2020-08-02 410 views
德福無乜好食,有都比較貴又因為政府放過我哋可以堂食,所以就出左黎食個快飯,透下氣。呢間大門食堂都尚算親民Lunch set$60-80@位,包杯野飲。食左個拉麵,普普通通,但湯底唔係味精落,應該都落左唔少豬骨煲既。奶茶就一般。當係過下日本野既癮都ok既,當日但有個侍應態度麻麻,但另外有2位都ok既,總結就係當普通食個飯無乜要求都可以黎試試*大門食堂 (九龍灣)*九龍灣偉業街33號德福廣場二期4樓412舖
德福無乜好食,有都比較貴
又因為政府放過我哋可以堂食,所以就出左黎食個快飯,透下氣。
奶茶就一般。
當係過下日本野既癮都ok既,

*大門食堂 (九龍灣)*
九龍灣偉業街33號德福廣場二期4樓412舖
2020-08-02 300 views
/ 滑蛋豬扒丼配溫泉玉子 $68 /上菜嘅時候已經見到賣相非常之討好,豬扒外皮炸到金黃色,炸粉唔會太厚,而且豬扒厚薄適中,食落口一啲都唔會柴。溫泉玉子篤開之後真係不得了🤤,豬扒底下鋪住甜甜嘅蛋同洋蔥,撈勻之後成個飯都幾juicy。事後search資料先知道呢間店主打食拉麵,但佢個丼飯真心唔差,不過就未到好驚艷,喺德福嚟講都算係唔錯嘅選擇。[ 8 / 10 ] ⁣大門食堂 (九龍灣)九龍灣偉業街33號德福廣場二期4樓412舖
/ 滑蛋豬扒丼配溫泉玉子 $68 /
上菜嘅時候已經見到賣相非常之討好,
豬扒外皮炸到金黃色,
炸粉唔會太厚,
而且豬扒厚薄適中,
食落口一啲都唔會柴。
溫泉玉子篤開之後真係不得了🤤,
豬扒底下鋪住甜甜嘅蛋同洋蔥,
撈勻之後成個飯都幾juicy。
事後search資料先知道呢間店主打食拉麵,
但佢個丼飯真心唔差,
不過就未到好驚艷,
喺德福嚟講都算係唔錯嘅選擇。
[ 8 / 10 ] ⁣

大門食堂 (九龍灣)
九龍灣偉業街33號德福廣場二期4樓412舖
2020-07-23 245 views
少有嘅連鎖式黃店拉麵🍜價錢親民,味道好普通唔會有咩特別,但呢個價錢頂下鋪拉麵癮都幾好😗丼飯亦都有幾款,掛住吉野家啲飯嘅可以試下呢間😎.🍜大門拉麵呢個價錢冇溏心蛋都唔怪佢,想要返隻蛋嘅就要$75😂啲麵比較粗身,幾有咬口但唔太掛湯😌叉燒有兩大塊,肥瘦均勻,幾好食😚.🍜叉燒丼飯因為食飯嗰陣唔太肚餓,所以嗌咗個只需$35嘅 叉燒丼飯🤣有兩大塊叉燒,一大碗飯加啲醬汁🍛雖然好似有啲單調,但一個女仔係絕對夠飽而且味道都幾好😆.🍽味道: 2.8/5🏙環境: 3/5👨🏼‍🍳服務: 3.5/5💧衛生: 3.5/5💰價錢: 3.5/5
🍜大門拉麵
🍜叉燒丼飯
🍽味道: 2.8/5
🏙環境: 3/5
👨🏼‍🍳服務: 3.5/5
💧衛生: 3.5/5
💰價錢: 3.5/5
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • 大門拉麵
2020-07-23 242 views
某日星期五 去咗德福商場二期覓食~周圍都好多人排隊 就去咗呢間唔洗等大耐嘅「大門」啦🧡見佢餐牌上嘅價錢都好平民😂 所以都冇乜太大期望叫咗個「大門拉麵」同「鹽燒鯖魚定食」拉麵嘅麵條粗身 唔算彈牙 上面有一塊薄薄嘅叉燒 份量都ok大碗 味道方面就真係一般般 係呢個價錢應有嘅質素😂 唔可以太挑剔啦~小食方面 就叫咗碟餃子🥟 餃子皮略厚😥 好一般整體黎講想食下日本野吊下癮 又想黎個平呢快餐都係一個唔錯嘅選擇😏
某日星期五 去咗德福商場二期覓食~
周圍都好多人排隊 就去咗呢間唔洗等大耐嘅「大門」啦🧡
見佢餐牌上嘅價錢都好平民😂 所以都冇乜太大期望
叫咗個「大門拉麵」同「鹽燒鯖魚定食」
小食方面 就叫咗碟餃子🥟 餃子皮略厚😥 好一般
大門拉麵
餃子
鹽燒鯖魚定食
2020-07-18 137 views
今日, 出去玩,好累好累,但又好餓好餓 然後 就搵左下屋企附近有咩好野食lo 發現左li間拉麵鋪 同frd就直接過來la 點做個大門拉麵and 忌廉薯餅,dumplingso amazing 個拉麵味道濃郁 ,麵個口感Q彈Q彈 鬼門拉麵多好好食,spicy 啱啱好, 令我回味無窮,充滿想象 hhhh 我最中意係薯餅,唔會過油膩,好香滑啫,餃子就係個人口味不同,frd 就覺得幾好食,我就一般般la…… 反正 就係薯餅最gd 啦
今日, 出去玩,好累好累
,但又好餓好餓
然後 就搵左下屋企附近有咩好野食lo
發現左li間拉麵鋪
同frd就直接過來la
點做個大門拉麵and 忌廉薯餅,dumpling
so amazing 個拉麵味道濃郁 ,麵個口感Q彈Q彈
鬼門拉麵多好好食,spicy 啱啱好,
令我回味無窮,充滿想象 hhhh
我最中意係薯餅,唔會過油膩,好香滑啫

