2022-07-29 72 views
沒有侷促感覺文青風格cafe餐廳有二層留底又高好舒服感覺旅行feel好放鬆又冇時間限制可以一班朋友聚餐都可以因為留底高傾計感覺又唔會好噪開放式廚房完全望到廚師烹調又有不同類型飲品酒精類又有威士忌系列有手工啤,生啤基本咖啡更係有啦有一個特別咖啡叫"打咭專用"🤣寫住(白上一片啡)基本有主食,沙津,小食,甜品,仲有包類可以給唔同口味朋友晚市除了散叫仲有套餐選擇不過我地去食晚飯時唔太肚餓所以散叫食便算了👉🏻威士忌焦糖豬扒配蘋果薯泥煎得好香口分二層擺放豬扒厚身格層肥瘦配菜煎蘋果及原條甘荀仔底部薯泥好滑👉🏻水牛城雞中翼外皮用薄薄脆漿跟碟少少辣醬汁雞翼好juice好滑跟一般不同不會撈埋醬👉🏻凍純粹拿鐡鮮奶咖啡好香咖啡味性價比高好飲過大型連鎖店好多👉🏻手工啤清香麥味埋單時近收銀位有免費貼子🤣用QR 落單
沒有侷促感覺文青風格cafe
酒精類又有威士忌系列
有手工啤,生啤
基本咖啡更係有啦
有一個特別咖啡叫"打咭專用"🤣
寫住(白上一片啡)
基本有主食,沙津,小食,甜品,仲有包類
可以給唔同口味朋友

Dinner
  • 咖啡
  • 水牛城雞翅
2022-07-29 50 views
有一排成日行過旺角都見到呢間餐廳大排長龍,今日路過見到竟然無人,就捉左朋友入去食呢間「桔梗」估唔到入面地方咁大裝修得勁豪邁,牆邊啲架一睇就好有心機擺放製作地方咁大,叫野食職員行黎行去都好唔方便,勝在呢到用手機落單,呢到主打西餐。朋友減緊肥,就叫左個煙三文魚牛油果花園沙灣,牛油果差唔多係原個上,勁大個隔離煙三文魚好香好夠咸,三文魚味都好足,唔似係雪藏左好耐咁成個沙律唔會話好乾好似牛食草咁,加醋份量岩岩好我就叫左個wasabi手打蝦餅漢堡,入面炸蝦餅無乜炸粉,咬落勁彈牙,真材實料,啖啖蝦肉,食落勁滿足!味道亦好出色,有淡淡wasabi味,少少辣,好過癮最後再加左杯highball,勁大杯就算係highball都好有心機咁放左薄荷同檸檬做裝飾,抵讚!

呢間「桔梗」估唔到入面地方咁大
裝修得勁豪邁,牆邊啲架一睇就好有心機擺放製作

隔離煙三文魚好香好夠咸,三文魚味都好足,唔似係雪藏左好耐咁
成個沙律唔會話好乾好似牛食草咁,加醋份量岩岩好

味道亦好出色,有淡淡wasabi味,少少辣,好過癮

最後再加左杯highball,勁大杯
2022-07-27 44 views
旺角搵野食一d都唔易 咁岩見到後街有間幾靚裝修既餐廳一個人食既lunch環境令人好放鬆 唔會有壓力間餐廳環境都好舒服 仲有自然光照入泥都幾chill 可能我平日lunch泥食 服務出品都幾滿意~為左減少接觸同人手 好多餐廳都係用qr code落單我覺得咁樣order都幾好 好過成日叫心人都冇反應舉手舉到手軟~我嗌左和牛combo 呢個set included左 迷你和牛肉燥飯 同埋 半份和牛三文治 三文治既香又脆 和牛味道好出 每一啖都有濃濃地牛肉香味牛味濃郁 每一啖都好滿足 牛肉唔會好乾 仍然保留住牛肉既juicy好令人回味呀~~肉燥飯都唔差 但相對起三文治 我覺得三文治更出色糖心蛋都好入味 肉燥飯份量都恰到好處呢個set既設計幾好 又唔洗有選擇 兩樣野都食到岩曬有選擇困難症嘅你
旺角搵野食一d都唔易 咁岩見到後街有間幾靚裝修既餐廳
一個人食既lunch環境令人好放鬆 唔會有壓力

