喺尖沙咀返工嘅朋友帶我去佢平日嘅飯堂—「樂意點心 」,最正係佢有個全日供應嘅飯餐,$68起,包一客籠仔蒸飯,及滋潤燉湯,啱晒無飯家庭。😇😎除咗抵食健康飯餐,點心都好有特色,而且仲好高質!🔸越式米網炸兩腸($35)其實係越式炸春卷嘅變奏版!🥰越南春卷外皮炸脆,裏面餡料豐富,有蝦仁、紅白蘿蔔、紫椰菜等,面頭包上軟滑腸粉,層次感豐富。🔹三色小籠包($35)賣相吸引😍,啱晒打卡📸!一籠有齊三隻味道:原味、川辣和松露,即叫即蒸,外皮唔會太厚,餡料鮮嫩多汁,值得一試!😏🔸芥末鵪鶉蛋燒賣($20/ 2粒)‼推薦‼平時鵪鶉蛋燒賣食得多,芥末味真係第一次試。😂雖然$10/粒,但勝在個頭大,裏面有原粒鵪鶉蛋和原隻鮮蝦,芥末味唔會嗆喉,反而令味道更有層次。🔹蘿蔔絲酥($20/ 2件)‼推薦‼香脆可口嘅酥皮包着軟腍嘅蘿蔔絲,外脆內軟,清甜美味。🔸籠仔蒜蓉龍蝦配帶子飯($105)‼推薦‼有半隻龍蝦🦞,肉質爽彈,雖然未到好新鮮個種,😏 帶子幾大隻幾新鮮,不過如果多一兩粒會更好!好欣賞個飯超入味!蒜蓉🧄香氣四溢。🔹香芋椰汁紫米露($23)‼推薦‼真材實料,味道相當不錯!☺️$23就有個甜品,好抵!💕既有香芋、椰汁的香
喺尖沙咀返工嘅朋友帶我去佢平日嘅飯堂—「樂意點心 」,

最正係佢有個全日供應嘅飯餐,$68起,
包一客籠仔蒸飯,及滋潤燉湯,啱晒無飯家庭。😇😎

除咗抵食健康飯餐,
點心都好有特色,而且仲好高質!

🔸越式米網炸兩腸($35)
其實係越式炸春卷嘅變奏版!🥰

越南春卷外皮炸脆,
裏面餡料豐富,有蝦仁、紅白蘿蔔、紫椰菜等,
面頭包上軟滑腸粉,層次感豐富。

🔹三色小籠包($35)賣相吸引😍,啱晒打卡📸!
一籠有齊三隻味道:原味、川辣和松露,
即叫即蒸,外皮唔會太厚,餡料鮮嫩多汁,值得一試!😏
三色小籠包

🔸芥末鵪鶉蛋燒賣($20/ 2粒)‼推薦‼
平時鵪鶉蛋燒賣食得多,芥末味真係第一次試。😂
雖然$10/粒,但勝在個頭大,裏面有原粒鵪鶉蛋和原隻鮮蝦,
芥末味唔會嗆喉,反而令味道更有層次。

🔹蘿蔔絲酥($20/ 2件)‼推薦‼
香脆可口嘅酥皮包着軟腍嘅蘿蔔絲,
外脆內軟,清甜美味。

🔸籠仔蒜蓉龍蝦配帶子飯($105)‼推薦‼
有半隻龍蝦🦞,肉質爽彈,雖然未到好新鮮個種,😏
帶子幾大隻幾新鮮,不過如果多一兩粒會更好!
好欣賞個飯超入味!蒜蓉🧄香氣四溢。

