📍二訪! ✅ 前兩個月先食過呢間韓國菜 有少少念念不忘😂 銅鑼灣店裝修用上木系風格 以燈泡💡小閃燈營造溫暖夢幻嘅氛圍💚有如自修室般嘅二人間隔幾有私隱度 掛滿韓流明星相片🖼️同小擺設 配埋K-pop 真係好有feel🎷🌀 肥腸炒年糕 用上韓式泡菜 魚糕片 年糕 洋蔥與肥腸烹煮而成 材料豐富~ 醬汁微辣惹味 略為稀身但不減風味🙊 魚糕同肥腸嘅份量都好多 🌀 甜辣無骨炸雞配特色年糕串 炸雞一定要點🙋🏻‍♀️ 外層炸得超香脆 雞肉質感嫩滑 連埋甜辣醬食落好惹味✴️配埋贈送酸蘿蔔一齊食會幾解辣 有配埋年糕香腸串 成件事冇咁單一🌀 原隻炸魷魚配海鮮炸醬麵 原隻魷魚即叫即炸 食落爽口彈牙 炸粉夠薄唔油膩! 黑豆醬汁拌入豬肉絲 蝦仁 洋蔥等配料 醬汁濃稠度剛好唔會過鹹 每條麵都掛上醬汁 好耐冇食過咁好食嘅炸醬麵!🌀 西柚鮮果米酒 & 柑橘碳酸水 第一次見鮮果米酒! 西柚味沖淡咗米酒嘅濃度 更加容易入口 而柑橘碳酸水以原個柑橘皮作為裝飾 整體可愛又搶眼😙
📍

🌀 肥腸炒年糕

🌀 甜辣無骨炸雞配特色年糕串

🌀 原隻炸魷魚配海鮮炸醬麵

🌀 西柚鮮果米酒 & 柑橘碳酸水

• 甜辣無骨炸雞
好耐之前同朋友黎過,講起好耐無黎食過所以相隔多年再黎幫襯🤣。同fd 2個人揀左自修室自閉位坐😝,唔會好逼。Menu選擇都算多,睇左好耐先揀到食乜😂🔅甜辣無骨炸雞/醬油無骨炸雞(Full) ($218)2隻味各6件🍗,好大件😳,一黎到真係嚇親,同朋友都低估左份量…有埋香腸年糕串真係超飽😂🔅韓式炒年糕 ($158)食韓式野點可以唔食炒年糕😎~份量好夠,韓式年糕偏硬身有口感,拉麵好彈牙吸埋汁一流🤭🔅牛肉餅 ($148)煎餅好足料,點埋醬油剛剛好🔅辣豬肉炒粉絲 ($128)炒粉絲偏辣,但好惹味😂,有豬肉、菇、洋蔥,好滿足🔅柑橘奶昔 ($78)每枱必叫,酸酸甜甜,平衡下重口味既食解解膩🍊💬地道韓國菜,性價比高,份量偏多,最尾食剩一半🤣,大胃王要退位了🥺

甜辣無骨炸雞/醬油無骨炸雞(Full)
🔅甜辣無骨炸雞/醬油無骨炸雞(Full) ($218)

韓式炒年糕
🔅韓式炒年糕 ($158)

牛肉餅
🔅牛肉餅 ($148)
煎餅好足料,點埋醬油剛剛好

辣豬肉炒粉絲
🔅辣豬肉炒粉絲 ($128)
炒粉絲偏辣,但好惹味😂,有豬肉、菇、洋蔥,好滿足

柑橘奶昔
🔅柑橘奶昔 ($78)
每枱必叫,酸酸甜甜,平衡下重口味既食解解膩🍊

韓式炒年糕
牛肉餅
辣豬肉炒粉絲
友人喜歡醬油蟹,說這間是數一數二最划算的😲午餐$198便包括了醬油蟹、前菜、湯,飲品不過遷就不了時間,唯有晚上來,平日也超滿座😳 🍴加一服務費:✔ ✿ 醬油蟹 (2隻) $380 擺盤美,味道也是一流,鮮味+鹹甜醬油很搭😍蟹膏爆滿,還配有一個生蛋唯一缺點是飯太少,蟹肉是飯的好幾倍😂 ✿ 牛肉煎餅 $148 有驚喜,肉味濃,調味適中粉感低,但不鬆散 ✿ 肥腸炒年糕 $268 年糕煙韌,肥腸真的很肥😂😂醬汁是熟悉的韓式甜辣,配什麼都好吃
友人喜歡醬油蟹,說這間是數一數二最划算的😲
午餐$198便包括了醬油蟹、前菜、湯,飲品