間餐廳環境都好舒服 仲有自然光照入泥

為左減少接觸同人手 好多餐廳都係用qr code落單
我覺得咁樣order都幾好 好過成日叫心人都冇反應
舉手舉到手軟~

三文治既香又脆 和牛味道好出 每一啖都有濃濃地牛肉香味

好令人回味呀~~

肉燥飯都唔差 但相對起三文治 我覺得三文治更出色
糖心蛋都好入味 肉燥飯份量都恰到好處

呢個set既設計幾好 又唔洗有選擇 兩樣野都食到
岩曬有選擇困難症嘅你
2022-05-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$158 (Lunch)
2022-07-26 68 views
朋友一路想試呢間餐廳, 但weekend成日都要排隊, 於是約左平日夜晚黎試下,未食前已經係openrice睇過餐牌, 好多人都讚牛,就唸住試下點知去到發現原來剛剛轉左menu 徹底個隻😆日式變西式....Anyway 照試😄餐廳係開放式廚房, 感覺好開揚, 我幾鐘意餐廳係開放式廚房, 比食客見到廚房既運作, 對食物既製作過程比較放心❤我地兩個人揀左個二人餐, 二人餐包括2款小食,2個主菜,1款甜品, 手機掃code落單,簡單方便小食--叫左水牛城雞翼+慢煮雞胸肉凱薩沙律🍽水牛城雞翼分量比想像中多😮, 有6隻算幾大size既雞翼雞翼炸得香口得黎仲幾juicy…平時水牛城雞翼係有pat厚身既醬搽係雞翼上面既,但呢個幾特別既係整成相對比較稀既醬汁比你點黎食……雞翼本身醃既味道比較淡身,但加埋好香濃既水牛城sauce就剛剛好 🍽慢煮雞胸肉凱薩沙律黎埋個沙律, 我地不約而同慶幸無揀到另一款黑松露薯條做小食,因為佢地小食既分量一d都唔少,非常有誠意😀 我地叫左兩個飯, 如果再黎多碟大薯條既話, 真係會食唔曬個沙律係好fresh, 雞肉都有4大塊甘多平時凱薩沙律比較少見既粟米,蘋果同藍莓到主菜啦,

小食--叫左水牛城雞翼+慢煮雞胸肉凱薩沙律

🍽水牛城雞翼

分量比想像中多😮, 有6隻算幾大size既雞翼

🍽慢煮雞胸肉凱薩沙律

個沙律係好fresh, 雞肉都有4大塊甘多

平時凱薩沙律比較少見既粟米,蘋果同藍莓

到主菜啦, 揀左黑松露干貝奶油燉飯同紅咖喱牛肉燉飯

🍽黑松露干貝奶油燉飯

賣相吸引, 干貝有4大粒, 煎得剛剛好, 個飯有好香既奶油味,但又唔會太濃或者’漏’, 最特別既係有一粒粒好脆口既藜麥, 增加口感, 仲有乾身既菇同流心蛋 👍🏻 非常推薦

🍽 紅咖喱牛肉燉飯

平時一般都食開黃咖喱, 好少食紅咖喱仲要係燉飯, 幾特別, 偏甜,味道不錯, 牛肉夠’淋’,同樣有脆藜麥增強口感

🍽莓莓燕麥奶搖 $58

個餐無包野飲,呢杯係另外加既
燕麥奶昔比較少見, 成功催眠自己燕麥奶健康d 無甘肥, 叫黎試下啦...😍點知...真係無叫錯, 好好飲! 香濃士多啤梨味, 夠smooth 又唔會太thick♥️ 如果再大杯d就好囖, 朋友都話要返屋企試下自己整! 下次試埋芒果

🍽是日甜品-心太軟+雪糕

其實我覺得香濃流心朱古力蛋糕+雪糕,係好難唔好食.... 你會expect大部分都係差不多既味道, 但呢個心太軟有d 驚喜既地方就係佢既雪糕, 用左Baileys 雪糕🍦🤭 好唔錯