,餃子就係個人口味不同,frd 就覺得幾好食,
我就一般般la……
反正 就係薯餅最gd 啦

• 忌廉薯餅
試過好幾間沾麵後,小金發現有幾間都係好鹹好油,食完個麵飲多兩啖湯都覺得自己就來腎虧咁😖但今日居然比我試到間例外😯主食類-大門叉燒沾麵$85🍜
-台灣風油麵$62🌶(小心不要上癮喎😜)-叉燒炒飯$38🍚(日本中華料理風😂)-鹽燒鯖魚定食$70🐠-燒花魚一夜乾定食$85🐟(從此愛上燒魚😍)-吉列豬扒拼吉列蝦定食$60🍤(炸人之選🙈)小食類-忌廉薯餅$18🥔
-煎餃$30/5支🥟
-日式炸雞$35/5件🐥-玉子燒$40🥚(另一個必食之選🥰)-和風沙律$32🥬-胡麻豆腐沙律$35🥗❤️沾麵汁無想像中咁鹹,而且唔味精,食完麵飲埋個湯都唔覺得好油膩同好口渴👍🏻❤️沾麵麵質較粗,所以好掛湯😌❤️油麵撈左蛋黃同帶有辣椒嘅醬汁過後唔會太辣但超惹味😍😍😍
❤️大大粒又量多嘅叉燒,令炒飯口感更有層次❤️花魚外面燒得夠乾,但入面仲係勁有水份勁滑😋
❤️炸蝦外脆內軟🍤🍤❤️薯餅超酥脆,裏面亦相當creamy🤤
❤️玉子燒既蔥花味道突出,增添左玉子燒嘅香味。點埋加左豉油嘅蘿蔔蓉,風味大大提升,而且食落會無左玉子燒嘅飽濟感🤩🤩🤩❤️沙律菜好新鮮,而且份量一d都唔少,推薦和風因為個人鐘意醋汁,較胡麻醬開胃👍🏻餐廳貼心地準備左沾面4步曲

主食類
-大門叉燒沾麵$85🍜
-台灣風油麵$62🌶(小心不要上癮喎😜)
-叉燒炒飯$38🍚(日本中華料理風😂)
-鹽燒鯖魚定食$70🐠
-燒花魚一夜乾定食$85🐟(從此愛上燒魚😍)
-吉列豬扒拼吉列蝦定食$60🍤(炸人之選🙈)

