今年聖誕節La Famille推出一系列限定產品,除了「開心莓果聖誕夜」、「雪絨士多啤梨」及「榛子朱古力」三款聖誕戚風大蛋糕之外亦有「莓莓星願」、「聖誕開心果」及「聖誕可可」三款聖誕戚風小蛋糕,派對聚餐或兩小口慶祝都可各取所需。另外「聖誕朱古力脆脆禮盒」、「聖誕曲奇禮盒」、「手工蝴蝶酥禮盒」等一系列禮盒不論送禮或自用都一流。聖誕可可 ($70)以朱古力蛋糕作為基底,榛子朱古力忌廉中間另有一層朱古力蛋糕及鮮忌廉,再加上白朱古力聖誕樹裝飾,整體朱古力味濃郁醇厚。聖誕開心果 ($75)於原有「香濃開心果」上加上紅莓及聖誕白朱古力牌更添節日氣氛,頂層開心果奶凍香滑綿密,外層開心果朱古力脆皮中更有粒粒開心果碎,但整體開心果味不算突出,個人認為內層原味鮮忌廉應而開心果忌廉取而代之。大甲香芋黑糖麻糬 ($65)香芋蛋糕配以香芋忌廉味道自然,忌廉中更混入黑糖麻糬粒,香甜煙韌令層次更加豐富。日本白桃 ($65)面層放上半個日本白桃甜美多汁,配以鮮忌廉整體清爽但層次相對簡單。

聖誕可可 ($70)
聖誕可可

聖誕開心果 ($75)
聖誕開心果

大甲香芋黑糖麻糬 ($65)
大甲香芋黑糖麻糬

日本白桃 ($65)
聖誕可可
聖誕開心果
2024-01-26 32 views
La Famille 喺香港都開咗十幾間分店,但自己一直都未食過,今日突然間心血來潮走入舖頭望吓。餅店除咗有蛋糕賣之外,仲有賣蝴蝶酥同祝賀卡,臨近新年仲出埋賀年禮盒。櫥窗擺咗好多唔同口味嘅蛋糕賣相非常吸引,最後買咗幾件返屋企試吓。大甲香芋黑麻糬 ($65) : 香芋忌廉混入黑糖麻糬粒,口感煙韌香芋味濃香芋迷必食。伯爵夫人 ($65) : 蛋糕面鋪上果凍粒同啫喱,成個蛋糕都充滿香濃嘅伯爵茶香。日本柚子 ($60) : 蛋糕頂層鋪滿柚子忌廉同生果,味道清新又甘甜。焦糖完熟香蕉 ($60) : 蛋糕頂層有巧克力脆脆,中間同頂層就鋪滿濃厚奶香嘅焦糖忌廉,味道層次豐富。

TakeAway
嗱嗱嗱,今次行過這家店,兜吓到這啲好食嘅蛋糕,實在忍唔住嚟個小試牛刀!首先,佢嘅戚風蛋糕真係一啲都唔踩油水,咬落去鬆軟得嚟又唔會太甜,完全啱晒我呢啲鐘意清新口味嘅食客。開心果蛋糕🥳,真係出乎我意料之外,外面果層開心果白朱古力脆皮,夾埋入口即溶嘅濃厚奶凍,簡直係開心果控嘅大滿足!再講吓個沖繩黑糖栗子,呀!甜得嚟香得嚟,黑糖嘅香味同栗子升華埋一齊,簡直係正!喺我滋味嘅記憶庫裏面留下重重一筆。嗌咗幾款戚風蛋糕,每款都有佢嘅驚喜。記得呀,我同大家推薦一定係值得一試!下次,我一定會再嚟,可能又會發現啲新嘅美妙滋味。食完之後,個心情大好,彷彿都可以直接飛上天!🎉🍰🍒

