2023-02-19 641 views
位置:酒店一樓。環境:普通裝潢,勝在整齊,但不太乾淨,因為看到椅上有碎屑!🍽️早餐:提供套餐,包一杯橙汁或蘋果汁🧃;☕️咖啡或🍵茶;三款早餐皆可選🍞多士或🥐牛角包,而A餐是🍳煎蛋、B餐是🥚炒滑蛋、C餐是🥚奄列,三款皆有火腿和🥓煙肉;罐頭水果沙律。酒店的早餐質素卻連普通大快活的茶餐都不如😨,對比之前在觀塘酒店吃早餐,實在差太多😓!如果房價是五百元,這份早餐就價值一百元🥲,但就是這麼馬馬虎虎了事😑!
位置:酒店一樓。

環境:普通裝潢,勝在整齊,
但不太乾淨,因為看到椅上有碎屑!

🍽️早餐:提供套餐,包一杯橙汁或蘋果汁🧃;☕️咖啡或🍵茶;
罐頭水果沙律。

2023-02-16
$100 (Breakfast)
2017-11-26 5561 views
見到咁多負評,去食之前一心諗住一定麻麻,點知居然有驚喜!特別覺得蛋沙律同薯仔沙律水準之作。魚生選擇只有三文魚同呑拿魚,還有煙三文魚,算新鮮且味道不錯!!另外酥皮龍蝦湯都好味道,自己都飲咗兩碗!! 燒牛肉同羊架味道不錯。甜品方面,木槺布甸仔、西米糕仔、桂花糕仔、奶凍同葡撻都好美味,超級估計不到!! 熱吃雖不算選擇多,但水準沒問題!曾經到過人均消費達$600某處吃是完全不好吃,覺得這間皇悦酒店天后分店的食物絕對對得起價錢,不妨一試! =]

2017-11-25
2017-06-17 4691 views
今次陪媽咪住左5日酒店 471一晚含早餐 係港島位置應該算係平架喇 自助早餐種類唔少 有西式既麵包 各類cheese,炒蛋 又有中式既粥 麥皮(甜死人,中式點心(蝦餃燒賣叉燒包珍珠雞) 但係每一種既質素都麻麻地比如蝦餃燒賣 對比出面酒樓既蝦餃 人地至少有完整既嚇係蝦餃入面 但皇悅廚房既蝦餃 係蝦攪成泥 撈左肥豬肉 口感唔好 叉燒包ok 至少餡唔單止叉燒醬 都係有d叉燒碎既。總結來講 尼d港式中式點心只可以騙下遊客,因為佢地無試過正宗既點心 所以我見到很多遊客成碟成碟攞蝦餃燒賣 好恐怖今次連著五日既早餐 第一日試既品種較多 熱既餸有雞扒 (每日都會食一兩件 還ok)炒飯炒麵炒粉(太油了,一次都無試過) 培根雞肉腸火腿(無咩特別) 炒雜菜(好油!但因為想補充d蔬菜 所以特登過水食,剩下果d水表面浮著一層油) 麥皮好稀同埋好甜! 水果得西瓜同火龍果兩種 隔離沙律有生菜 薯仔沙律 雞蛋沙律 撈左很多沙律醬 一睇就知很肥啦 角落裡仲有薯餅 麥樂雞果d炸野 有燈光照住 保溫我之後幾日都會食一片麥方包 加一兩片生菜 再夾很多片煙燻三文魚 自己整左個三文治食 好唔錯啦 其他d熱餸太油 主要都係食番西式

我之後幾日都會食一片麥方包 加一兩片生菜 再夾很多片煙燻三文魚 自己整左個三文治食 好唔錯啦 其他d熱餸太油 主要都係食番西式多d

總之 我覺得住酒店順便食埋早餐ok囉 但香港local看到尼個早餐質素一定唔會俾錢去囉 岩遊客多d
2017-06-17
Type of Meal
Breakfast
2014-06-23 10366 views
老細話附近間皇悅酒店又面間CAFE好抵食,一於去試下先個LUNCH真係好抵喎!平均都唔過一舊水,加廿幾蚊就有湯或者可以加其他蘑菇湯~~~加左$28,真係好大碗呀,唔會飲得哂囉!味道唔錯,好CREAMY,蘑菇好香好多,又唔會打得太爛香草羊架~~~唔可以話佢唔好食,只係肉質本身麻麻地,廚師又做得唔好,件羊架我要6成熟,上枱時已經差不多全熟,切開完全冇粉紅色的肉,仲好鞋好UN......唔洗一舊水的LUNCH,我又可以有什麼的要求呢?我當日去的時候人係極少架,加埋我地只有兩張枱如果以價錢來說係可以再來的
老細話附近間皇悅酒店又面間CAFE好抵食,一於去試下先
蘑菇湯
蘑菇湯~~~加左$28,真係好大碗呀,唔會飲得哂囉!
味道唔錯,好CREAMY,蘑菇好香好多,又唔會打得太爛
香草羊架