不過遷就不了時間,唯有晚上來,平日也超滿座😳

🍴加一服務費:✔

✿ 醬油蟹 (2隻) $380
醬油蟹 (2隻)

擺盤美,味道也是一流,鮮味+鹹甜醬油很搭😍
醬油蟹 (2隻)

蟹膏爆滿,還配有一個生蛋
唯一缺點是飯太少,蟹肉是飯的好幾倍😂

✿ 牛肉煎餅 $148
牛肉煎餅

有驚喜,肉味濃,調味適中
粉感低,但不鬆散
牛肉煎餅

✿ 肥腸炒年糕 $268
肥腸炒年糕

年糕煙韌,肥腸真的很肥😂😂
醬汁是熟悉的韓式甜辣,配什麼都好吃

• 醬油蟹
2024-01-11 58 views
好似自修室咁design, 牆邊每張檯都有唔同既decoration, 好特別好岩打卡!❤️牛肉磨菇鍋 份量十足大大鍋,超中意個湯底,係好正宗韓式牛肉火鍋既味道,甜甜地濃郁夠味~ 牛 肉多到堆左座山仔,磨菇+蔬菜+粉紅既配料亦好多,又豐盛又好味!!🧡原味無骨炸雞配芝士球 即叫即炸,外脆內嫩嘅炸雞配濃郁嘅芝士球,點少少辣醬就更加惹味。半份已經有6件雞+3粒芝士球,超抵食!!💛原隻炸魷魚 外層炸到好酥脆,魷魚口感好彈牙,出色!!💚牛肉韭菜餅 經調味微微辣既韭菜加牛肉餅,味道超夾~而且大大塊好多件,好岩一班人一齊share食!!💙柑橘碳酸水 x 柑橘奶昔 成個新鮮橙係頂,賣相吸引好岩打卡,完全係新鮮柑橘味,酸酸甜甜好refreshing!!

💛原隻炸魷魚 外層炸到好酥脆,魷魚口感好彈牙,出色!!

Bingo & cook一直好受歡迎🔥 平日夜晚都好快滿座,想食既朋友記得提早訂座.ᐟ 餐廳有多款正宗韓國菜😍 醬油蟹﹑海鮮鍋﹑炸雞﹑豬腳等等,連地道既牛小腸都有,唔洗飛去韓國都食到咁正宗既料理.ᐟ ❝ 炸雞(全份) $218 ❞炸雞可以揀半份或全份,又可以揀雙拼口味👍🏻 我地試左甜辣味同醬油味,兩個口味都咁正,雞皮香脆可口,而雞肉嫩滑多汁,D醬汁都醃得入味,啖啖滋味,真係必食.ᐟ 仲送多一串年糕+腸仔,年糕口感煙韌,而腸仔都唔簡單,外脆內軟,雙重滿足呀🤤❝ 海鮮蔥餅 $148 ❞差唔多係每枱必叫😆 最鍾意佢既海鮮煎餅用好少麵糊,主要用各種海鮮同蔬菜組合而成,真材實料.ᐟ 煎餅好香脆,充滿蔥香,覺得唔夠味既話更可以沾醬油,更加好食😋❝ 韓式辣炒小章魚 $220 ❞正宗韓國菜點少得炒章魚🤩 章魚口感非常Q彈,沾滿韓式辣椒酱非常惹味.ᐟ 除左大量章魚,仲有炒年糕,餡料好豐富.ᐟ 最有驚喜反而係冷麵~ 清涼爽口,帶有少少麻油香味,撈勻辣椒酱一齊食更加好味🔥❝ 米酒 $110 ❞食炸雞唔只可以配燒酒,米酒都好夾架🤣 米酒味道好香,幾易入口。份量超多,足夠3-4人share~ 以原鍋送上,用碗

