2024-10-23
👩🏻💻放假約左好姊妹行街,經過見到呢度好似幾唔錯👍就決定係度食個晏先😛😍空間感十足✔️而且餐廳門口嘅甜品櫃仲超吸晴添💯🫕壽喜燒套餐:我好鍾意食壽喜燒👍今次揀咗食牛肉壽喜燒定食✔️呢個壽喜燒好配飯😍我自己仲食曬一碗飯添👍睇住啲蔬菜同埋牛肉喺度灼下灼下嘅時候🔥感覺真係好幸福好溫暖呀🥳🐮汁燒牛舌丼:好食到不得了🔥鍾意食牛舌嘅話✔️呢個多汁嘅牛舌丼就啱曬喇🥳🍨疏乎厘班戟配雪糕球:呢度嘅甜品都超正🤩仲要有3件疏乎厘班戟🥞真係大滿足呀💫配埋抹茶雪糕🍦簡直係完美💯提提大家唔好掛住影相要快啲食趁熱食呀🥳🍰是日精選蛋糕:勁開心🤭今日精選蛋糕係我最鍾意嘅抹茶口味🍰抹茶味道夠濃👅下次要買個生日蛋糕呀🎂🥗青瓜蟹籽沙律:一絲絲嘅青瓜絲好新鮮又爽口🥒配埋蟹籽做沙律真係唔錯呢👍☕️咖啡:跟餐嘅咖啡都唔錯👍又香又濃✅☕️朱古力咖啡:呢杯朱古力咖啡又香濃又幼滑👍好啱呢個天氣飲呀🥳
😍空間感十足✔️而且餐廳門口嘅甜品櫃仲超吸晴添💯
☕️