2024-01-18 31 views
呢個戚風蛋糕品牌店相信大家都唔陌生,但原來小編一直都未試過😮每次經過都會見到一個個玻璃蓋蓋住d蛋糕🍰,好似藝術品咁。今日適逢朋友生日🎂。小編決定買幾個唔同口味大家分享。香濃開心果,外層以開心果脆皮覆蓋😋,內層以開心果烘焗而成嘅戚風蛋糕同開心果忌廉夾雜而成,每一口都滿滿充滿開心果嘅味道👅。大甲香芋黑糖麻糬,紫色嘅外表😍,夾層以香芋忌廉同黑糖麻糬夾雜而成,香芋味餘韻悠長😙。伯爵夫人,戚風蛋糕用上英國伯爵茶☕️製作而成。整個蛋糕🍰都滲透著香濃嘅伯爵茶香,啖啖都充滿茶香☕️。法國玫瑰,蛋糕頂層鋪上紅桑莓同士多啤梨🍓,整個戚風蛋糕滲透淡淡嘅玫瑰香🌹,食落夠晒清香

TakeAway
《開心莓果聖誕夜》💚Yeahhh 終於出開心果味 仲要係Christmas出外層係開心果朱古力脆皮 入面包住開心果戚風蛋糕 夾雜住開心果鮮忌廉同開心果吉士醬成件事夠哂開心果 好香濃!!仲有紅桑莓慕絲點一點綴 唔會太漏.《榛子朱古力森林》🤎呢款都係期間限定 黑森林主題襯返個聖誕節入面有朱古力戚風蛋糕中間係榛子牛奶朱古力鮮忌廉同榛子朱古力脆脆簡直係Double Chocolate.《泰式奶茶》☕️Thai chai有驚喜喎 最上面有個泰式奶茶做既jelly 香甜幼滑入面既戚風蛋糕亦混入泰式奶茶鮮忌廉每啖都充滿茶香.《香芒熱情果》💛面頭有一個好亮麗既芒果熱情果慕絲果凍入邊有鬆軟嘅芒果戚風蛋糕中間注入熱情果醬 同芒果乾充滿熱帶風味

《開心莓果聖誕夜》💚
Yeahhh 終於出開心果味 仲要係Christmas出
外層係開心果朱古力脆皮
入面包住開心果戚風蛋糕
夾雜住開心果鮮忌廉同開心果吉士醬
成件事夠哂開心果 好香濃!!
仲有紅桑莓慕絲點一點綴 唔會太漏

入邊有鬆軟嘅芒果戚風蛋糕
中間注入熱情果醬 同芒果乾
充滿熱帶風味
2023-05-29 172 views
這間回購多次的高質蛋糕店在我心情很好或很壞時便會去買3-4件與友人分享喜歡他們小小的一件 有好多口味可選, 價錢又合理可以一下子吃多個口味今次就選了四款小小的chiffon cake來慶祝我與友人㊄月之星生日其實今年生日就吃了兩次這牌子蛋糕呢~另一次是floral bavarois都好清新好好味啊✦粉紅石榴香梨 ✨𝘯𝘦𝘸 今次試了新出的口味最驚喜出面真的比較少吃到石榴味的蛋糕而這個石榴味都相當突出, 很香甜✦ 香芒熱情果✦ 日本向日夏蜜柑✦ 英國伯爵茶
這間回購多次的高質蛋糕店
在我心情很好或很壞時
便會去買3-4件與友人分享
喜歡他們小小的一件
有好多口味可選, 價錢又合理
可以一下子吃多個口味
今次就選了四款小小的chiffon cake
來慶祝我與友人㊄月之星生日
其實今年生日就吃了兩次這牌子蛋糕呢~
另一次是floral bavarois都好清新好好味啊

✦粉紅石榴香梨 ✨𝘯𝘦𝘸
今次試了新出的口味最驚喜
出面真的比較少吃到石榴味的蛋糕
而這個石榴味都相當突出, 很香甜

✦ 香芒熱情果
✦ 日本向日夏蜜柑
✦ 英國伯爵茶
TakeAway
早排屋企人生日,買左個蛋糕慶祝,呢間食過幾次,因為有十幾種味道,所以次次都食唔同味,有新鮮感。🎂日本芝士柚子蛋糕$530蛋糕面好靚,有食用花朵🌺、馬卡龍、紅桑子組成,優質法國Kiri忌廉芝士🧀入口微酸,配合濃滑富奶香的北海道Nakazawa鮮忌廉,更能帶出蛋糕甜味。另外,戚風蛋糕內包含高知縣柚子果肉和柚子皮,提升蛋糕口感和微微柚子香,低糖低脂,岩曬我呢啲成日話減肥又為食既人,食多左都冇咁大罪惡感😈。🔅最方便係因為多分店,我響元朗訂,響大埔取蛋糕。🔅不得不提,蛋糕師手字都寫得幾靚,我聽講要考試寫字架,d人名寫得好有美感。