🔹香芋椰汁紫米露($23)‼推薦‼
真材實料,味道相當不錯!☺️
$23就有個甜品,好抵!💕
既有香芋、椰汁的香滑,又有紫米粗纖維口感。
香甜軟糯、 回味無窮!
三色小籠包
2024-11-26 501 views
想食高質點心但又唔想洗太多錢 等小編介紹呢間尖沙咀平靚正嘅點心專門店裝修簡約時尚 環境企理舒服 食個茶都覺得心情靚靚位置就喺尖沙咀核心地段 極之方便龍蝦餃鮮味十足嘅龍蝦餡 夠哂彈牙皮薄餡靚 餃皮晶瑩剔透 軟滑有韌性麻辣牛栢葉香辣惹味 牛栢葉香氣十足 啱晒重口味嘅你原隻鮮蝦腸粉鮮蝦大大粒新鮮彈牙 腸粉滑溜順口淋上豉油更加香噴噴 芝麻蝦多士外脆內軟既多士 蝦茸餡料夠晒鮮甜芝麻香氣四溢 一食停唔到口籠仔蒜蓉龍蝦配帶子飯呢個係重頭戲呀 賣相好靚又好食原隻半邊龍蝦 蒜蓉香濃惹味配埋鮮甜帶子同軟熟蒸飯 完美組合楊枝甘露原來係飲品黎既 又幾得意清甜解膩 芒果味香濃 配料豐富
想食高質點心但又唔想洗太多錢

配埋鮮甜帶子同軟熟蒸飯 完美組合

楊枝甘露
原來係飲品黎既 又幾得意
清甜解膩 芒果味香濃 配料豐富
成日經過都排長龍,原來呢度除咗食點心之外,仲有蒸飯燉湯、小食甜品,多款選擇任你揀🤩 另外仲有特色點心添😍 籠仔蒜蓉龍蝦飯🦞籠仔飯係呢度其中一個招牌菜式,唔使問,我見到龍蝦一定揀佢🙈 仲要係原隻的!!估唔到都幾大隻,有驚喜。重點係有膏架😱 呢隻龍蝦真係勁高質👏🏻 龍蝦的鮮味再加上蝦膏蔥蒜,撈飯食一流😋芝麻蝦多士🦐🥪好少地方有蝦多士,呢度整到好似叉燒酥咁長方形,多士好鬆化,蝦好彈牙!越式米網炸兩腸唔係油炸鬼,係腸粉皮加米網,裏面包住大大粒蝦,仲有紫椰菜做餡料,一齊食嘅時候即刻減少油膩感蟹籽燒賣特別嘢試咗,當然要食返個傳統點心,大大粒燒賣,豬肉同蝦嘅比例好平均,好有咬口呢😙楊枝甘露🥭本身以為係糖水,但原來係一杯飲品咁上,芒果好甜好香

籠仔蒜蓉龍蝦飯🦞

芝麻蝦多士🦐🥪

蟹籽燒賣

楊枝甘露🥭
本身以為係糖水,但原來係一杯飲品咁上,芒果好甜好香
  • 籠仔蒜蓉龍蝦配帶子飯
  • 芝麻蝦多士
  • 楊枝甘露
2024-11-19 548 views
❤️籠仔蒜蓉龍蝦配帶子飯(半隻) 好大隻龍蝦呀!😍 龍蝦入面重有蝦膏😲!好好味😋~啖啖肉,肉質挺實鮮甜😋。飯落左蒜蓉一齊蒸,超香口😍!❤️碧綠叉燒腸粉翠玉瓜清甜脆口,配微甜叉燒,加上薄皮軟熟腸粉,口感不錯👍🏻。❤️芝麻蝦多士/3件芝麻多到蓋過蝦多士。炸得金黃香脆。蝦膠彈牙。點埋甜醬食更滋味。❤️麥味雞蛋散/3件 超大塊呀!炸得鬆脆可口,加上蜜糖甜甜蜜蜜~🥰❤️芥末鵪鶉蛋燒賣/2 件真係有芥末嘅微辣,食落更開胃🤤。嗌左❤️楊枝甘露(凍)同❤️樂意水果茶(凍),上枱時才發現原來兩者都是樽裝,飲唔晒都可以帶走慢慢飲,幾方便👍🏻。❤️茶芥/位$8幾平👍🏻。
❤️籠仔蒜蓉龍蝦配帶子飯(半隻)