💁🏻‍♀️Menu既選擇唔係特別多, 但可能就係甘, 廚房可以集中做好每道菜, 感受到每道菜式都有花d心思… 會再encore既餐廳🌹🌹
係旺角呢個如此熱鬧既地段,擁有一個逾5千呎、佔地兩層既休閒餐飲空間實在極為不易。所以當台灣文青小店 - 桔梗係幾年前進駐香港既時候,曾經掀起一股台風文青熱。幾年後既今日,呢家文青CAFÉ雖然可能無一開業時咁一位難求,但依然經得歲月考驗,假日午市時間依然接近全場爆滿,其門如市。.🍝奶油羅勒干貝意粉 💲148午市餐單散叫形式無套餐供應,無特別下午茶時段所以由早上供應到5:45PM。意粉有幾款選擇,揀左青醬版本,一上檯羅勒香氣四溢。意粉擺盤靚,三隻大帶子煎得香口,加埋少少蟹籽實在係畫龍點睛。.🥪爐烤牛肉芝士三文治 💲128牛肉三文治係佢地午市餐單招牌貨之一,見好多檯都有叫。爐烤牛肉係好似火腿片一樣既牛肉薄片,除左牛之外仲有煎得好乾身既煙肉同埋芝士。三文治包身甜甜烘得香口,伴埋沙津菜一齊食好似無咁邪惡。.☕️Cappuccino 💲38睇中文名「加倍濃情」都唔知道原來係講Cappuccino。起初以為打卡風CAFÉ既咖啡出品會差少少,估唔到咖啡都算不錯,啡味幾濃。.🍹Berries Yogurt Oat Shake 💲58最喜歡就係呢杯莓莓燕麥奶搖,起初仲怕太Heavy,但燕麥唔太甜口感柔滑,美

🍝奶油羅勒干貝意粉 💲148

爐烤牛肉芝士三文治

☕️Cappuccino 💲38
Cappuccino

🍹Berries Yogurt Oat Shake 💲58
最喜歡就係呢杯莓莓燕麥奶搖,起初仲怕太Heavy,但燕麥唔太甜口感柔滑,美中不足係份量太少。
Berries Yogurt Oat Shake

不專業食評 nei.foodie
$200 (Lunch)
2022-07-24 73 views
終於試咗旺角呢間人氣Cafe,感覺都幾有驚喜~比我預期好食😋白酒奶油三文魚意粉 $128一上到嚟超級驚喜,因為賣相好靚好靚,奶油醬汁味道好香。而且配料方面除咗有香煎三文魚、三文魚子,仲有煙熏三文魚。三重享受😎媽咪作為主婦都話佢嘅三文魚煎得好靚,咁就一定冇錯!朱古力酥 $28呢個好抵食,食嘅時候暖笠笠,朱古力醬唔算太甜,配上牛油味香濃嘅酥皮,同媽咪爭住食。凍latte $38中規中矩,天氣咁熱夠冰凍就得了😚😚😚凍鮮奶$38好似唔係好多Cafe有呢個選擇😚咁岩媽咪唔飲咖啡,天氣熱,凍鮮奶都係一個好選擇!

白酒奶油三文魚意粉 $128

朱古力酥 $28

凍latte $38
中規中矩,天氣咁熱夠冰凍就得了😚😚😚

凍鮮奶$38
Type of Meal
Lunch
  • 白酒奶油三文魚意粉
2022-07-24 53 views
同朋友行街經過見到喱間幾有文青感覺既cafe,於是決定入去試下😜今次叫左雙人品賞套餐。松露薯條🍟薯條炸得好香脆,點上黑松露嘅汁,同薯條係絕配💓💓水牛城雞中翼🍗雞翼外皮炸得好香脆,而且大大隻🤤食落鹹鹹辣辣,係邪惡之選😈黑松露干貝奶油燉飯一嚟到已經聞到好大陣好香既黑松露味🥰入面有四粒大大粒嘅帶子,煎得兩面都係金黃色💓食落好鮮味,配上黑松露汁既飯,簡直係我嘅最愛🤤喜歡食松露嘅人一定要叫😽羅勒松子蔬食燉飯🌿第一次試羅勒既食物,估唔到又幾好食🤣好有新鮮感,而且好健康既感覺😆應該幾適合素食既朋友👍🏻☺️