小食類
-忌廉薯餅$18🥔
-煎餃$30/5支🥟
-日式炸雞$35/5件🐥
-玉子燒$40🥚(另一個必食之選🥰)
-和風沙律$32🥬
-胡麻豆腐沙律$35🥗

❤️沾麵麵質較粗,所以好掛湯😌
❤️油麵撈左蛋黃同帶有辣椒嘅醬汁過後唔會太辣但超惹味😍😍😍
❤️大大粒又量多嘅叉燒,令炒飯口感更有層次
❤️花魚外面燒得夠乾,但入面仲係勁有水份勁滑😋
❤️炸蝦外脆內軟🍤🍤
❤️薯餅超酥脆,裏面亦相當creamy🤤

👍🏻餐廳貼心地準備左沾面4步曲嘅卡片比未食過嘅客人
👍🏻呢到仲有5種油面隱藏食法,總有一種令你食過翻尋味
  • 台灣風油麵
  • 炸蝦
  • 玉子燒
  • 花魚
終於去到試食,上次去到灣仔分店撞左門釘今次特登飛去九龍灣食,雖然星期六晚市但係都唔會話等好耐探完熱先有得入㗎tick紙嘅時候都糾結左好耐好耐究竟要唔要食叉燒炒飯🤣🤣🤣🤣一. 隔離好幾檯都有食二. 價錢好平好吸引最後 我都係叫翻個赤大門沾麵食!而我身邊人叫左個限定product特濃大門叉燒拉麵食~拉麵湯底都幾好飲,頭啖湯入口都會有D漿住個嘴咁配料都好足料,尤其四大塊叉燒啖啖都係脂肪(當然我冇食🤪沾麵簡直超級好味,平時都食得幾辣+重口味沾麵個湯一試就好味到dum曬腳同我想搵翻之前係大阪食拉麵嘅味道有9成似啊湯入面都有D叉燒粒、竹筍(第一次食沾麵唔知係唔係正常都會有配料係入邊🤣不過D麵底都係粗身,食曬一碗真係好飽好飽*食曬之後可以叫店員加木魚湯落沾麵個湯到,但係唔知係唔係店員落得太多湯味有D淡,最後都放棄冇飲曬+已經好飽呢個價錢食到咁嘅質素沾麵,Jengggg!已經mark實會係我回頭餐廳之一
終於去到試食,上次去到灣仔分店撞左門釘

今次特登飛去九龍灣食,雖然星期六晚市但係都唔會話等好耐

探完熱先有得入㗎
tick紙嘅時候都糾結左好耐好耐
究竟要唔要食叉燒炒飯🤣🤣🤣🤣
一. 隔離好幾檯都有食
二. 價錢好平好吸引
最後 我都係叫翻個赤大門沾麵食!
而我身邊人叫左個限定product特濃大門叉燒拉麵食~

拉麵湯底都幾好飲,頭啖湯入口都會有D漿住個嘴咁

配料都好足料,尤其四大塊叉燒
啖啖都係脂肪(當然我冇食🤪
沾麵簡直

超級好味,平時都食得幾辣+重口味
沾麵個湯一試就好味到dum曬腳

同我想搵翻之前係大阪食拉麵嘅味道有9成似啊

不過D麵底都係粗身,食曬一碗真係好飽好飽

呢個價錢食到咁嘅質素沾麵,Jengggg!
已經mark實會係我回頭餐廳之一

• 大門叉燒沾麵
2020-06-15 277 views
成日見到大門拉麵排長龍,都好有興趣試下,係咪真係咁好食。假日時間,拎左飛等左半個鐘就有位,坐低之後,可以見店員好忙,雖然如此,但都唔會忽略客人。大門拉麵 及 蒜油拉麵🍥大門拉麵嘅特色應該係麵條有別於一般拉麵,特別粗。食左半碗左右開始飽了。而蒜油拉麵,除咗多了名門卷同蒜油之外,其他同大門拉麵一樣。但湯低濃郁,味道偏咸。另外叫左枝豆、炸魷魚、日式餃子,味道都唔錯。
成日見到大門拉麵排長龍,都好有興趣試下,係咪真係咁好食。
大門拉麵 及 蒜油拉麵🍥

另外叫左枝豆、炸魷魚、日式餃子,味道都唔錯。

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
2020-05-28 327 views
價位大概70上下左右一碗基本拉麵,but the texture of the noodle wasn't my cup of tea, coz itw was too thick, and the soup was a bit too salty. As for the 豬扒飯was even more disappointing, the pork was soaking soft. But the rice was really hot and tasty, which is a plus. Dumplings? Average standard.Overall, so so.
Overall, so so.