❤️碧綠叉燒腸粉

❤️芝麻蝦多士/3件

❤️麥味雞蛋散/3件
超大塊呀!炸得鬆脆可口,加上蜜糖甜甜蜜蜜~🥰

❤️芥末鵪鶉蛋燒賣/2 件
真係有芥末嘅微辣,食落更開胃🤤。

❤️茶芥/位$8
幾平👍🏻。
平日夜晚去到都等咗一陣位舖頭入面嘅位置唔多有機會要撘枱咁啱我嗰晚旁邊就坐咗兩個日本人估唔到都幾多遊客識嚟呢度食點心😍🫖蟹籽燒賣 $19🫖麻辣牛柏葉 $28🫖珍寶帶子腸粉 $43🫖鮮蝦腐皮卷 $18🫖花雕蛋白蒸花蟹臘腸配白飯 $128🫖楊枝甘露 $23🫖茶芥/位 $8價錢方面唔貴以尖沙咀嚟講算幾平點心可以嗌兩件都幾適合兩個人嚟食少少地可以試多幾款唔同嘅嗌多幾籠味道方面都唔錯燒賣唔肥調味唔鹹腐皮卷即炸嘅入面嘅韭黃都幾香蒸蛋白臘腸配飯非常夾比我想像中少酒味最後食埋個楊枝甘露兩個人食好豐富😆
平日夜晚去到都等咗一陣位

味道方面都唔錯燒賣唔肥調味唔鹹
腐皮卷即炸嘅入面嘅韭黃都幾香
蒸蛋白臘腸配飯非常夾比我想像中少酒味
最後食埋個楊枝甘露兩個人食好豐富😆
$150 (Dinner)
2024-11-13 555 views
今天黃昏,我和太太前往位於尖沙咀的樂意點心餐廳享用晚餐。這家餐廳以精緻的點心聞名,讓我們充滿期待。我們首先點了芥末鹌鹑蛋燒賣,外皮柔韌,內餡鮮美,淡淡的芥末味道為傳統的燒賣增添了新意。接下來的蟹柳棉花雞同樣令人驚喜,雞肉鮮嫩,蟹柳的香氣和口感交織在一起,讓人一口接一口。原隻鮮蝦腸是我們的另一道選擇,鮮蝦腸的味道濃郁,大大隻蝦的美味和口為這道菜增添了層次感。蘿蔔絲酥的外皮酥脆,內餡的蘿蔔絲甜中帶鹹,口感非常特別。最讓我們期待的是籠仔蒜蓉龍蝦配帶子飯,龍蝦肉質彈牙,蒜蓉的香氣四溢,搭配香滑的帶子飯,簡直是人間美味。最後,我們以香芋椰汁紫米露作為甜品,香芋的香氣與椰汁紫米的甜美完美結合,讓整頓晚餐畫上完美的句號。整體而言,樂意點心餐廳的菜品精緻可口,服務周到,是我們今後用餐的好選擇!

2024-11-06 801 views
呢間餐廳好多人排隊,食物新鮮,價錢又便又抵食,點心款式選擇好多,除左點心,估唔到佢仲有蒸飯食,籠仔蒸飯仲加入左海鮮都幾特別,楊枝甘露飲品裝落樽度方便飲用,芒果味濃郁又juicy。我地叫左蒜蓉籠仔蒸帶子龍蝦飯,龍蝦有半隻,仲要好厚肉彈牙好味,帶子加埋勁多蒜蓉鋪滿面蒜味極香,鐘意蒜蓉同海鮮既岩晒食佢,仲有其他款式既籠仔飯同樣吸引。點心叫左一碟芥末鵪鶉蛋燒賣,有芥末既少少辣味又比較創新既點心入面仲有蝦肉好有咬口。牛肉腸粉香滑。

牛肉腸粉香滑。

2024-11-04 718 views
星期六中午來到位於尖沙嘴的「樂意點心」好多人,等了20分鐘之後才入座,究竟食物質素如何?▪️三色小龍包 ($35)▪️芝麻蝦多士 ($30)▪️奶黃包 ($18)▪️芥末鵪鶉蛋燒賣 ($20)▪️珍寶帶子腸粉 ($42)▪️香芋椰汁紫米露 ($23)點心即叫即蒸,特別係奶黃包食落非常燙口!我最鍾意係「芝麻蝦多士」,芝麻非常之多同香口,多士包住大大淡蝦肉,雖然係煎炸食物但不會感覺好熱氣!🤤三色小籠包亦幾特別,有原味、川辣、松露3種口味,鍾意小籠包嘅值得一叫👍🏻鵪鶉蛋燒賣由於加了芥末的緣故,味道有少少苦🤣至於帶子腸粉就比較淡,加了豉油都唔夠味🤔另外見到好多遊客叫甜品,我地一人都叫左一支香芋椰汁紫米露,望落細細支,但因為入面有好多西米同紫米,飲落非常飽肚!好彩佢唔算好甜,感覺比較健康😂下次來都會想飲🤭