松露薯條🍟
薯條炸得好香脆,點上黑松露嘅汁,同薯條係絕配💓💓

水牛城雞中翼🍗
雞翼外皮炸得好香脆,而且大大隻🤤食落鹹鹹辣辣,係邪惡之選😈

黑松露干貝奶油燉飯
一嚟到已經聞到好大陣好香既黑松露味🥰

羅勒松子蔬食燉飯🌿
一步入桔梗Cafe,立刻就可以感受到滿滿嘅文青氣息同書卷味,而且空間感十足,比人一個好休閑好舒服嘅感覺。我最中意嘅位置,當然係書架附近,可以同朋友輕易影到靚靚嘅打卡相。食物方面,揀咗慢燉蕃茄牛肉意粉、黑松露干貝奶油燉飯、爐烤牛肉芝士三文治。蕃茄牛肉意粉好juicy, 蕃茄醬汁食得出唔係普通茄汁,有濃郁嘅新鮮蕃茄味。牛肉大大塊,又唔靭。黑松露干貝奶油燉飯好好味!濃濃嘅黑松露忌廉汁,好creamy,黑松露味又唔會過於濃烈。干貝又好鮮甜!牛肉芝士三文治,一啖咬落去,口感超豐富,入面有牛肉同煙肉,中意食肉嘅我好滿足。配合入面嘅生菜同酸瓜,唔會有油膩感之餘,好fresh好多汁。最後當然唔少得叫番杯靚靚嘅心心拉花latte黎打下卡啦。
最後當然唔少得叫番杯靚靚嘅心心拉花latte黎打下卡啦。
  • 干貝松露菇菇意粉
  • Latte
話說返工附近有間都幾大間嘅Cafe 上星期有嘢食晏晝去咗飲番杯咖啡食個lunch chill下白上一片啡$38☕️咖啡就剩係得凍 飲落去唔會太甜用黎提神打個卡就啱啱好生牛肉塔塔$128可以話今次嚟呢度食最鍾意嘅菜式 一開始對生牛肉都有啲抗拒 點知食落去 可能因為有醬汁同埋洋蔥嘅關係 完全冇生牛肉嘅腥味 食落去反而有啲似食緊吞拿魚嘅感覺 加埋佢啲醬汁同埋洋蔥配埋香脆既法包 用來做晏晝啱啱好又唔會太過Heavy如果下次再嚟食都應該會再叫呢個加杯咖啡☕️另外仲叫咗個慢煮雞胸肉凱撒沙律🥗 $108你到嘅時候雞胸係普通鹽慢煮 食落去有味得黎唔會太過清淡 而且佢嘅配料都多好多生菜麵包糠 都幾飽肚總括嚟講呢間Cafe嘅食物品質唔錯而且 生牛肉塔塔更加係幾有特色 如果喺附近返工 呢間都算係一間食返啲特色西餐嘅唔錯選擇!唔使成日都食意粉鋸扒 值得一試㗎

白上一片啡$38☕️

咖啡就剩係得凍 飲落去唔會太甜用黎提神打個卡就啱啱好

生牛肉塔塔$128

如果下次再嚟食都應該會再叫呢個加杯咖啡☕️

另外仲叫咗個慢煮雞胸肉凱撒沙律🥗 $108

唔使成日都食意粉鋸扒 值得一試㗎
2022-07-19 64 views
平日lunch都要等位,等咗差不多成個鐘,不過友人又話真係好想食,所以就等落去,希望真係好好味。環境裝修係唔錯嘅,👍🏻👍🏻簡單工業風格,影相一流。不過可能真係太多人,就有啲嘈,同朋友傾偈有少少辛苦。不過連嘢食都等咗好耐先到,我叫咗一個牛肉麵,差唔多成半個鐘先到。味道其實唔錯嘅,牛肉都好入味,不過就覺得有少少貴,同埋已經等咗好耐,心情已經影響咗。跟住嗌多個松露薯條,外脆內軟唔錯!$78👍🏻👍🏻👍🏻

