2025-07-25
Guy Lab 燒肉實驗室美國牛小排配牛舌尖套餐套餐包括湯,薯條,同汽水同一般嘅味噌湯唔同,除咗有海帶外,味噌湯加入咗餐廳嘅主打- 牛舌。海帶鮮香,為湯底增添咗層次感,而有嚼勁嘅牛舌則帶來豐富咗肉味。味噌湯落咗胡椒提味,帶出微辣嘅一絲刺激。湯嘅口感醇厚,令人感受到溫暖與舒適。薯條炸得啱啱好,外脆內粉嘅質感非常吸引,外層金黃酥脆,咬落去可以感受到裡頭鬆軟嘅口感,令人欲罷不能。搭配上清新啦戈茄汁,十分滋味。美國牛小排配牛舌尖想一次過食到牛小排同牛舌,就可以揀呢個套餐- 美國牛小排配牛舌尖。牛小排肉質鮮嫩,油脂分布均勻,而牛舌尖口感獨特,令人感受到唔同部分嘅多重風味。牛舌尖帶出細膩嘅感覺,而牛小排肉質豐富,以咖哩調味,搞到我胃口大開,食咗好多飯。
美國牛小排配牛舌尖套餐
套餐包括湯,薯條,同汽水
美國牛小排配牛舌尖