炸雞(全份) $218 ❞

❝ 海鮮蔥餅 $148 ❞

❝ 韓式辣炒小章魚 $220 ❞

❝ 米酒 $110 ❞

炸雞唔只可以配燒酒,米酒都好夾架🤣 米酒味道好香,幾易入口。份量超多,足夠3-4人share~ 以原鍋送上,用碗飲頗有地道風味.ᐟ

📌 Bingo & Cook - 銅鑼灣駱克道487-489號駱克駅2🗓(3/1) 星期三 ⏰ 晚上6:30左右 💈特式:今日收工,約左朋友係銅鑼灣食個靚飯,上網見到呢間韓國餐廳正評數量竟然超過1.4K,點睇都肯定唔會差,所以就去食返餐韓國正菜。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:佢地餐廳最出色應該係醬油海鮮/韓式煎餅/韓式鍋/炸雞等等,尤其是醬油海鮮類食物同炸雞,見到大部分人枱面都有叫,肯定佢有返咁上下水準,而家等我同大家講下🇰🇷味道先。🇰🇷🦐🍚醬油蝦(連飯) $2️⃣6️⃣0️⃣/7️⃣pcs - 呢個價錢有7隻醬油蝦,比出面其他韓國餐廳都平,上枱時已經見到隻隻蝦都好大隻,而且充滿醬油光亮嘅色澤,視覺效果好滿足,仲可以就咁食或者撈飯兩種食法。首先我地試左就咁食,肉質極之鮮甜,蝦頭多膏味道甘香,而且一d都唔腥,配埋微甜嘅醬油,清新感十足。之後我地拆左d蝦肉再混合醬油同紫菜飯撈埋一齊食,味道超乎想像的好,起碼可以食到兩碗飯。🐮🍄牛肉蘑菇鍋 $2️⃣2️⃣8️⃣ - 個鍋成隻飛碟咁大,入面有醃製過嘅韓式牛肉,大量菇菌同配菜,另外仲有韓式粉絲同年榚,份量都好多,個湯底吸收晒菇菌嘅香味,再入晒落d韓式粉絲度,成個感覺
🗓(3/1) 星期三 ⏰ 晚上6:30左右

🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱

醬油蝦(連飯)

🐮🍄牛肉蘑菇鍋 $2️⃣2️⃣8️⃣ - 個鍋成隻飛碟咁大,入面有醃製過嘅韓式牛肉,大量菇菌同配菜,另外仲有韓式粉絲同年榚,份量都好多,個湯底吸收晒菇菌嘅香味,再入晒落d韓式粉絲度,成個感覺好夾,全鍋每樣野都吸收晒d精華。
牛肉蘑菇鍋

🍯🧈🍗蜂蜜黃油無骨炸雞(半份) $1️⃣3️⃣0️⃣ - 半份嘅份量都好大,有大約8~9件,每件都好大件,要3~4啖先食得完,外表炸得好香口,但又唔會好油膩,最值得欣賞係佢地個蜜糖黃油醬,有d似蜜糖芥末嘅味道,係餐廳自家製,出面食唔到。
蜂蜜黃油無骨炸雞(半份)

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 : 餐廳有汽水,仲有幾款韓式梳打/奶昔/特飲。除此之外,韓國啤酒/燒油/米酒等款式同種類都幾多。我今日就叫左杯Coronarita柚子特飲嚟襯海鮮,朋友唔飲酒就叫左杯柑橘奶昔,真係有成個柑橘係隻杯上面,柑橘味香濃,奶昔底幼滑唔太甜。
Coronarita柚子
柑橘奶昔

🍽環境:餐廳設計都幾特別,佢有兩排類似自修室既坐位,一排係向窗,可以望街景;另一排就向內牆身,但向牆個邊餐廳都花左好多心思去裝飾,有大量打卡亮點,所以一點都唔會比向窗個邊差。

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服務:餐廳部份員工係正宗韓國人,主力用英文溝通,而其他員工服務態度都好,親切而且主動有禮貌,介紹菜式同講解特色菜都好詳情清晰。