2020-05-24 2622 views
或者可能因為我現在身體經歷大病過後,睡眠質素大不如前,越來越容易從睡眠之中醒覺過來,越來越難睡個長時間的覺。所以即使我現在在食肆購買了手調水蜜桃紅茶飲品,飲完水蜜桃紅茶之後等候五六小時,直到深夜三時左右才睡覺也不成問題。反正我現在的睡眠質素已經大不如前,最多只能夠睡眠大約三四小時而已,所以深夜三點半左右入睡,剛剛好能夠趕得及在翌日早上九點之前甦醒,然後才能確保繼續有準時食藥的習慣。恰巧位於九龍灣購物商場「德福廣場」二期四樓的日本菜餐廳「大門食堂」,也有製作手調水蜜桃紅茶飲品,飲品的名稱很簡短叫做「蜜桃茶」,沒有明確標題究竟「蜜桃茶」是凍飲抑或是「熱飲」。我詢問過「大門食堂」裡面的侍應,才確認「大門食堂」裡面的「蜜桃茶」飲品是凍飲飲品,「蜜桃茶」飲品裡面的紅茶味道不算非常濃厚,相反蜜桃的甜味濃厚得幾乎把紅茶味都掩蓋過去。「大門食堂」在凍飲「蜜桃茶」裡面加入數目不少的冰塊,令到「蜜桃茶」實際上的溫度感覺變得非常冰涼又能夠散熱,抒緩因為夏季快要來到,因為產生對消暑飲品而出現的急劇渴求。另一方面,「大門食堂」提供了一個容量頗大,闊度也非同小可的無耳朵飲品杯,盛載擁有大量蜜桃甜味,而又能解我一時

另一方面,「大門食堂」提供了一個容量頗大,闊度也非同小可的無耳朵飲品杯,盛載擁有大量蜜桃甜味,而又能解我一時口渴和悶熱的冰凍「蜜桃茶」飲品。

至於我的晚餐食品,不外乎有「牛肉」加「雞肉」,兩款屬於我主要必食的肉類食材。由於「大門食堂」「小食」食品裡面沒有食材屬於「牛肉」的食品,所以我唯有選擇「日式炸雞」作為小食,再在主食裡面尋找「牛肉」。

「大門食堂」晚餐主要食品裡面,有很多的主菜食品裡面的食材都包括有「牛肉」在內,例如「洋蔥炒牛肉定食」,還有「日式漢堡扒定食」跟「西冷牛扒定食」,偏偏沒有例如「牛腩」的食品。

這個或許是因為傳統的日本菜裡面,很少聽聞日本菜裡面有使用「牛腩」的習慣,反而一般牛腹部裡面,脂肪含量比例相對比較多的牛肉,現在大多都變成了「和牛」常用的高級腹部,跟「牛腩」好像沒有太大分別。

結果我選擇了享用「大門食堂」裡面的「西冷牛扒定食」,「西冷牛扒」的口感雖然不及「牛柳」,或者「柳眼扒」那麼多來自豐腴脂肪的軟腍感覺,但是「西冷牛扒」作為配飯享用層面,已經是不差的牛肉部位。

事實上九龍灣分店「大門食堂」廚房使用的「西冷」牛扒,牛扒的肉質還未算是最乾最瘦,牛扒裡面仍然夾雜不少的脂肪,肉質得以造到不會太硬,口感也沒有被廚房燒得太過韌太難咬開。

最重要的是九龍灣「大門食堂」廚房使用了濃味的「洋蔥」,加上鹽、醬油、生粉和砂糖,為牛扒煮成了一個有濃厚鹹甜味道的醬汁,亦為西冷牛扒實際製成品,增加一種濃郁的味道效果。
凍蜜桃茶

九龍灣「大門食堂」裡面的「西冷牛扒」,「西冷牛扒」除了是一款日式洋食食品之外,也是「大門食堂」的一套定食。日式定食除了主菜食品,還有「味噌湯」作為餐湯,以及甜味麻醬豆腐作為前菜小食。

「味噌湯」裡面的麵豉鹹味,還稱得上算是很濃厚,至於麻醬豆腐前菜小食裡面的芝麻醬,芝麻醬的味道是我食過的「大門食堂」食品飲品味道最甜的一款,芝麻醬的甜味比蜜桃茶更甜。

