2023-07-01 604 views
必須讚一下!好多年前剛開張時去過二三次,記得那時播卡拉ok歌,好多梳化座得舒服,比較悶但傾計一流,幾年後再訪完全不一樣!氣氛一流!播懷舊英文歌啱晒我地聽😂員工快手快腳!價錢仲要平過P字頭bar!有snooker可惜手傷了冇打,唯一唔好係冷氣好像雪房,我們食飯時已經飲了5支大啤,再去bar叫左3set飲唔晒,存酒只可存一星期小左DD
2020-01-22 2765 views
今時今日要係大埔搵間卡拉OK真係唔易搵到, 但估唔到 FREE HOUSE 既VIP房入面可以唱K, 房出面仲有得篤波同好多野玩, 岩哂一大班朋友 gathering, 我地開埋支 Macallan 12 收費仲平過出面既卡拉OK, 真係好抵玩   最好係唱完K後, FREE HOUSE 樓下就係的士站直接返屋企   好過出尖沙咀後好難搵的士返大埔

Macallan 12

好過出尖沙咀後好難搵的士返大埔
2020-01-18
Macallan 12
  • Macallan
2019-10-07 1600 views
經過附近見到樓上有酒吧開到4點就諗住上去坐一陣上到去冇乜人 本來想嗌野食選擇唔多 煙三文魚打左做煙肉三文魚(wtf???)感覺mk同求9其叫左兩杯lime soda野飲到左5分鐘就俾張單我地lolllll先11點幾就好似趕客走咁兩杯lime soda $150 lolll高級少少既餐廳都未飲過咁貴既lime soda仲要唔係真lime juice😀而原因係menu冇lime soda所以收我地gin tonic價錢👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻係大埔飲野都係去返noc noc或者the right place算
經過附近見到樓上有酒吧開到4點就諗住上去坐一陣
感覺mk同求9其
叫左兩杯lime soda
野飲到左5分鐘就俾張單我地lolllll
先11點幾就好似趕客走咁
我其實差唔多一個月都有嚟一次,都算常客掛?今次終於的起心肝,寫個食評。之前餐牌都有影過,發現佢哋整咗新餐牌,upload埋先!上2個星期我地一行人book咗房唱k,好正好多歌喎!大埔嚟講算係非常唔錯!叫咗dd小食,有pizza,有雞翼,有薯條。pizza好香,海鮮pizza餅底係脆嘅!雞翼就幾入味,不過有一隻就骨長d形狀怪d,哈哈,好味就得啦!薯條幾大條,唔似m記果隻幼條,但都好好味!waiter waitress 好靚仔靚女呀,服務幾好~心心眼~

Seafood  pizza
招牌雞翼
Seafood  pizza
招牌雞翼
  • 海鮮pizza
2018-08-24 1984 views
上星期入大埔搵朋友,一齊飲嘢吹水,試咗依間,近大埔墟,可以喺火車站行過去。要搭𨋢上一層,唔使行樓梯就good。環境好正,梳化幾靚幾舒服。多嘢玩,睇波篤波掟鏢玩game都有,其中一樣引人注目的就是Beer Pong,掟乒乓波,好多後生仔女都鍾意。(講到自己好老?)叫咗生啤,draft來來去去都係咁,夠凍夠泡,唔錯。試咗pizza,巴馬火腿果隻正,幾個人爭食!服務係一流,靚妹妹仔好主動serve,好笑容。氣氛:10/10 好多電視,好多嘢玩,適合大班人(見到有間房可以唱k)價錢:8/10 一分錢一分貨,靚裝正經場,啤酒比附近貴幾蚊,合理食物:8/10 小食選擇多,但冇咩主菜環境:10/10 裝修靚,顧客斯文服務:10/10 週到。男女侍應同客都有傾有講一班朋友都話會再嚟,值得推薦

食物:8/10 小食選擇多,但冇咩主菜
環境:10/10 裝修靚,顧客斯文
服務:10/10 週到。男女侍應同客都有傾有講

一班朋友都話會再嚟,值得推薦
Edelweiss
Edelweiss
  • 雞翼
  • 巴馬火腿pizza
2018-01-11 2131 views
第一次黎原來係新開無耐初頭以為係淨係飲酒既地方上到去 見到有勁多野玩有桌球,ps4車game,PONGConnect,仲有張圖形既台(今日無時間去了解係點玩)可以話係係大埔 有尖沙咀既享受對於我黎講 坐得舒服係好重要服務態度好好 Order左自己最中意既卡邦尼意粉,煙三魚白汁意粉,同黑松露雜菌燴飯特別要讚係個卡邦尼意粉個汁岩岩好 唔會太濕又唔會太杰同埋佢仲有set餐 係包龍蝦湯同沙律都係百幾蚊 我食唔曬下一次一定再幫襯好想試佢個pizza見隔離枱個個pizza勁重料
第一次黎

下一次一定再幫襯
好想試佢個pizza
見隔離枱個個pizza勁重料
2017-11-27 1574 views
呢次係我一次係 OpenRice 留言,因為實在不得不能分享下我既喜悅。話說近排約左想朋友出黎Happy Hour 同食野,打算relax下... 同朋友行到去88廣場附近,聞到好香既香薰味,然後就發現一間新開既餐廳酒吧,膽粗粗咁走上去睇一睇。上到2/F,見到間Bar裝修得好靚好高級咁,就同朋友搵左張枱坐底,佢地有梳化同高枱,我地就搵左張高枱坐低左, 因為近D門口,打算間吧唔惦就方便走人 一坐低服務員就俾本電子餐牌,雖然都要搵人落單,但總比攞住本又厚又重既餐牌方便得多。五花八門既酒都有得選擇, 但最後我都係選左我鍾情既1664 叫左野飲後,望左個場一陣,就發現除左有鏢機同波篤既基本野外,居然有PlayStation玩,仲有D好多不知名既遊戲玩;二話不說,我地當然玩下架 PlayStation 啦;打完一兩鋪 PlayStation,又有少少肚餓, 經過服務員既推介, 我地叫左D小食 - 煙三文魚同串燒,估唔到D野食咁有水準。當然見到咁多新奇既遊戲,我地又點會唔試下,開始時,我地乜都唔識玩,但服務員都有耐心咁教我地點去玩。 我地仲撩隔離其他客一齊玩,呢間餐廳酒吧, 有得飲, 又有得, 仲

Kronenbourg 1664 blanc

煙三文魚, 日式串燒

當然見到咁多新奇既遊戲,我地又點會唔試下,開始時,我地乜都唔識玩,但服務員都有耐心咁教我地點去玩。 我地仲撩隔離其他客一齊玩,呢間餐廳酒吧, 有得飲, 又有得, 仲有得玩,真係無得輸!
Other Info. : 有 d games 嬴左仲唔駛俾錢添 :D
2017-11-24
Type of Meal