💰💸價錢:呢餐食左咁多野,仲有韓國醬油蝦食,加埋兩杯高質特飲,埋單都只係$8️⃣0️⃣0️⃣,係銅鑼灣區食到咁高質嘅韓國海鮮都算抵食。

🐲💬總結:我本身都好鐘意食醬油蝦/蟹,但香港比較少做得好食,一係就價錢好貴,呢度嘅醬油海鮮算係高質素而且價錢又合理,所以下次我再想食醬油蝦/蟹時都會再選擇佢。

推薦指數:❤️❤️❤️❤️❣️
2024-01-03
牛肉蘑菇鍋
蜂蜜黃油無骨炸雞(半份)
Coronarita柚子
  • 蜂蜜黃油無骨炸雞
  • 醬油蝦
2024-01-05 102 views
餐廳有d燈飾嘅佈置,貼牆嘅座位兩人一卡,好似係一個自修室食飯,佈置得幾特別,不過坐得有啲迫。米酒豬腳&生菜包肉套餐,豬腳鮮嫩多汁,配合埋米酒的香味👍👍,嘅份量好多,四個人食啱啱好。另外我地叫左部隊鍋,其中一道非常受歡迎的韓國菜式,大大窩同埋熱辣辣嘅韓國麵配午餐肉啱晒凍冰冰嘅天氣最後係柑橘碳酸水,飲品很清新,酸甜味道為主,配合微微的氣泡,很解喝,影相好靚。不過人比較多,多數全場滿座,最好提早訂位。

不過人比較多,多數全場滿座,最好提早訂位。
2023-12-31 146 views
🇰🇷依間韓國餐廳都幾出名銅鑼灣搵韓國野係其中一個選擇♡♡醬油拼甜辣炸雞🐣呢份醬油炸雞真係非常之好食!平時都食過好多款炸雞 但呢個真係外脆內軟💞仲要有勁多肉汁帶落去完全唔會有油膩感相比起甜辣真係大勝一籌♡牛肉泡菜煎餅雖然海鮮煎餅賣晒🐮但係牛肉味都好出色而且口感都煎得脆口 同牛肉好夾♡牛腸小鍋依個菜式我都係第一次試🐮本身對內臟冇乜興趣 韓國特色就打算試下估唔到有少驚喜♥️一鍋入面除左有牛腸仲有牛肚、菜、蛋同埋菇🍄食落口感好豐富💞♡環境餐廳嘅都好特別📝竟然用自修室做主題仲要放咗好多好溫馨嘅相真係好有住家feel~

🇰🇷依間韓國餐廳都幾出名
銅鑼灣搵韓國野係其中一個選擇♡

♡醬油拼甜辣炸雞
🐣呢份醬油炸雞真係非常之好食!
平時都食過好多款炸雞 但呢個真係外脆內軟💞仲要有勁多肉汁

食落口感好豐富💞

♡環境
餐廳嘅都好特別
📝竟然用自修室做主題
仲要放咗好多好溫馨嘅相真係好有住家feel~
2023-12-29 137 views
🎪 Bingo & Cook (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道487-489號駱克駅2樓🌟醬油蟹 (連飯) $380有兩隻中碼既醬油蟹,配上蛋黃,蟹肉飽滿蟹膏夠吸精🤩非常油潤,味道醃得好均匀,咸香得黎又食到蟹既鮮甜🦀配埋蟹籽紫菜飯,好食🤤🌟甜辣無骨炸雞(半份) $140小編至愛💚雞肉入口嫩滑,外層炸得好香脆,味道甜甜辣辣,越食越滋味💚餐廳用心之處係配上一串煎年糕和香腸串,非常刺激食慾🥹咬落去煙煙韌韌,非常香口!🌟柑橘奶昔 $78好紮實既一杯飲品😂配上一個冰凍甜香橙🍊睇得又食得📸食完餐飯,仲可以食多一個橙,做飯後果🫶🏻🌟伯爵茶雞尾酒 $118淡淡既伯爵茶茶香,雞尾酒整體口感輕盈,有一定甜度,茶酒的結合好獨特~
🎪 Bingo & Cook (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道487-489號駱克駅2樓