至於「大門食堂」裡面的日式炸雞小食「日式炸雞(5件)」,則是我食過的日式唐揚炸雞食品裡面,炸漿皮層造得最薄的其中一間食店。「大門食堂」的「日式炸雞(5件)」外表肥美飽滿,內裡的雞肉也是無骨啖啖肉。

至於食客享用「日式炸雞(5件)」,無可避免地一定需要使用的甜味調味沙律醬醬料「蛋黃醬」,「大門食堂」也一早已經預備一大支給食客,還有很大的醬油碟,讓食客自行決定享用多少的「蛋黃醬」。
日式炸雞(五件)

所以我在整個享用「大門食堂」「日式炸雞(5件)」小食的過程期間,完全沒有吝嗇使用沙律醬,讓每塊無骨唐揚炸雞都完全沾勻甜味沙律醬之後,才正式把唐揚炸雞放入口內慢慢咀嚼。

「大門食堂」製作的唐揚炸雞小食「日式炸雞(5件)」,口感是名副其實的完全無骨炸雞肉,雞肉彈牙啖啖肉,而且夾雜了雞脂肪在裡面,形成一款有層次的日式甜味炸雞雞肉食品。

西冷牛扒定食

由於「大門食堂」為「西冷牛扒定食」裡面,盛裝了一大碗份量,飯粒幾乎爆瀉湧出飯碗的「白飯」,「白飯」實際份量幾乎可以當作兩碗白飯處理,足夠我同時享用完「西冷牛扒定食」和「日式炸雞」。

而且「大門食堂」還有甜味又大杯的冰凍「蜜桃茶」飲品,加上牛扒定食和日式炸雞,建構成為一份濃味味道合乎我要求,又有齊要求食材,最後總算能夠完成要求有雞又有牛的豐富日式定食晚餐任務。

儘管「大門食堂」「西冷牛扒定食」沒有提供飲品或者小食跟餐優惠,導致「蜜桃茶」的實際價錢變貴,整餐飯價錢連加一都變成偏貴的港幣一百三十五元,但是食品飲品甜味都合乎自己的飲食要求,所以我也甘心接受。
2020-04-20
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
凍蜜桃茶
日式炸雞(五件)
西冷牛扒定食
2020-05-22 412 views
屋企人九龍灣收工,就係附近搵d野食。好耐無食拉面,一於試下。呢間拉麵既面質比較粗身,但唔會粉,麵既質地唔錯,有咬口,掛湯能力都ok。敏碗麵都幾大碗,食一半都飽。大門叉燒拉麵。麵質ok,溫泉蛋好好食,軟心既。但片叉燒就一般,雖然切得好厚,但乾身兼有d韌。大門菜拉麵。屋企人話呢碗麵有d怪怪既味道,湯底偏咸。鬼門拉麵。碗麵好辣,嗜辣既人啱哂,但湯底偏咸左少少^_^魷魚好食,彈牙,而且唔會厚粉,食落好脆豆腐沙律,正常,d菜新鮮,而家份量算多

大門叉燒拉麵

大門菜拉麵

大門菜拉麵。屋企人話呢碗麵有d怪怪既味道,湯底偏咸。

鬼門拉麵

鬼門拉麵。碗麵好辣,嗜辣既人啱哂,但湯底偏咸左少少^_^

燒魷魚

魷魚好食,彈牙,而且唔會厚粉,食落好脆

豆腐沙律

豆腐沙律,正常,d菜新鮮,而家份量算多

2020-05-19
大門叉燒拉麵
鬼門拉麵
燒魷魚
豆腐沙律
2020-05-16 441 views
拉麵大家都一定好鐘意食,但自從半年前起,味千、豚王我都唔建議大家食,咁今日就同大家介紹一間連鎖既良心日式料理店😂!大家行過可以試下!果日我試左好耐無食既沾麵,大門沾麵既湯底應該係魚介豚骨湯底,我要先讚讚個湯,味道係夠同埋表頭唔多油,相對健康少少!麵條腍硬度都ok,都掛到湯!每碗都有兩舊日底叉燒,都有少少肥,都還可以!大家食到最後可以問店員拎木魚花湯加落沾麵汁,加埋木魚花湯,味道變得相對暖和,都唔錯!我食果陣睇某食評網既食評真心笑左出嚟😂!有人話呢間係間好傳統既拉麵店!我就有點保留😂!1️⃣.舖頭有水供應,但唔明白點解會係熱水😐,傳統既話應該係冰水。2️⃣.沾麵汁唔太熱,只微微暖,相對係失色D!我唔會話呢間係好正好傳統,我會話呢間餐廳係地道D,岩香港人口味,同埋比較平,因為最平果款拉麵都係賣$40-50,價錢相對比較貼地,所以想頂拉麵癮既朋友,都可以試試呢間良心日式餐廳。