▪️三色小龍包 ($35)
▪️芝麻蝦多士 ($30)
▪️奶黃包 ($18)
▪️芥末鵪鶉蛋燒賣 ($20)
▪️珍寶帶子腸粉 ($42)
▪️香芋椰汁紫米露 ($23)

2024-10-05
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch
  • 芝麻蝦多士
2024-10-23 1205 views
佢啲點心應該係自己做,有些比較特別的選擇。例如芥末鵪鶉蛋燒賣,裏面有鵪鶉蛋又有蝦,而且好大粒,有淡淡的芥末味,很好吃。麻辣牛柏葉,加入了帶有麻辣味的花椒一起蒸,我自己很喜歡。鮮蝦花甲粉絲湯,是類似花甲粉,裏面有一隻大蝦,有很多花甲,湯底清甜。龍仔豉汁帶子飯,加了$12加臘腸一份,帶子份量很多,很香的豉汁和蒜蓉味道,不需要另外再加豉油都已經很惹味。蘿蔔絲酥餅,餡料味道比較有層次,不是單單蘿蔔味。甜品吃了香芋椰汁紫米露和雷沙煎堆仔,紫米露做得不錯,濃濃的香芋和椰汁味道,不會太甜。煎堆仔裏面是芝麻餡料,這個比較甜。 店舖裝修新穎,衛生環境做得不錯,而且有放着音樂,店員服務態度也很好,值得再來。
佢啲點心應該係自己做,有些比較特別的選擇。

麻辣牛柏葉,加入了帶有麻辣味的花椒一起蒸,我自己很喜歡。

蘿蔔絲酥餅,餡料味道比較有層次,不是單單蘿蔔味。

2024-10-19 1017 views
太耐冇飲過茶🫖突然之間好掛住一盅兩件同埋籠仔蒸飯🍚難得放假🏖當然要去嘆一嘆放鬆吓啦😎⭐️籠仔豉汁帶子飯(加臘腸)✨帶子好大隻,味道鮮甜,豉汁味濃郁,夾埋臘腸一齊食,味道一流🤤⭐️蝦花甲粉絲湯🦐✨花甲湯味道鮮甜可口,花甲大大粒,食落口完全冇沙,鮮蝦爽口彈牙🤭⭐️芥末鵪鶉蛋燒賣⭐️碧綠叉燒腸粉⭐️麻辣牛柏葉⭐️啤梨鹹水角⭐️紅豆椰汁桂花糕✨叉燒腸粉皮薄餡靚,鵪鶉蛋燒賣大大粒,味道帶出微微嘅芥末味,啤梨鹹水角,肉餡足料,即叫即炸,麻辣牛柏葉,麻香味濃郁,紅豆椰汁桂花糕,紅豆味香濃,加埋桂花嘅香味一齊食,味道勁夾😍

⭐️籠仔豉汁帶子飯(加臘腸)

⭐️蝦花甲粉絲湯🦐

⭐️芥末鵪鶉蛋燒賣
⭐️碧綠叉燒腸粉
⭐️麻辣牛柏葉
⭐️啤梨鹹水角
⭐️紅豆椰汁桂花糕

2024-10-19 938 views
-樂意點心🍽️-龍仔蒜蓉龍蝦飯重口味之選😂勁多蒜龍蝦🦞都幾大隻肉質都唔錯雖然未到好新鮮彈牙😉但個飯超入味推薦呢個籠仔蒸飯👍-啤梨鹹水角呢個🍐造型好特別但放心唔係啤梨味🤣大大粒好酥脆入面亦好足料-蘿蔔絲酥勁多蘿蔔絲真係一條條拉到🤣-芥末鵪鶉蛋燒賣鵪鶉蛋燒賣本身已經好少見竟然仲加左芥末味幾特別😌-麻辣牛柏葉飲茶必點牛柏葉但平時多數係薑葱!呢度係麻辣味岩哂鐘意食辣既小編🤣-香芋椰汁紫米露飯餐有得加紫米露本身以為係糖水原來係飲品咁但其實冇乜分別都係個個味🤣好多紫米又唔會太甜😋-🌟評分:🏅🏅🏅🏅📍地址: 尖沙咀漢口道19-21號漢宜大廈地下C號舖-#foodieluveat#foodieluveat_hk#foodieluveat_尖沙咀#foodieluveat_中菜#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #尖沙咀 #中菜 #粤菜 #點心 #飲茶 #茶樓
樂意點心🍽️