🎂日本芝士柚子蛋糕$530

🔅最方便係因為多分店,我響元朗訂,響大埔取蛋糕。

日本芝士柚子戚風蛋糕
日本芝士柚子戚風蛋糕
2022-09-18 342 views
朋友搞bridal shower影咗一系列嘅bts我都私心帶咗la famille嘅細蛋糕去人多多可以share到幾多整味添大埔分店成日都去, 真係裝修得好靚✎ 沖繩黑糖栗子蒙布朗 ( ᴴᴷᴰ 64 )栗子mont blanc都幾每人喜出望外事關佢嘅栗子味真係十分突出🌰而且又唔甜唔膩添!✎ 日本赤肉蜜瓜 ( ᴴᴷᴰ 70 )好甜嘅密瓜, 啲cream又唔算膩整體都正路但價錢偏貴✎ 香濃開心果 ( ᴴᴷᴰ 67 )我覺得開心果味都令人驚喜戚風蛋糕外層係開心果味嘅白朱古力上層係濃味開心果cream💚適合曬開心果控啦!✎ 日本香桃 ( ᴴᴷᴰ 64 )同密瓜一樣係生果類蛋糕個人都係覺得正路啦~
朋友搞bridal shower影咗一系列嘅bts
我都私心帶咗la famille嘅細蛋糕去
人多多可以share到幾多整味添
大埔分店成日都去, 真係裝修得好靚

✎ 沖繩黑糖栗子蒙布朗 ( ᴴᴷᴰ 64 )
栗子mont blanc都幾每人喜出望外
事關佢嘅栗子味真係十分突出🌰
而且又唔甜唔膩添!

沖繩黑糖栗子蒙布朗

✎ 日本赤肉蜜瓜 ( ᴴᴷᴰ 70 )
好甜嘅密瓜, 啲cream又唔算膩
整體都正路但價錢偏貴

日本赤肉蜜瓜

✎ 香濃開心果 ( ᴴᴷᴰ 67 )
我覺得開心果味都令人驚喜
戚風蛋糕外層係開心果味嘅白朱古力
上層係濃味開心果cream💚
適合曬開心果控啦!

香濃開心果

✎ 日本香桃 ( ᴴᴷᴰ 64 )
同密瓜一樣係生果類蛋糕
個人都係覺得正路啦~

日本香桃

2022-09-17
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$265 (Lunch)
Celebration
Anniversary
日本赤肉蜜瓜
香濃開心果
如題,誰人會不喜歡夏天迎來的當造水果與滿街鮮花?週末自製個長假期,心情大好,想到要去買幾個小蛋糕慰勞自己。當然少不了代表熱情夏天的鮮花作陪襯!畫面美美,完全不當破壞眼前的一幅幅美景呢!四款戚風小蛋糕,四種不同的生果,來一點鮮果的甜,樂上一整個下午!🍑 日本白桃🍊 日本日向夏蜜柑🍈 日本赤玉蜜瓜✨ 大甲香芋麻薯被日本白桃、日向夏蜜柑及赤玉蜜瓜不停撫慰舌尖的感覺幸褔感滿滿,白桃很清甜,入口棉棉的;蜜柑則是甜中帶微酸,是較開胃的一款;至於蜜瓜天然甜的滋味太美好了,而且超juicy!最後還有私心之選— 大甲芋頭麻薯,芋香真是大甲芋最濃厚了,芋泥忌廉夾心層超級香,甜而不膩!

如題,誰人會不喜歡夏天迎來的當造水果與滿街鮮花?