唔洗一舊水的LUNCH,我又可以有什麼的要求呢?

我當日去的時候人係極少架,加埋我地只有兩張枱

如果以價錢來說係可以再來的

2014-03-10
$95 (Lunch)
蘑菇湯
2013-04-08 8933 views
3.2.2013曾經看過有關皇悅酒店自助餐的食評, 都是彈多讚少, 且理據充足. 心中幸慶我都應該不會有機會親歷其境. 怎料, 親戚們就在我開OT開到如火如荼之際, 在whatsapp討論去哪裡吃團年飯, 當我還未及閱讀第一個信息, 他們已經決定去皇悅廚房吃家族團年飯了, 還說什麼好抵食, 買一送一云云. 但那刻真的有點不開心, 為何要去這麼劣評如潮的地方吃團年飯呢?最後, 身為晚輩的我當然是無權發言, 只好跟隨長輩的意思. 一行十八人的家族團年飯就這麼決定. 到達餐廳時, 竟然是全full的, 全部都是一家大細的來吃自助餐. 究竟是價錢便宜還是食物超水準呢? 於是我放下手袋後, 就立即出去看看食物如何.之前看過食評, 說這裡只有一款三文魚刺身, 是的, 無錯, 刺身只有三文魚一款. 吃著都尚算新鮮, 但不夠肥美. 如是者我吃了幾碟. 見甜品區有馬卡龍, 於是我就跳過熱食, 先吃甜品. 幸好我拿得快, 原來馬卡龍只出一次, 沒有再refill. 我拿了最後一隻的黑芝麻味馬卡龍. 但黑芝麻味道很淡, 質地是夠鬆脆的, 可是卻過份的甜了. 蘋果酥的外層加了果仁, 口感香脆, 裡面的蘋果餡料
3.2.2013

之前看過食評, 說這裡只有一款
蘋果酥的外層加了果仁, 口感香脆, 裡面的蘋果餡料也都清甜.
士多啤梨慕士的士多啤梨粒竟然是超級酸的. 質地也很乾.
法式忌廉酥餅的外表挺吸引, 兩層酥餅中間夾著忌廉, 酥餅上面灑上了糖霜. 不過, 酥餅卻很淋, 裡面夾著的忌廉也不夠幼滑, 令人失望.
之後再拿了一碟甜品回來.
葡撻的酥皮層做得好淋, 裡面的蛋也過份甜了.
朱古力蛋糕的可可味也夠香濃, 甜度恰當, 可是不夠滑.
檸檬芝士撻的檸檬味足夠, 但沒有什麼芝士味.
士多啤梨孖寶芝士餅切得細細件的, 上面的士多啤梨又是十分乾, 而芝士蛋糕裡面卻夾住海綿蛋糕的, 但芝士味卻不夠香濃, 也不夠滑, 又一失望之作.
香蕉蛋糕亦是切得細細件的, 每一件上面都放了香蕉片. 雖然香蕉片是乾身的, 但香蕉蛋糕卻香濃軟熟, 竟然做得不錯喎.
白朱古力紅桑子慕思餅的味道沒有驚喜, 只是很甜. 另外, 用了一個細碟仔裝住的
chocolate brownie 卻十分硬, 尤幸合桃碎夠多, 朱古力味也濃郁的.
吃完甜品, 是時候吃熱食了.
魚柳用了粉絲和蒜容來煮, 又豈會不香口呢? 很香口, 但亦偏咸了點.
西蘭花不是太硬, 用了點蒜容炒的, 所以很香.
海鮮意大利飯是沒有什麼海鮮的, 而且所謂的意大利飯只是夠淋夠濕, 沒有creamy感覺, 完全不是真正Risotto, 有點欺騙的成份
豉椒炒青口味道十分香濃惹味. 而
凍青口也算大隻, 味道也鮮味. 由於好像沒有什麼好吃的, 所以我吃了很多凍青口和豉椒炒青口, 加起來總共吃了差不多一打半青口哩.
炒烏冬的配料不太多, 而烏冬被炒到很深色, 也很油膩.
炸薯角炸到很脆, 薯味很濃, 不錯吧.
吃了以上的東西, 頓覺好口乾, 於是立即要吃沙律解渴. 我吃了
菠蘿沙律, 什果沙律及蟹肉青瓜沙律. 這三款沙律都配合了沙律醬的, 所以味道都甜甜酸酸, 用來解渴也恰當的. 但蟹肉青瓜沙律卻只有蟹柳絲而沒有蟹肉的, 令人失望. 我也吃了數片
羅馬生菜的, 都算新鮮的. 而在圖中右邊的一塊橙肉色的東西是
三文魚容, 上面的綠色的一點是wasabi. 三文魚容其實是三文魚肉, 可說是啖啖肉, 愛吃三文魚的人不可錯過, 於是我前後吃了兩塊.
媽媽說
南瓜湯好好味, 但我覺得不夠creamy, 裡面也沒有南瓜容, 只可清一清口腔而已.
餐廳除了做買一送一的推廣優惠, 亦有送乳鴿, 每兩個人送一隻. 不過我沒有吃, 媽媽吃了少少, 她說都算OK. 另外, 這裡還有乳豬, 燉湯, 點心, 牛腩, 豆腐花等等, 我沒有吃, 但媽媽說水準都是一般.
以這個平均每人$184 的價錢來說, 這裡的食物款式算是很多, 可是質素卻教人失望, 而且大家吃完之後也感到十分口渴. 如果你對食物沒有要求與期望, 又要吃得便宜, 又要吃 '自助餐' 去滿足自己, 那麼你便去試試吧, 吃完可不要投訴啊.

