2021-05-17
元朗人氣爆辣冷麵🌶️😍係青春呀!後生個陣有邊個未食過冷麵😜$10/$20揀幾包配料,再撈埋醬汁同蒜,好味程度比得上媽咪麵😂大個左好少再去旺中葵廣食撈麵啦,估唔到元朗開左間地舖仲咁出名,經過梗係試一試啦😉Menu唔洗點睇,得蟹籽冷麵,同芫茜蟹籽冷麵🍝近排好hit芫茜,鍾意食芫茜既人就啱曬啦,上網睇呢度既芫茜冷麵多到成座山咁😲對我呢d討厭芫茜既人就不了🤣最後揀左幾款拎返屋企youtube and chill😎原本以為係發泡膠盒,估唔到會用膠盒環保少少呀,食完洗洗佢就可以裝其他野。份量都有d驚喜,平時一袋袋撈麵拎上手好細包咁,呢度係份量十足既一盒呀😆爆多蟹籽果然冇呃人,麵上面舖曬滿滿的蟹籽,一d都唔孤寒😘一定要撈均食,粒粒蟹籽口感,加埋自家製辣醬好爽呀🌶️叫小辣都已經辣到我麻麻地🙈唔食得辣既朋友叫bb辣好啦😜小食有腸仔,大腸,魷魚,蟹柳,粟米,獅子狗同腐皮等等😁最鍾意爽口魷魚,同索曬辣汁既甜腐皮😎驚一盒食唔曬都可以叫細杯裝😉食住行街夠曬方便😊
最後揀左幾款拎返屋企youtube and chill😎
驚一盒食唔曬都可以叫細杯裝😉食住行街夠曬方便😊