豬五花五花肉亦都係必點之選,肥瘦相間,重有專人幫我地燒埋,燒到好香口又金黃色,再包埋生菜一齊食,口感非常豐富韓式水冷麵🍜夏日炎炎食返水冷麵真係好舒服,配買醋同埋芥末一齊食更加清新韓式泡菜海鮮煎餅煎得外酥內軟,裏面嘅餡料都很豐富青檸梳打清新怡人,而青檸酸甜解渴,韓燒配梳打真係好盡興
早幾日食完飯經過見到炑八寫住晚上8:30後入座,
星期一至五可享黑夜優惠半價

今日專程過嚟試下

餐廳環境都幾乾淨,服務員又幾有禮貌
首先上左d前菜

店員細心提醒,前菜、爐邊蛋及芝士可以任refill

厚切豬五花

五花肉亦都係必點之選,肥瘦相間,重有專人幫我地燒埋,
燒到好香口又金黃色,再包埋生菜一齊食,口感非常豐富

韓式水冷麵🍜

夏日炎炎食返水冷麵真係好舒服,配買醋同埋芥末一齊食更加清新

韓式泡菜海鮮煎餅

煎得外酥內軟,裏面嘅餡料都很豐富

青檸梳打清新怡人,
而青檸酸甜解渴,韓燒配梳打真係好盡興

2024-07-11 134 views
午餐以一個相對相宜嘅價錢食個韓燒, 依間好似係一個唔錯嘅選擇🧏🏻‍♀️一開始我哋其實係睇中佢免費添加芝士栗米同泡菜蛋, 心諗叫一個餐咪可以夠幾個人食飽飽🤣但最終入到去, 都係叫左兩個餐再追加肉類🌟『牛肉滋味組合』HK$118 - 蒜香牛五花、牛腹肉、梨汁牛扒🥩追加蔥蒜雞腿肉 (5件) HK$48、蔥蒜牛五花(5件) HK$48、豬肋肉(5件) HK$48每款肉燒完都唔柴、仍然有肉汁✌🏻『和牛燒肉飯』HK$98燒牛肉好多, 中間有一隻韓式醬油泡糖心蛋🥚伴飯食一流🍚午市配飲品 - 『柑橘鮮橙果茶』HK$25、『手打鮮橙茶』HK$12兩杯都有果肉食, 夏天食燒肉解暑一流🎉°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°炑八韓烤 @meokbangbbq 📍 屯門屯隆街3號屯門市廣場2期1樓12&15-17A號舖#MrsLong #hk #hkbloggermama #Longs #mamablogger #香港美食 #餐廳推介 #hkfoodie #香港探店 #foodieshk #hkigfood #tasteofhk #hkfoodlovers #炑八 #炑八韓烤 #Meok

每款肉燒完都唔柴、仍然有肉汁✌🏻

『和牛燒肉飯』HK$98
燒牛肉好多, 中間有一隻韓式醬油泡糖心蛋🥚伴飯食一流🍚

兩杯都有果肉食, 夏天食燒肉解暑一流🎉

炑八韓烤 @meokbangbbq
📍 屯門屯隆街3號屯門市廣場2期1樓12&15-17A號舖

#MrsLong #hk #hkbloggermama #Longs #mamablogger #香港美食 #餐廳推介 #hkfoodie #香港探店 #foodieshk #hkigfood #tasteofhk #hkfoodlovers #炑八 #炑八韓烤 #Meokbangbbq #먹방 #韓燒 #韓國菜 #韓國餐廳 #韓國燒烤 #無限添加爐邊蛋 #韓國直送食材 #koreanfood
2024-06-20 81 views
韓式豬肉泡菜炒飯 $82呢個炒飯炒得好乾身粒粒分明,味道上唔算好辣,芝士撈飯令到個飯會多左d口感,加埋泡飯豬肉一齊食味道層次好豐富!小編見到好多檯都有叫醬油牛肋骨$208呢個基本睇相都知,超級大塊,店員見我地雞手鴨腳,好細心過黎幫我地剪開鋪好曬方便我地燒!超級加分!味道上基本已經調好晒,就算唔加醬汁都非常夠味!而肉質食落都好似冇乜筋!嫩滑!一咬就開,呢個都好推薦大家試一試!加$16 迷你韓式麻藥蛋飯食到有麻油同洋蔥香味,味道唔會太鹹,有適量紫菜mix埋配泡菜同肉食一流跟餐$12 柚子檸檬梳打味道fresh,柚子同檸檬味道好夾,唔會好甜蔥蒜雞腿肉 五件$48呢個份量都係比想像中多,每一件都有半隻手板咁大,雞腿肉嘅肉質基本上只要唔燒燶都好好食所以小編覺得呢一個嘅性價比非常高,非常推薦。蔥蒜牛五花 五件$48牛五花油脂好充足,食落口好juicy,蔥蒜又令牛五花香味升級🥹講起都想再食豬肋肉 五件$48豬肋肉嘅口感意外地同豬頸肉口感非常相似,非常爽口咬落爆汁配埋泡菜食絕配!藍天使梳打呢杯係加咗菠蘿同檸檬嘅波子汽水,飲落酸酸地幾開胃解油膩都非常好!
韓式豬肉泡菜炒飯 $82

醬油牛肋骨$208

加$16 迷你韓式麻藥蛋飯

跟餐$12 柚子檸檬梳打
味道fresh,柚子同檸檬味道好夾,唔會好甜

蔥蒜雞腿肉 五件$48

蔥蒜牛五花 五件$48