跟住嗌多個松露薯條,外脆內軟唔錯!$78👍🏻👍🏻👍🏻
2022-07-19 76 views
今日好很有仲諗緊食咩嘅時候,行過桔梗,見到Anson Lo嘅巨型紙牌,我哋就決定實佢啦😆😆入到餐廳,收銀處個邊已經有Anson Lo嘅應援嘢可以拎😍!我同朋友最後叫咗黑松露帶子燴飯,牛肉蕃茄意粉仲有包牛肉芝士三文治😍黑松露帶子燴飯$168入面有四粒大大粒嘅帶子,每粒都有黑松露味,而且口感柔軟,非常鮮味!個人最鍾意呢一碟!佢飯上面嘅配菜脆脆的,令到口感好豐富😍牛肉芝士三文治$128三文治的牛肉非常多,而且非常Juicy!咬落去已經好多汁流出黎!除咗三文治外,仲有埋健康沙律,咁嘅配搭好好食!慢燉蕃茄牛肉意粉 $128佢係由新鮮蕃茄製作,入面有唔少蕃茄肉,而且蕃茄醬同意粉比例適中,唔會令到意粉好乾!同埋佢啲牛肉分量算多,食完好飽,好滿足😋希望仲有啲打卡位,食完嘢我哋影吓相,咁又一日啦!😍

黑松露帶子燴飯$168

牛肉芝士三文治$128

慢燉蕃茄牛肉意粉 $128

希望仲有啲打卡位,食完嘢我哋影吓相,咁又一日啦!😍
2022-07-17 115 views
今日天氣好熱,行完朗豪坊冇地方好去,經過砵蘭街見到一間叫做桔梗嘅西餐廳,之前行過好多次都冇入去試,今日決定喺呢度食晚餐。一入到去地方好寬敞,滿滿嘅木系裝修,比人感覺好舒服,最緊要座位好大唔需要同隔籬左右逼住咁坐。咁熱坐低梗係要叫杯啤酒飲吓,happy hr 大大杯都係$40. order 左個二人餐。前菜兩款 主菜兩款 甜品一款。首先上嘅係慢煮雞肉沙律,慢煮雞肉好嫩滑沙律醬超級好味。水牛城雞翼香香辣辣非常惹味。黑松露野菌帶子意大利飯好香,啲飯唔會好硬好啱香港人口味。上面仲有隻溫泉蛋用嚟撈飯一流。紅咖喱牛柳意大利飯好特別,帶少少fusion嘅感覺。呢碟一樣有一隻溫泉蛋,非常加分。食完前面四樣嘢已經好飽,不過甜品係另一個胃,最後梗係要來返個朱古力心太軟,配上提子冧酒雪糕又凍又熱冰火交融,簡直一絕。第一次嚟桔梗食嘢俾我感覺好好,店員感覺親切有禮,食物賣相質素中上,絕對可以值得一試再試。

首先上嘅係慢煮雞肉沙律,慢煮雞肉好嫩滑沙律醬超級好味。
慢煮雞肉沙律

水牛城雞翼香香辣辣非常惹味。
水牛城雞翼

朱古力心太軟
  • 心太軟
  • 特製雞中翼
2022-07-16 58 views
對上一次去桔梗食飯已經是兩個月前的事,當時餐廳只售賣和牛火鍋及幾款食品,老實說是有點擔心餐廳的營運狀況。還好,今次再回來餐廳,看到他們不但更新了餐牌,而且裝修也有一個新突破,搖身一變成為Anson Lo的打卡聖地,除了有應援物品外,更有一面牆是用霓虹光管裝飾的Anson Lo主題背景,粉絲來到一定勁興奮。說回食物,今次點了他們兩個推薦的菜色,一個是威士忌焦糖豬扒配蘋果與薯泥,另外一個是哇沙比手打蝦餅漢堡。豬扒配蘋果一向是十分好的配搭,配上焦糖更加是令人開胃不少,蘋果因為沾上了焦糖以及有些少酒味道,感覺就像在吃甜品一樣。蝦餅漢堡是手打蝦膠制成,因為在外面根本買不到這麼厚大的蝦餅,叫哇沙比但吃不出Wasabi味道,不要緊,反正配搭香口好吃就好。另外這裏的奶昔是用乳酪燕麥奶製造,很適合對乳製品有敏感的朋友,另外生啤也是超值呢,記得要在桔梗未再換新菜單前試一下。