🍑 日本白桃

🍊 日本日向夏蜜柑

🍈 日本赤玉蜜瓜

✨ 大甲香芋麻薯

2022-06-06 189 views
媽咪生日,因為當日朝早有嘢做,就叫定細佬去買蛋糕🍰 之前經過見到就已經想試 (小私心😆)指名要尼款⋯Earl Grey Tea 英國伯爵茶蛋糕整體嘅味道都係我鍾意嘅,整個蛋糕都充滿着淡淡的伯爵茶香。 伯爵茶戚風蛋糕、伯爵茶cream… 。cream好細滑,蛋糕面上嘅波波 未食之前以為係朱古力,點知原來係脆餅👍 因為係戚風蛋糕 所以中間有個窿,佢用咗純忌廉去填滿… 唯一我係覺得cream多咗少少 唔敢食晒全部🫣Btw, Happy Birthday to Mami~*

Earl Grey Tea 英國伯爵茶蛋糕

唔敢食晒全部🫣

Btw, Happy Birthday to Mami~*
主打戚風蛋糕嘅 @lafamillecake 近年愈開愈多分店🔓每次經過見到雪櫃一排排裝喺玻璃罩裡面嘅小蛋糕🧁總會望兩眼蛋糕賣相精緻的骰🙌🏻仲好多口味💓總有幾款想試—- ʕ•ﻌ•ʔฅ —-皇牌戚風蛋糕質地濕潤綿密👑比d想像力~就會猶如雲朵☁️般鬆軟輕盈 哈哈~鮮忌廉口感順滑 有奶香 質地同樣輕盈蛋糕甜度剛好 不過甜亦不膩 自己一個食哂都無難度啊—- ʕ•ﻌ•ʔฅ —-💜𝙏𝙖𝙧𝙤 & 𝘽𝙡𝙖𝙘𝙠 𝙎𝙪𝙜𝙖𝙧 𝙈𝙤𝙘𝙝𝙞 大甲香芋黑糖麻糬蛋糕本身已經有濃郁嘅芋頭味 夾層再加入香芋忌廉~口腔與濃濃芋香味緊緊擁抱🫂有齒頰留香嘅效果黑糖麻糬就軟糯黏口🫶🏻帶微微甜味~唔會蓋過陣陣芋香🤎️𝙅𝙖𝙥𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙃𝙤𝙟𝙞𝙘𝙝𝙖 京都焙茶蛋糕面層淋上宇治抹茶朱古力醬 味道微甘內層就充滿焙茶嘅炭香味♨️加埋焙茶奶凍&黑糖麻糬粒 非常有層次感☺️不愧係人氣款式啊~🧡𝙅𝙖𝙥𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙈𝙞𝙠𝙖𝙣 日本日向夏蜜柑呢款好有夏日感覺🍊頂層有原粒蜜柑果肉 果汁豐富 配上鮮忌廉同法式檸檬醬 清甜中帶點酸味好似食緊原個蜜柑咁開心🤭💛𝘾𝙖𝙧𝙖𝙢𝙚𝙡 & 𝘽𝙖𝙣𝙖𝙣𝙖 焦糖完熟香蕉當初揀呢款係因為佢嘅賣相🥰蛋糕內層加入充滿奶香嘅焦糖鮮
每次經過見到雪櫃一排排裝喺玻璃罩裡面嘅小蛋糕🧁總會望兩眼
蛋糕賣相精緻的骰🙌🏻仲好多口味💓總有幾款想試

皇牌戚風蛋糕質地濕潤綿密👑
比d想像力~就會猶如雲朵☁️般鬆軟輕盈 哈哈~
鮮忌廉口感順滑 有奶香 質地同樣輕盈

🧡𝙅𝙖𝙥𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙈𝙞𝙠𝙖𝙣 日本日向夏蜜柑
好似食緊原個蜜柑咁開心🤭

💛𝘾𝙖𝙧𝙖𝙢𝙚𝙡 & 𝘽𝙖𝙣𝙖𝙣𝙖 焦糖完熟香蕉
當初揀呢款係因為佢嘅賣相🥰
蛋糕內層加入充滿奶香嘅焦糖鮮忌廉 & 焦糖香蕉蓉~口感較rich 每啖都充滿焦糖香氣 但又完全無過甜🥹