#foodieluveat_hk
#foodieluveat_尖沙咀
#foodieluveat_中菜
2024-10-19 843 views
友人收工想食下一盅兩件,就預約 了在尖沙咀漢口道的#樂意點心,唔只得點心架,仲有其他美食添,價錢親民抵食,慢慢嘆下茶,輕鬆的又一晚💃!川味麻辣青瓜🥒,香麻爽口,很開胃嘅前菜。芥末鵪鶉蛋🥚燒賣,新鮮熱辣辣,點上辣椒油更正。越式米綱炸兩腸,炸兩改良而成,入面有豐富的材料,如蝦仁、油炸鬼、紅蘿蔔🥕⋯⋯的,口感相當豐富又惹味。籠仔蒜蓉龍蝦配帶子飯,有半隻新鮮龍蝦🦞,肉質鮮甜,有新鮮蝦膏拌飯食好正,加埋辣椒豉油😊更可口。雲腿雞腳燉鮑魚湯,內有原隻爽彈鮑魚,湯足料飲落清甜,燉得好入味夠晒滋潤。最後食埋個香脆可口的蘿蔔絲酥,很讚啊。

川味麻辣青瓜🥒,香麻爽口,很開胃嘅前菜。

芥末鵪鶉蛋🥚燒賣,新鮮熱辣辣,點上辣椒油更正。

最後食埋個香脆可口的蘿蔔絲酥,很讚啊。
2024-10-16
Type of Meal
Dinner
2024-10-13 1188 views
小妹今晚同豬經過尖沙咀漢口道,見到呢間餐廳大排長龍,於是又排埋一份…等候時見到不少外國人,韓國人都幫襯呢間餐廳🍴餐廳以黑色玻璃門面,以長形為主😍 座位以光滑綠色及灰色為主調,角落邊佈置一棵樹,簡單得黎,又感覺乾淨企理😙越式米網炸兩腸🫔腸粉好滑,油炸鬼炸得好脆口,入面包住唔少涵料🌝 包住一齊食好飽肚,絕對係新派炸兩😚籠仔蒜蓉海蝦飯🦞🍚以籠仔呈現,飯量好多😋有幾隻海蝦🦞超抵食😳而且每隻蝦上層都舖滿超多蒜茸,蔥及芫茜😙口感豐富😆芥末鵪鶉蛋燒賣🥠呢款燒賣混入咗不少餡料製成,鵪鶉蛋既蛋香微微滲入燒賣涵中,更顯其香濃味道,最特別係咬時食到微辣芥末味,非常特別又吊味😚啤梨鹹水角🍐呢款點心造型精緻又可愛,其實內有乾坤,鹹水角內裏非常足料,外皮煙軔😬蘿蔔絲酥🥕新鮮即炸,以千層酥呈現😚非常香脆,造型亦相當有特色😎白灼菜心🥬份量不少,仲配上蠔油另上,健康又美味🤤樂意水果茶🥤呢杯水果茶有不少水果,甜甜既果香與茶味交融,除解膩外仲感受到有不少健康感覺🍊🍑楊枝甘露🥭近期好多地方都賣楊枝甘露🤭 呢杯楊枝甘露甜度正常,不錯👍🏻小妹覺得呢間點心店相當有驚喜,食物質素高質,價錢合宜🤩 唔怪得長期咁多人排隊幫襯😎