凡事往往都成正比例的, 這裡又一個好例証.
2013-02-03
Chinese New Year
(Non-member)
Signature dinner buffet由1830-2200, 我就大約19:10 去到.如果係原價食d咁既野就真係超唔抵啦, 因為有買一送一coupon所以去試下, 一個人計埋服務費約$ 180, 都唔算抵食. 即切三文魚刺身20:30之後已經冇供應!! 種類::唔好睇落好似好多, 但去到就發覺好多唔岩食, 試過個味已經唔多想再夾了)沙律: 最小5款 (菠蘿, 蘋果薯仔, 雜果, 吞拿魚, 通粉); 另外有自製沙律 (粟米, 車里茄, 蜜桃, 菜; 凱撒沙律)熱食: 10幾款 (炒烏東, 蕃茄蝦, 西蘭花, 腸仔鴨空, 鴨掌, 雞, 紅酒燴牛肉, 豉椒青口, 魚柳, 炒飯, 甜薯, 細辣螺, 炸小龍包, 豬腳薑 …) 凍櫃: 蝦, 青口 (最尾有d三文魚刺身擺埋出黎)甜品: 約10零款 (朱古力蛋糕, 藍莓芝士蛋糕, 開心果xx cake, 芒果布甸, 豆腐花, 雜果jelly, 桂花糕, 蘋果批(?), 檸檬撻(?), 葡撻, 仲有樣唔知咩cake)小食or其他: 炸磨姑, 凍豆腐, 燒雜菜, xx蛋, 點心( 燒賣, 蝦交), 香草多士, 凍食三文

種類:::
(唔好睇落好似好多, 但去到就發覺好多唔岩食, 試過個味已經唔多想再夾了)

凍櫃: 蝦, 青口 (最尾有d三文魚刺身擺埋出黎)

小食or其他: 炸磨姑, 凍豆腐, 燒雜菜, xx蛋, 點心( 燒賣, 蝦交), 香草多士, 凍食三文魚, 煙燻魚

湯: 有3種 (中式湯x2, 西蘭花忌lim湯)

生果: 得2樣 (西瓜,火龍果)

飲品: 自助咖啡茶

多refill 食物: 芒果布甸,
小refill 食物: 葡撻(有2次, 第1次一出黎就被5個人分晒; 第2次因為已經冇咩人所以先食到), 朱古力蛋糕(1次), 藍莓芝士蛋糕(2次), 蝦交(出左去4,5次都冇..), 豬腳薑, 細辣螺