今日終於黎到非常有名嘅桔梗🌺 餐廳位於品流複雜嘅砵蘭街🤫 雖然街外環境稍為雜亂 不過餐廳樓底極高(估計有成6️⃣米高) 加上門面用左極大嘅玻璃外牆 反而冇果種係鬧市嘅煩囂感🤯 望住街外人流人往 周不時仲有疑似流鶯經過🐤 竟然仲覺得舒適恬靜😇咁岩教主生日就到🎉 餐廳仲好識做咁預留左位置比一眾教徒幫手慶生🥳 而家去餐廳食野仲放印有教主頭像嘅原子筆😜 粉絲們一定要去幫教主瘋狂慶生👉🏻 日本A4 黑毛和牛三文治🐮💰HKD1️⃣4️⃣8️⃣呢個簡直係一級邪惡之選😈 黑毛和牛用吉列炸過 放入口味開始嘴嚼👅 啲牛油已經流到成口都係😝 牛肉入口即溶 配埋烘到脆一脆嘅面包🍞 竟然唔覺得油膩 仲愈食愈想食🤪👉🏻 嫩煎鮭魚定食🐟💰HKD1️⃣2️⃣8️⃣本來諗住食完和牛清淡返少少 點知呢到嘅煎鮭魚係煎到外皮好似炸過咁😅 但係配上新鮮檸檬汁🍋 完全中和左熱氣嘅感覺🔥 仲愈食愈開胃 更值得欣賞嘅係雖然外皮煎到好脆 但係魚肉食落去都仲係咁幼嫩😝👉🏻朱古力心太軟🍫💰HKD7️⃣8️⃣食完咁多油膩野 緊係要食返啲甜品中和下啦🍨 但係我地都係簡左好heavy 嘅心太軟😂 呢到嘅心太軟又係非常出色 心太軟溫度岩岩好 流心食落唔會覺得辣嘴 配埋perfect

今日終於黎到非常有名嘅桔梗🌺
餐廳位於品流複雜嘅砵蘭街🤫
雖然街外環境稍為雜亂
不過餐廳樓底極高(估計有成6️⃣米高)
加上門面用左極大嘅玻璃外牆

流心食落唔會覺得辣嘴
配埋perfect match 嘅雲呢拿味雪糕
經典又好味👍🏻

加一服務費✅

整體評分(滿分❤️x5)
服務❤️❤️❤❤
推薦度🧡🧡🧡🧡
回訪度💛💛💛💛
抵食度💜💜💜💜
環境💚💚💚💚⧐ 日系文青咖啡廳☕️與鬧市一幕之隔🪟⧏
2022-07-10 53 views
香港地少人多,寸金尺土,店租高到離曬譜好多餐廳都會各出其招黎維持收入,所以十間有九間餐廳都係有用餐時間限定但今日竟然俾我揾到一間不設時限嘅餐廳,可以慢慢同另一半或者朋友傾下計,喺呢個煩囂嘅城市入面慢慢品嘗一餐🍴入到桔梗,個空間好大,同隔離枱都有一段距離,唔驚同朋友傾計噪親人。餐廳裝修得好文青,使旦咁影都好靚,係打卡嘅好地方📸我地嗌左墨西哥雞肉卷同埋Risotto,整體黎講食物好夠味同新鮮,份量適中,絕對適合想食得好少少,但唔想食太多嘅你!墨西哥雞肉餅 Chicken Tortillia|踢啵囉$98先講墨西哥雞肉卷,本身筆者以為會有濃烈醬汁同辣汁係雞肉卷裏面,但當筆者食落口,先發現原來個雞肉卷口感清新,d醬汁份量同味道調配得剛剛好,加上雞肉肉質嫰滑,卷皮質感彈牙,令人不禁想嗌多一份大快朵然!除左墨西哥卷,配菜仲有薯條同沙律菜,真係未食都已經大滿足!大蝦蝦綠咖喱燉飯(辛) Prawn, Thai Green Curry Risotto (spicy) |我是好泰泰 $158跟住筆者仲嗌左Rissto,仲意食冬陰功嘅朋友,一定要試下,因為每粒飯粒都充滿住冬陰功同隱約有蝦膏嘅味道,食落口不
香港地少人多,寸金尺土,店租高到離曬譜

餐廳裝修得好文青,使旦咁影都好靚,係打卡嘅好地方📸

墨西哥雞肉餅 Chicken Tortillia|踢啵囉

跟住筆者仲嗌左Rissto,仲意食冬陰功嘅朋友,一定要試下,因為每粒飯粒都充滿住冬陰功同隱約有蝦膏嘅味道,食落口不禁以為自己身處泰國食緊地道嘅冬陰功!除左味道一流之外,仲有鮮蝦相伴,配搭住冬陰功及蝦膏嘅Rissto,又是一個令人大滿足嘅菜式!
2022-06-09
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)