2019-01-22 1177 views
即場新鮮炮製,足料。牛角包亦都夠熱,值得再去。食牛角包黎講溫度好緊要,嗰晚七點黎到,啱啱好牛角包新鮮出爐,所以食到牛角包牛油味,又脆;再加上d料亦都新鮮。套餐連埋蝴蝶穌做甜品,好味。京端廣場既好處係有好多小店同時存在,同埋環境都舒服,如果時間許可,我成日都係幫襯小店,坐低慢慢食;同老細傾幾句,去了解佢地煮野食嘅理念同心態。呢間牛角包專門店,雖然無乜推廣,不過食物質素確實okay,希望佢可以聚到多D熟客,繼續營運落去。事關京端呢個場,新客數量有限,好多時都要靠熟客去維持。
即場新鮮炮製,足料。牛角包亦都夠熱,值得再去。

套餐連埋蝴蝶穌做甜品,好味。

龍蝦肉沙律牛角包
2019-01-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
龍蝦肉沙律牛角包
2018-10-19 830 views
我都挺喜歡食牛角包,發現石門小店有,所以去食了個包d料都OK,不過個牛角包不是暖的,有點失望,但都有牛油香,同脆的。香草汁味淡,岩口味。龍蝦仔是冰凍的😮可樂味冬甩都好食,只是估不到是冰凍的無餐具提供,用紙巾包著食的得門口兩個位,坐商場走廊都幾搞笑😆😆不過都還OK,少人經過
我都挺喜歡食牛角包,
發現石門小店有,所以去食了

個包d料都OK,
不過個牛角包不是暖的,有點失望,
但都有牛油香,同脆的。
香草汁味淡,岩口味。
龍蝦仔是冰凍的😮

可樂味冬甩都好食,
只是估不到是冰凍的

無餐具提供,用紙巾包著食的
得門口兩個位,坐商場走廊都幾搞笑😆😆
不過都還OK,少人經過
香草汁龍蝦仔牛角包連可樂味冬甩
2018-10-19
$48 (Lunch)
香草汁龍蝦仔牛角包連可樂味冬甩
2018-08-08 977 views
牛角包外脆內軟質素很不錯,老闆態度十分好👍🏻套餐包甜品及飲品,價格可接受,當然不能與大家樂下午茶去作比較。石門站的食肆愈開愈多,在京瑞廣場二期那邊平日也比較靜,看得出小店很用心經營,而且盡量也滿足客人的要求。留意小店只設外賣。
留意小店只設外賣。
蕃茄碎蛋沙律牛角包
蕃茄碎蛋沙律牛角包