@lafamillecake 嘅戚風蛋糕真係好有儀式感🥰
賣相同包裝都無得輸 偶爾買返個 心情即刻靚哂🤭
分店多 口味多 價錢都合理🫶🏻沒有不買的理由吧~
焦糖完熟香蕉
La famille🍰✨|人氣精緻高貴 戚風蛋糕 款色多樣 猶如寶石般的蛋糕🌟|😆平時行過尼間蛋糕店,已經覺得好吸引。今次就趁住屋企人生日,俾個藉口自己,試咗幾款嘅小蛋糕,其實佢平均價錢都係50至$60 ,所以其實都唔貴。兩至三個人share就啱啱好啦😋🤩香濃開心果見到佢係人氣味道就即刻揀左佢☺️,平時都好多用開心果整嘅甜品或者食物,唔知今次味道點樣呢。外面有開心果口味嘅朱古力包圍住個蛋糕,上面有開心果碎,連蛋糕本體都係開心果味,雖然開心果味唔係話好濃,但係食真啲都有開心果嘅香味😚🍵京都焙茶焙茶嘅香氣都好足,蛋糕好鬆軟,最鍾意係蛋糕入面有黑糖嘅啫喱😍。焙茶濃度都好足,焙茶嘅苦味配上黑糖嘅甜味,完全係日本嘅味道,兩者平衡得好好😚。上面仲有兩粒黑糖口味嘅黑豆,滿滿嘅日本京都風🤩🌰沖繩黑糖栗子蒙布朗😋成個外型都好靚,見到上面滿佈栗子蓉,仲有一粒好亮面嘅栗子。味道方面忌廉配上栗子蓉同埋栗子味嘅蛋糕,真係好㗎,係細個成日食到嘅栗子味蛋糕升級版,推介💕🍓王牌士多啤梨成個造型都好靚,全部都係紅色,上面有一層好偷薄嘅啫喱覆蓋豬下面仲係士多啤梨在下面就係好濕潤嘅士多啤梨蛋糕。而入面就有好香奶味嘅忌廉。味道
La famille🍰✨
|人氣精緻高貴 戚風蛋糕 款色多樣 猶如寶石般的蛋糕🌟|

🤩香濃開心果

🍵京都焙茶

🌰沖繩黑糖栗子蒙布朗

🍓王牌士多啤梨
成個造型都好靚,全部都係紅色,上面有一層好偷薄嘅啫喱覆蓋豬下面仲係士多啤梨在下面就係好濕潤嘅士多啤梨蛋糕。而入面就有好香奶味嘅忌廉。味道方面成個蛋糕都好濕潤,蛋糕本身都充滿天然既士多啤梨味,果然係王牌之選🌟

每次經過都見到佢地既蛋糕勁colorful好靚,今次又買左5隻味返去試下~┄┅┄┅┄┅┄┅┄≋ 沖繩黑糖栗子 $58因為屋企人鍾意食栗子所以揀左呢個,我平時其實麻麻地栗子蛋糕,但估唔到呢個幾出色!蛋糕淡淡栗子味,雖然係黑糖但唔算太甜,口感幾順滑,仲有原粒栗子係到!評分:🌕🌕🌕🌖🌑-≋ 斑蘭飄香 $64好少見斑蘭味蛋糕,但其實我好鍾意食!食完表示味道再濃d就正啦~評分:🌕🌕🌕🌗🌑-≋ 香濃開心果 $67果然係香濃,開心果味好出!外層係脆皮再加d果仁碎,入面係戚風蛋糕,口感豐富。評分:🌕🌕🌕🌖🌑-≋ 日本柚子 $58成個蛋糕都充滿住濃濃既柚子味,味道好清新,岩哂夏天食!評分:🌕🌕🌕🌕🌑-≋ 桂香玄米綠茶 $58幾特別既口味,茶底蛋糕加上桂花味既cream,食落好清甜。評分:🌕🌕🌕🌗🌑
┄┅┄┅┄┅┄┅┄