熱食一般; 甜品失望, 得個朱古存cake算ok..
侍應服務態度好,收碟速度快
Other Info. : 真係去食既記得訂位:)
2011-12-09
Dining Offer
Others
  • 豉椒青口
  • 藩茄蝦
  • 三文魚刺身
2011-03-23 2888 views
兩老見報紙上有這裡的長者每位特價 $98 + 成人買一送一優惠 (原價每位 $298),所以老爸便選了來這吃他自己的生日飯,之前見 OR 劣評如潮,嚇到偷偷去了濔月屋打個厚底!雖則濔月屋也沒想像中好吃,此乃後話。(去吃時已是兩個月前,不過現在仍好像有類似的優惠。)自助晚餐時段為每晚6時半至10 時, 我們去的時候是周二, 訂了 7 時, 從酒店地下昏暗的大堂走上餐廳, 已有不少人正在吃。主角已到, 開動吧!冷盤部有細細碟的前菜, 吃了吞拿魚芒果他他、醉豆腐和炸蘑菇, 豆腐竟然爆冷跑出, 帶點花雕香, 幾清雅。煙三文魚和 makarel 還可以, 煙燻魚算是我喜歡吃的自助餐食品之一。到海鮮部, 超厚切三文魚刺身, 我唔怕認我其實鍾意食, 也是最受歡迎的一味, 每次一有 refill 就年被搶一空。另有些蝦呀帶子呀青口呀冷麵呀等等, 當然不要期望有生蠔啦。到熱盤了, 一向都不是很大興趣, 兜了一個圈, 都是拿了些炒菜, 還有前面的是菠菜釀鴨胸, 甜嘅?!湯有分中西的, 這中湯是霸王花不知什麼湯 , OK 啦沒什麼味精這樣子。法式燒 BB 豬配 25 陳年黑松露意大利黑醋: 個名就得啖笑,
(去吃時已是兩個月前,不過現在仍好像有類似的優惠。)

主角已到, 開動吧!

冷盤部
海鮮部
法式燒 BB 豬配 25 陳年黑松露意大利黑醋: 個名就得啖笑, 隻豬一入場已在, 初時覺得是幾吸引的。是以有人埋去分豬的時候, 皮已經不大脆了。肉就肥肥白白咁囉, but what more can you ask for?
不過打定甜品底都無錯, 因為 dessert 實在一般, 除了生果之外真的沒什麼特別好吃了。
樓面的服務也算妥貼, 座位也舒適。只是食物未到 9 時很多都不再添加了。

原來(當然是以折扣後的價錢計) 質素都可以接受, 而且酒店本身都有不少日本客, 還有一班在餐廳的另一邊在開生日 party 呢!
冷盤部
海鮮部
2011-01-31 2255 views
After seeing the advertisement on AM 730, we went for a trial. 2 adults, one child and one elderly costed me $500 as promotion. I can' t find much to eat. No oysterNo shushiOnly salmon sashimiall the kinds of soup are tasteless No ice-creamNo staff too. All our dishes were left and stacked up together, nobody bordered to collect them.The so called western suckling pig is only ok. I asked staff to cut more than 4 pieces. His response was " ah, more than 4 pieces . He asked me for the reason. I told him that I were taking for the whole family. He refused and urged me to ask other to come and get them by themselves. Is it buffet ? How come there is upper limit of food to be taken?No staffNo foodNo tasteNo mannerNo cold drink , only hot drink.BAD BAD BAD, I have never seen such kind of buffet. I will never come to this place again.
2011-01-31
  • None
2010-12-15 1360 views
上星期六同左女友去左呢間店食晚飯,上到去都唔算太多人,但超嘈,唔知點解,一入到去係冇小二企o係門口o既,要自己搵佢地帶位,明顯小二係唔夠o既.其實呢呢度d野食質素係ok的,係d款小左d,一定要食佢o既燒乳豬,係全場最好食o既野.下次會再來的.
上星期六同左女友去左呢間店食晚飯,
上到去都唔算太多人,但超嘈,唔知點解,
一入到去係冇小二企o係門口o既,要自己
搵佢地帶位,明顯小二係唔夠o既.
其實呢呢度d野食質素係ok的,係d款小左
d,一定要食佢o既燒乳豬,係全場最好食o既
野.下次會再來的.
2010-06-25 1214 views
因為有Coupon既關係,所以同屋企人決定去一試(每月家庭聚餐)之前上網已經睇過食評,其實都無咩信心,不過有朋友又話ok,所以都用一試無防既心態去食,但....比想像中更....差差差差....簡直不知所謂。自助晚餐6:30開始至10:00,因為本人收工去到都係7:00。因為我地坐既檯就係食品檯隔離,所以好方便,亦好清楚見到有咩野食。一去到,見到甜品檯好多細小又別緻既甜品,心諗"正" (因為我鍾意食甜品)不過無理由一開始就食甜品架,咁就去睇下其他野食啦,點知....冷盤只有4-5款,熱盤10款左右,10款裡面,重要係2款菜,2款麵及2款飯,咁重有幾多熱盤係可以選擇呢?好....都算嘞,求其食D野再去攻甜品,攞左3款甜品返去打算慢慢品嚐(當時大約係8:00左右)。點知一起身望見甜品檯空空如也,心諗"唔緊要,都係8:00左右姐, 等一陣會FILL野食架啦,唯有行下攞其他野食住先",但係...其他既食物真係吸引唔到我去食....咁唯有返埋位同家人吹下水,吹下吹下都已經差唔多8:30都唔見FILL野食,好,再等,到9:00左右都無FILL野食(不論係咩野食都無FILL),所以大家都決定無謂浪費