越式米網炸兩腸🫔

籠仔蒜蓉海蝦飯🦞🍚

芥末鵪鶉蛋燒賣🥠

啤梨鹹水角🍐

蘿蔔絲酥🥕
新鮮即炸,以千層酥呈現😚非常香脆,造型亦相當有特色😎

白灼菜心🥬
份量不少,仲配上蠔油另上,健康又美味🤤

樂意水果茶🥤

楊枝甘露🥭
近期好多地方都賣楊枝甘露🤭 呢杯楊枝甘露甜度正常,不錯👍🏻

平時媽咪好少話呢個好食 啲食物好平呀今餐𝔩𝔲𝔫𝔠𝔥我聽到唔少證明我媽媽十分滿意樂意點心既食物(˘❥˘)餐廳比較細 同人搭枱在所難免૮⑉・-・⑉ა 媽咪話平時𝔩𝔲𝔫𝔠𝔥 𝔱𝔦𝔪𝔢 有好多人排隊等食佢上次等左𝟛𝟘 分鐘左右餐廳比較少香港人 通常都係遊客多⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ 籠仔鳳爪排骨 $𝟞𝟠(絕配套餐)本身我✅左單點蒸飯 同 單點湯店員好好 幫我揀返套餐 平唔少•ω< ੭ 無諗過超大籠 用荷葉蒸飯有𝟛舊鳳爪 同 好多排骨豉油另上 可以自行調味媽咪話上次黎食個排骨好冧 好好味今次有啲失水準⸝⸝⸝ ╸▵╺⸝⸝⸝ 鮮無花果雪耳沙參玉竹燉排骨๑>ᴗO๑媽咪話一定要叫既老火湯佢話飲過又多料又好飲 我都幾鍾意呢個配搭 無花果同雪耳好似好養顏點心拼盤$𝟜𝟠有鵪鶉蛋燒賣 普通大舊蝦肉燒賣 蝦餃 鮮蝦白菜餃 叉燒包 棗皇糕全部同媽咪𝒔𝒉𝒂𝒓𝒆 所以我全部切開一半 見到有幾多餡料 $𝟜𝟠錦多野食真係難得一見ᵔ⤙ᵔ越式米網炸兩腸粉$𝟛𝟝媽咪力推 ♡ ྀི 佢話上次食過好好食今次一定要要再食佢話好少錦平但係錦有心思既腸粉用炸兩同米網包住啲蔬菜同蝦粒炸脆香

平時媽咪好少話呢個好食 啲食物好平呀
今餐𝔩𝔲𝔫𝔠𝔥我聽到唔少
證明我媽媽十分滿意樂意點心既食物(˘❥˘)

餐廳比較細 同人搭枱在所難免૮⑉・-・⑉ა
媽咪話平時𝔩𝔲𝔫𝔠𝔥 𝔱𝔦𝔪𝔢 有好多人排隊等食
佢上次等左𝟛𝟘 分鐘左右
餐廳比較少香港人 通常都係遊客多

⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰

籠仔鳳爪排骨 $𝟞𝟠(絕配套餐)

本身我✅左單點蒸飯 同 單點湯

用炸兩同米網包住啲蔬菜同蝦粒
炸脆香口 ദ്ദി˶ー̀֊ー́ ) ✧

其實好想試𝟙𝟚點後先供應既 鮮花甲粉絲湯
本身落左單 諗住𝟙𝟚點過後先上鮮花甲粉絲湯
但比店員拒絕了 同時發現全日供應既絕配套餐可以加$𝟙𝟘就有𝓾𝓶…𝔀𝓱𝔂?
但好彩無叫到 因為我地已經飽曬
媽咪仲不停強調 平時飲茶埋單 一定多過今餐呢個數目 𝓸𝓴媽咪 ℐ 𝓉𝓇𝓊𝓈𝓉 𝓊ど⁰̷̴͈꒨⁰̷̴͈う♡
2024-10-05 1027 views
呢間尖沙咀人氣點心 去兩次都大排長龍 而且都等得幾耐㗎 但係都有佢嘅原因嘅,因為佢真係幾高質蟹籽燒賣 2粒 ($19) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️薑蔥牛柏葉 ($28)⭐️⭐️⭐️⭐️安蝦鹹水角 2件($17)⭐️⭐️⭐️⭐️碧綠叉燒腸粉 ($27)⭐️⭐️⭐️⭐️蟹柳棉花雞 ($28)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️每樣點心都好精緻 又抵又好食 唔怪得次次都大排長龍

蟹籽燒賣 2粒 ($19) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
薑蔥牛柏葉 ($28)⭐️⭐️⭐️⭐️