大門叉燒沾麵
大門叉燒沾麵
2020-04-13 620 views
二人可以坐一張四人卡位,這間,真係第一次咋,都是疫情所拜呢⋯⋯客人少咗,反而服務好咗!服務性行業都係時候反思!黑蒜油麵,真係有好香濃的黑蒜味,拉麵爽滑,只可惜日式义燒得一塊,連半隻雞蛋都欠奉味噌煮鯖魚定食,鯖魚用味噌煮得好好味,餸飯一流👍🏻
客人少咗,反而服務好咗!服務性行業都係時候反思!
黑蒜油麵,真係有好香濃的黑蒜味,拉麵爽滑,只可惜日式义燒得一塊,連半隻雞蛋都欠奉[抓狂]
味噌煮鯖魚定食,鯖魚用味噌煮得好好味,餸飯一流👍🏻
2020-04-07 374 views
每次坐電車由灣仔去金鐘的時候,都想吃這間拉麵店。今天和朋友又到九龍灣吃飯,想起這間拉麵店的德福分店,剛好德福分店又有期間限定的地獄激辛口味,一向愛吃特辣的朋友當然不會錯過,所以我們便到此進食晚餐。日式炸雞雞塊炸至色澤金黃,外層厚薄適中,入口外脆內嫩,雞肉嫩滑而且保留肉汁,口感香脆鮮美,味道恰好,不會過鹹,擠上檸檬汁,更可以開胃去膩。大門特製拉麵湯底是豬骨湯,豬骨味道香濃,不會太鹹,黏度恰好,拉麵選用的是蛋黃粗麵,口感煙韌彈牙,掛湯力高,而且粗麵飽肚感十足,配料有一塊叉燒及溏心蛋,叉燒厚身,肥瘦均勻,口感煙韌,肉味濃郁,溏心蛋選用的是日本雞蛋,蛋黃流心,味道香濃,稠密緻滑。地獄激辛爆蔥拉麵上桌時麻辣味十足,香氣撲鼻,是用日本辣油製作的,蔥的份量眾多,蓋滿整個拉麵,我小嘗了一口湯底,辣味刺喉香口,但很快緩和,還有嘗了一塊豬肉,豬肉是薄身的,肉味濃郁入味,這碗是朋友點選的,其餘我沒有品嚐就不作詳細評論了。整體而言,環境簡約樸素,舒適衛生,價格合理,食物質素美味可口,是與朋友吃拉麵的好地方。
日式炸雞
大門特製拉麵
地獄激辛爆蔥拉麵

2020-03-03 488 views
來到九龍灣德福二期,附近多左好多餐廳,不過日本野就一定來大門🕞輪後時間🕤,好多人排,午餐時間平均拎完飛等7-10分鐘,午餐時間得一小時既上班族要預多少少時間🥢推介食品🥢1️⃣ 大門特製拉麵 $75湯底濃郁豬骨味,面頭有層油,個溫泉蛋好出色叉燒半肥瘦,好味,唔系好夠,加多左份2️⃣ 凍檸賓,好少機會飲,不過餙左點味道 😋😋😋😋賣相 👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️價錢 🏦🏦🏦(5分最高)✨餐廳環境✨:餐廳佈置中上🧑🏻‍🍳侍應服務🧑🏻‍🍳:服務員態度一般🔆總結一下🔆:食物品質高 ,有空會再來

🥢推介食品🥢

1️⃣ 大門特製拉麵 $75
湯底濃郁豬骨味,面頭有層油,個溫泉蛋好出色
叉燒半肥瘦,好味,唔系好夠,加多左份

2️⃣ 凍檸賓,好少機會飲,不過餙左點

味道 😋😋😋😋
賣相 👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️
價錢 🏦🏦🏦
(5分最高)

✨餐廳環境✨:餐廳佈置中上

🧑🏻‍🍳侍應服務🧑🏻‍🍳:服務員態度一般

🔆總結一下🔆:食物品質高 ,有空會再來