,所以大家都決定無謂浪費時間"等",只好埋單後一行8人再去搵野食....呢一餐簡直浪費金錢浪費時間,不知所謂...唔會再去...

2010-03-11 1126 views
老友生日,因budget有限,諗住請佢食個平靚正嘅buffet。記得我隻buffet腳曾經話過,灣仔皇悅酒店嘅buffet,如果有買一送一,都算食得過!但上 OpenRice,見劣評如潮,有d擔心 =.= 但無奈真係限於budget,最終都決定俾個機會佢,但就揀咗銅鑼灣嗰間,因為近我老友,兼且新淨d!魚生雖然只得三文魚,但尚算新鮮!海鮮有蝦同扇貝,可能酒店都自知無乜味道,所以响旁邊放定檸檬同cocktail sauce。冷盤有cold cut,煙鴨胸,parma ham,都幾好!中西湯味道都可以,以西湯南瓜湯較好!沙律嘅菜都算新鮮,仲有薯仔沙律同pasta沙律添!熱盤有十多款,我覺得最好味就係紅酒燴牛尾,薑蔥炒蟹勁勁勁香,仲有個幾特別嘅鵝肝鴨肉卷都好味。其他各樣熱盤味道都不過不失!甜品中以 Mocha Cheesecake 同紅豆糕最美味,其他都ok!其實大致上,樣樣都ok,味道不錯,唔明點解被彈到一棟都無!如果以正價$268一位就真係不能接受,但買一送一,每人先$160左右,試問仲想要求d乜?!總言之,有coupon的話,絕對可以一試!

中西湯味道都可以,以西湯南瓜湯較好!

沙律嘅菜都算新鮮,仲有薯仔沙律同pasta沙律添!