🌟醬油蟹 (連飯) $380

🌟甜辣無骨炸雞(半份) $140

🌟柑橘奶昔 $78

🌟伯爵茶雞尾酒 $118
2023-12-27 136 views
銅鑼灣行街街呀,突然好想食韓國菜,就去咗呢間bookmark已久的Bingo & Cook🤩 餐廳韓味好重,石屎牆掛大塊投影幕,投播著韓團的歌舞✨ 幕下有一排「自閉位」書台前掛/貼滿韓星BTS等藝術照片🤣 打卡一流!🎈Intestine Stew $380一鍋有齊我想食的肥腸、牛肚、豆腐、年糕🤤 好豐富又惹味!🎈Original Boneless Fried Chicken+Cheese Ball 3 $130/half炸雞無骨真心食得方便又爽😂 炸雞外層脆卜卜,雞肉唔嚡,熱焫焫😁 脆波波有芝士流心㗎!🎈Korean Spicy Stir-fried Small Octopus $220愛辣之人必試呀!辣得過癮,又大份… 麵身偏軟掛汁,八爪魚爽脆鮮甜。🎈Cookies & cream/ yogurt smoothie $78/杯Smoothie 好大杯,沙冰細滑,味道突出,唔錯~

🎈Intestine Stew $380

一鍋有齊我想食的肥腸、牛肚、豆腐、年糕🤤 好豐富又惹味!

Smoothie 好大杯,沙冰細滑,味道突出,唔錯~
2023-11-27
Celebration
Birthday
2023-12-22 175 views
今日我地要同大家分享返一間位於銅鑼灣嘅餐廳,叫做「Bingo & Cook」!🍽️ 佢嘅菜單真係多元化,有好多美味嘅選擇🫦🦐醬油海鮮(連飯) $680啲海鮮新鮮彈牙,配埋醬油嘅香味,真係令人食指大動!😽 飯粒又香又軟,完全吸收咗醬汁嘅美味🤤 每一口都係一種享受!🍚🫓泡菜煎餅 $128煎餅煎得香脆金黃,內裡有韓式泡菜同埋其他配料🫶🏻 每一口咬落去,都有酸辣嘅味道加上酥脆口感,真係超過癮!🤩「Bingo & Cook」嘅餐廳氛圍舒適,服務態度友善,令人感覺好舒服🥸 價錢方面都係合理,物超所值👍總括而言 (5個💜係最高)好味指數 : 💜💜💜💜🤍服務態度 : 💜💜💜🤍🤍環境打卡 : 💜💜💜💜🤍回頭指數 : 💜💜💜💜🤍📍Bingo & Cook (銅鑼灣)🏢 銅鑼灣駱克道487-489號駱克駅2樓🕗星期一至日 12:00 - 22:30#銅鑼灣美食 #銅鑼灣必食  #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforf

🦐醬油海鮮(連飯) $680

🫓泡菜煎餅 $128

總括而言 (5個💜係最高)
好味指數 : 💜💜💜💜🤍
服務態度 : 💜💜💜🤍🤍
環境打卡 : 💜💜💜💜🤍
回頭指數 : 💜💜💜💜🤍

📍Bingo & Cook (銅鑼灣)
🏢 銅鑼灣駱克道487-489號駱克駅2樓
🕗星期一至日 12:00 - 22:30

#銅鑼灣美食 #銅鑼灣必食  #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfollow #hkig #hkdating #pleaselike #hkfoodie #bestfoodhongkong #coffeehk #hkcafe #hkrestaurant
2023-10-25
宮廷炒年糕賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧炒年糕份量配料都非常多,除了主打的年糕外,還有魚糕、牛肉、韓式拉麵、雞蛋等等,十分豐富超級抵食。年糕軟熟度剛剛好,咬落軟糯有彈性,嚼勁十足,煮得非常入味,能食出湯底的牛香滋味,非常出眾。牛肉韮菜煎餅賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧煎餅少見地混入了大量牛肉碎於其中,味道驚喜地合拍,食落脆香可口,牛香滿溢,油而不膩,再加搭辛香又爽口的韮菜,以及鹹香惹味的秘製醬汁,滋味滿分。甜辣無骨炸雞賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧炸雞超級大件,無骨啖啖肉,全部炸得酥香脆口,油而不膩,食落雞肉軟嫩多汁,鮮味十足,再伴以經典甜辣醬汁一起食用,辣中帶甜的滋味令人回味無窮。跟炸雞附有年糕香腸串一條,年糕香腸經油炸處理,外層薄脆,內裡煙韌軟嫩,嚼感一流,必食推薦。柑橘奶昔、柑橘碳酸水賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧兩款飲品頂上均以原個柑橘作點綴,賣相非常搶眼吸睛。奶昔入口順滑醇香,甜度滿分,柑橘的酸香正好中和奶昔的甜膩感,滋味不俗。碳酸水入口清爽醒神,柑橘的果香滿溢,酸溜溜非常開胃,解膩一流之選。環境:🐧🐧🐧🐧🐧餐廳樓底高空間感足,除了一般坐桌外,更特設類近自修室的面壁書