斑蘭飄香

≋ 香濃開心果 $67
評分:🌕🌕🌕🌖🌑

≋ 日本柚子 $58
成個蛋糕都充滿住濃濃既柚子味,味道好清新,岩哂夏天食!
評分:🌕🌕🌕🌕🌑

≋ 桂香玄米綠茶 $58
幾特別既口味,茶底蛋糕加上桂花味既cream,食落好清甜。
評分:🌕🌕🌕🌗🌑
桂香玄米綠茶
沖繩黑糖栗子
斑蘭飄香
桂香玄米綠茶
La Famille最初由大坑一間小店開始已經有口皆碑,現時分店遍佈港九新界而蛋糕款式亦愈來愈多,一直以來購買不下數十次仍百吃不厭。大埔超級城分店比以往去過大部分分店面積更大,每次經過都有不少客人被櫥窗內琳琅滿目的蛋糕吸引駐足欣賞和光顧。戚風蛋糕每個獨立以玻璃罩蓋住,除了美觀之外更能保持蛋糕濕度,同時防止不同款式的氣味互相影響,見微知著。大甲香芋黑糖麻糬 ($64) 與之前品嚐的大甲香芋黑糖麻糬原個蛋糕如出一轍,香芋蛋糕配以香芋忌廉味道自然,忌廉中更混入黑糖麻糬粒,香甜煙韌令層次更加豐富。日本日向夏蜜柑 ($64) 面層舖滿日向夏柑果肉甜美多汁,蜜柑檸檬味戚風蛋糕味道雖然並不突出,但配以鮮忌廉、法式檸檬醬及軟滑的意式香草奶凍整體清爽。沖繩黑糖栗子蒙布朗 ($58) 賣相於所有戚風蛋糕當中可謂一支獨秀,將蒙布朗與戚風蛋糕合二為一,栗子蓉據稱以日本丹波秋栗及法國栗子製成,軟滑細膩且甜度適中,裡面更蘊藏鮮忌廉及沖繩黑糖戚風蛋糕,層次分明。底層沖繩黑糖戚風蛋糕雖不算相當濕潤,但配上大量鮮忌廉及栗子蓉反而恰到好處。香濃開心果 ($67) 標榜用上質素較佳的伊朗開心果,外層開心果朱古力脆皮中更有粒

沖繩黑糖栗子蒙布朗
沖繩黑糖栗子蒙布朗 ($58) 賣相於所有戚風蛋糕當中可謂一支獨秀,將蒙布朗與戚風蛋糕合二為一,栗子蓉據稱以日本丹波秋栗及法國栗子製成,軟滑細膩且甜度適中,裡面更蘊藏鮮忌廉沖繩黑糖戚風蛋糕,層次分明。底層沖繩黑糖戚風蛋糕雖不算相當濕潤,但配上大量鮮忌廉及栗子蓉反而恰到好處。

香濃開心果
香濃開心果 ($67) 標榜用上質素較佳的伊朗開心果,外層開心果朱古力脆皮中更有粒粒開心果碎,令口感外脆內軟別出新意,頂層開心果奶凍亦香滑綿密,內層鮮忌廉如果以開心果忌廉取代定必令果仁香更上一層樓。

日本柚子 ($58) 幾乎是我每次必點的口味,樸實無華卻無懈可擊,戚風蛋糕當中混有少量蜜餞柚子皮,而忌廉軟滑濃密之餘奶香與柚子香並駕齊驅,香甜清爽毫不甜膩。
沖繩黑糖栗子蒙布朗
la famille嘅戚風蛋糕鬆軟又唔濟,無論係自私食、野餐、慶生(但唔記得訂蛋糕sks)等等場合都係佢出場嘅機會,萬用蛋糕佢當之無愧。三心兩意?買幾個細size嘅咪得囉,仲唔驚食唔曬。想影相?sure,款款都咁cute,做俾你。於是我一嘢買咗四個(貪心的小狗),一次過滿足四個願望。 ␥ petit chiffon cakes 𖦹 香濃開心果 $67 用上味道濃郁嘅伊朗開心果,外層係白朱古力開心果味脆皮,好似雪糕月餅個外皮嘅feel,不過我地覺得太甜xd。入面係開心果慕絲、開心果味戚風同埋夾心忌廉,開心食開心果。𖦹 大甲香芋黑糖麻薯 $62個人好鐘意中間煙韌嘅黑糖麻薯,有宜蘭奕順軒啲奶凍捲嘅味道,層次係四個蛋糕入面最豐富;可惜整體芋頭味欠奉,反而食到啲紫薯味(問曬號)。𖦹 日本柚子 $58  食落口有粒粒嘅柚子,非常清新。𖦹 日本白桃 $64 香甜嘅白桃同奶香味重嘅鮮忌廉很match,猶如春天(though已過)嘅味道。

␥ petit chiffon cakes

𖦹 香濃開心果 $67

𖦹 大甲香芋黑糖麻薯 $62
大甲香芋黑糖麻薯

𖦹 日本柚子 $58

日本柚子

食落口有粒粒嘅柚子,非常清新。

𖦹 日本白桃 $64

2022-04-16
$60 (Tea)
大甲香芋黑糖麻薯