總言之,有coupon的話,絕對可以一試!
2010-03-10
Birthday
  • 紅酒燴牛尾
  • 薑蔥炒蟹
  • 鵝肝鴨肉卷
  • Mocha Cheesecake
  • 紅豆糕
2009-11-27 664 views
最近看了一則報紙, 眼見有買一送一的自助餐, 就本著抵食的心態去食, 誰知在網上看到很多評語, 都是不好的.....但一早就約了朋友, 那就試下啦! 那天都有半個場的枱被book了, 不多也不少人! 6點半就開始自助餐時間, 夾了少少野食住先, 看.....會否真係網上所講咁難食........! 不錯喎 d 味道, 但款式就真係少左d, 甜品都ok, 最好味就係三文魚刺身.......好新鮮囉...! 待應生服務都不錯, 整體上也不過不失,都有60分! 希望佢繼續改進啦~~~
2009-11-26
  • 三文魚刺身和西蘭花
2009-10-15 518 views
完全唔合格,8點已經唔再refill食物, 甜品只是開始出一次, 以後再沒有再出, 味道都是十分普通, 沒有特別款式, 海鮮欠奉, 最特別是啲侍應不斷將啲食換位置, 做成有很多食物的錯覺, 簡直是水準之下, 不去也罷, 如果只收40元, 就OK....., 要blacklist!!!
, 要blacklist!!!
2009-10-12
Birthday
2009-09-13 309 views
今次未食之前,已經不抱期望。知道用優惠劵而來的人不少。因為早一晚,餐廳致電過來。餐廳話如果改期過來,每位可再減$20。昨晚去到,真的幾多人。不少人都係帶同小朋友或長者過來。位於天后,從地鐵站過來,一條直路再轉過右灣。10分鐘左右。我自已又唔係好介意酒店面對住垃圾站。餐廳方面,地方唔係好大,不過都維持到空間感。幾Cyber 設計,包括洗手間。食物方面,說句實話,如果以$200幾,將近$300正價的話,完全唔值。我估計所有頭盤主菜及甜品及飲品,唔超過40款。絕無其他酒店,有專人滾東西,或其他特式菜色。(不過買一送一,再加長者$70就算啦。)頭盤: 煙三文魚已經叫做最有質素,份量亦足夠。其他頭盤有鵝肝醬多士(算幾多),另一款就係簿火腿(巴馬火腿那些)多士,我7:30pm來,成晚先見到一件。不過,兩款多士,都係無味無道。另外,有款水牛芝士番茄,可能我唔識欣賞,那些水牛芝士完全無味。主棻方面,因為優惠推廣為意式風情。如果真的以為係有些出名意大利棻,一定好失望。有個意大行露筍飯(濕濕地),唔錯。之後就係有個Pizza,好乾。以及一些好普通之意式雲吞及意大利粉。另外,有日式食物。日本泠麵同三文魚。三
今次未食之前,已經不抱期望。
知道用優惠劵而來的人不少。因為早一晚,餐廳致電過來。
餐廳話如果改期過來,每位可再減$20。
昨晚去到,真的幾多人。不少人都係帶同小朋友或長者過來。
餐廳方面,地方唔係好大,不過都維持到空間感。
幾Cyber 設計,包括洗手間。
我估計所有頭盤主菜及甜品及飲品,唔超過40款。

頭盤: 煙三文魚已經叫做最有質素,份量亦足夠。

主棻方面,因為優惠推廣為意式風情。
如果真的以為係有些出名意大利棻,一定好失望。
有個意大行露筍飯(濕濕地),唔錯。

之後就係有個Pizza,好乾。
以及一些好普通之意式雲吞及意大利粉。
另外,有日式食物。
日本泠麵同三文魚。
三文魚份量夠,不過無魚味。唔知自己食緊甚麼,只有外表。

有蒸烏頭魚,都幾大條。算係有交代。

另一入味之選,係,炸雞翼。

中式湯,都幾多湯料,幾好。不過,唔知有無落味精。

甜品方面,比一般酒店自助餐還少款式,份量亦細,似骰子大少少。
生果方面都唔多,有西瓜同火龍果。
餐飲就自助的,有檸檬茶,奶茶等。
好像只有熱的。
至於平時常見的壽司同雪糕都無。
不到晚上9時,好多人已經走了。
8:30pm 開始,已經無咩re-fill。
有部份東西,未到8:00已經無加。
失望。

2個成人2個長者,$499.6(包括加一)。
服務員態度幾好。
對唔住,食唔出今餐係以意大利菜做主題之自助餐

不過,如果無優惠,真的好難叫我再去。
這間酒店餐廳亦真的要檢討一下食物款式及質素。
長遠來說,減價都唔一定吸引到人。

菠蘿同意大利飯最好食。
2009-09-12
菠蘿同意大利飯最好食。
  • 無,寫不出。
2009-09-12 214 views
3/9(四) 7pm皇悅酒店,一家仍在試業的酒店.早陣子翻閱"舊假期",得悉此處開設了一家意大利餐廳,與M先生結伴前往,$268一位,買一送一,一試又可妨.七時到埗,場面有如狂風掃落葉般驚駭.buffet桌上的食物極不美觀.迫上梁山下,唯有與時間競賽.說是意式自助餐,但亦不乏數道中菜供應.沒帶一絲希望下,淺嚐了芒果吞拿他他,芝士番茄雞塊,白汁龍脷柳,肉腸焗薯,薯仔gnnochi等等...坦白說,$268一位,乾脆到Dan Ryan's或Amaroni's算罷!此等質素,溜之大吉為上算!
3/9(四) 7pm

此等質素,溜之大吉為上算!
2009-09-03