味道:🐧🐧🐧🐧🐧

兩款飲品頂上均以原個柑橘作點綴,賣相非常搶眼吸睛。

環境:🐧🐧🐧🐧🐧

餐廳樓底高空間感足,除了一般坐桌外,更特設類近自修室的面壁書枱位,每張書枱更設有不同主題,極具特色打卡一流。

餐廳外圍牆身以色彩繽紛的彩繪作點綴,美感十足。

🐧❤️結語:牛肉韮菜煎餅出色有驚喜,誠意推薦。
Type of Meal
Dinner
2023-12-22 52 views
呢間餐廳地方大,雞肉都幾好味,串燒方面選擇多,價錢合理,醬汁選擇多,等食時間正常,味道方面很好十分適合香港人既口味,用餐時間長,可以慢慢食同朋友仔傾下計,服務好
好少係香港食韓式炸雞,因為之前試過嗰啲都麻麻,最近朋友介紹下比我發現係銅鑼灣呢間韓國餐廳啲炸雞好好食,一定要同大家開心share下🤗餐廳入面環境重好有特色,我被安排坐書枱位置食飯,好似去咗自修室咁🤣🌟甜辣醬無骨炸雞(half)呢度嘅炸雞炸得好鬆脆,唔會比啲甜辣醬整到淋左,新鮮炸起熱辣辣,肉質滑嫩多汁,無骨啖啖肉好正,甜辣醬又好開胃🤤必食!半份都有成六件,幾個朋友share都得👍🏻旁邊好似菠蘿腸仔咁嘅係炸年糕同香腸🤣好邪惡,估唔炸年糕咁好味!🌟 醬油海鮮(連飯) 除咗炸雞,重試左好耐無食過嘅醬油蟹!呢個醬油海鮮set 入面有2隻醬油蟹、蝦 3隻、鮑魚 3隻、三文魚5片同扇貝3隻,份量勁大仲配埋個紫菜飯撈蟹糕食好正🤩 醬汁偏甜唔會好咸,每樣海鮮都好新鮮同入味,特別係醬油蟹啲膏又多又鮮甜,好滿足👍🏻 🌟柑橘碳酸水Menu見到呢個飲品特登叫黎打卡🤣飲管穿過大大個橘子🍊好得意,有氣清新又解渴👍🏻

🌟甜辣醬無骨炸雞(half)

🌟 醬油海鮮(連飯)

🌟柑橘碳酸水

2023-12-20 94 views
朋友帶左我去銅鑼灣~Bingo & Cook~食野,餐廳好靚,天花同牆身掛左小小既燈,滿天星咁。落單時先知呢度既店員係Oppa 黎架,入面煮野既都係😍。叫左我好鐘意食既醬油蟹🦀拌紫菜飯🍙,份量都幾多,蟹好多膏,我將蟹膏蟹肉拆出黎撈飯食,超級好味,個醬汁撈多幾碗飯🍚食都無問題。泡菜煎餅就食得多,韓式牛肉🐃煎餅就好少食,煎餅入面都幾多牛,牛香味十足。原味無骨炸雞&芝士🧀球, 炸雞肉質嫩,又Juicy。蘋果🍎肉桂茶,勁鐘意肉桂既香味。☕️

落單時先知呢度既店員係Oppa 黎架,入面煮野既都係😍。

原味無骨炸雞&芝士🧀球, 炸雞肉質嫩,又Juicy。

蘋果🍎肉桂茶,勁鐘意肉桂既香味。☕️