2023-03-07 1065 views
雞煲新鮮即炒,好食,呢個價錢啲肥牛算好食,出面個火鍋配料雪柜啲丸類同瓜菜都好豐富,真係有5中0種火鍋料,呢度啲侍應會主動幫手加湯同換碟,唔中駛自己出去攞,服務可以😋😋
2022-12-24 1256 views
真係好少會寫食評,間野又污糟個地又濕又滑。拎野食用既碟又有積雪櫃d野食溶咗雪又雪返,總之就拿咋D 侍應先得意,個個都西面,得個男人冇咩野,連張單計錯叫佢更正又西,收錢果個四眼呀姐仲西,拎信用卡耐d都催三催四!有人話好食又抵食都唔知諗咩! 心食到一肚氣Bad bad badBad bad badBad bad badBad bad badBad bad badBad bad badBad bad badBad bad
真係好少會寫食評,間野又污糟個地又濕又滑。
拎野食用既碟又有積
雪櫃d野食溶咗雪又雪返,總之就拿咋

有人話好食又抵食都唔知諗咩! 心食到一肚氣

Bad bad badBad bad
2022-12-04
2022-09-04 1161 views
老豆都要飲呢間或者去7樓太多人,同7樓同一個老闆,聽聞不同廚師所以食物質素不同,7樓更難食,開張到依家飲早茶幾次,因住附近食物麻麻地,多數煎炸食物,台面有的污糟🙈食物口感質素越來越低,每次服務員態度太差了,落單紙比服務員不要,仲要自己囉出去比收銀,無水遲遲無人裝,服務員得幾個唔知去曬邊~仲收咩服務費,越來越貴服務左唔知咩,排隊囉位時候已經有人投訴服務態度差,再次入去真係越來越差,無下次~差評
2022-09-04
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Breakfast
2022-08-02 1187 views
點心店多,有特色嘅係呢區或附近都不多。呢間又幾好座。其實黎過幾次了,就用其中一次飲食體驗寫下紀錄。呢到特式點心好似幾多,不過有部份佢無造啦,好似想試麻辣出奇蛋,台式手抓餅,無再造。而當中比翼隻飛咁啱無晒。咁當然會叫有少少特式,影相able嘅食物啦佢個真係菠蘿叉燒包真係有菠蘿嫁,你唔理佢得一粒,就係有,個皮夠脆,值得一試。另叫左個小橋三式拼盤,因為無麻辣蛋,就轉左多一個天鵝酥。佢個紫薯天鵝酥超正,佢話即造嘅,脆,乾身,紫薯唔太甜,感覺炸物得黎好健康。另外兔兔係酸奶,又係好好味,酸甜度夠平衡,真心經過要試下。而叉燒腸,個皮同一般酒樓有少許分別,相對煙韌,我就鐘意,如你鐘意"林"身腸粉,或許你末必喜歡。雖然特式點心款不多,但整體價格合理嘅,係呢區貴左好少啦!但我覺得抵去食嘅。唯一洗手間要用商場個,遠左少少。
點心店多,有特色嘅係呢區或附近都不多。呢間又幾好座。
其實黎過幾次了,就用其中一次飲食體驗寫下紀錄。

雖然特式點心款不多,但整體價格合理嘅,係呢區貴左好少啦!
但我覺得抵去食嘅。
唯一洗手間要用商場個,遠左少少。
2021-10-19 2010 views
落深水埗運輸處換證,換完行下西九龍見到一間叫牛苑既牛肉火鍋。咁就一於試下啦點左個牛小排餐啤酒汽水任飲點埋個鍋都好快上菜任食火鍋都有蠔叫直係正。主要肉類要用手機掃QR code而其他配料都係出去任拎。咁既價錢有咁既配料真係幾有誠意。配料有大量既丸類同菜同菇。仲有我最愛既響鈴。佢地係自己炸,所以好脆好香口又唔會有一陣油味。仲有我平時打邊爐一定點既魚雲,牛柏葉,真係好豐富。唔影啦,開餐個豬骨湯不過不失,入面跟左大量既豬骨,我剩係食左一兩舊,食晒我驚食唔到其他野。牛小排肉都好滑。食飽飽仲有甜品送,好抵食。
落深水埗運輸處換證,換完行下西九龍見到一間叫牛苑既牛肉火鍋

咁就一於試下啦

點左個牛小排餐

啤酒汽水任飲
點埋個鍋都好快上菜

任食火鍋都有蠔叫直係正。
主要肉類要用手機掃QR code而其他配料都係出去任拎。

咁既價錢有咁既配料真係幾有誠意。

仲有我平時打邊爐一定點既魚雲,牛柏葉,真係好豐富。

唔影啦,開餐

牛小排肉都好滑。

食飽飽仲有甜品送,好抵食。