2008-12-08 148 views
星期六晚去食自助火鍋好多位, 最初以為會不太好食因為價錢較平, 以為質數一般發覺食物種類選擇還算可以, 芝士腸超好味, 而且有蝦亦有幾種菜可供選擇飲品大約有三種, 不過庶汁太甜衛生環境ok這樣的價錢, 收貨
星期六晚去食自助火鍋
好多位, 最初以為會不太好食
因為價錢較平, 以為質數一般
發覺食物種類選擇還算可以, 芝士腸超好味, 而且有蝦
亦有幾種菜可供選擇
飲品大約有三種, 不過庶汁太甜

衛生環境ok

這樣的價錢, 收貨
2007-12-04 69 views
未食過咁難食既火可擇種類不多而且不太新鮮d蔗水,開頭都ok,之後可能加水,勁難飲!
未食過咁難食既火
可擇種類不多
而且不太新鮮
d蔗水,開頭都ok,之後可能加水,勁難飲!

2007-05-31 32 views
這間酒樓d野not so good!!!大排檔d野食見到都唔想食,因為食物分隔得唔好,幾種食物堆埋一齊,賣相唔多得啦。至於點心味道,論價錢都ok,不過就唔好要求咁多,唔會太難食,特價的份量就少dd 啦,至在平!!!由於我在下午茶時段去嘆茶,見d侍應在空檔時(仲有好多食客),拿著掃帚一時掃地,一時又招呼食客(包括開茶,拿碗碟,上菜等),其實見到佢地一邊清潔一邊做野都有d嘔心,冇理由未掃完又唔洗手又照樣招呼人客ga! 我見到,心想佢地隻手都唔知點,食得唔多放心...........-_-""""仲有,去到洗手間,見到個著黑色衫的侍應在清潔,心想,這茶樓的人力資源都用得幾盡(清潔完希望佢有洗手啦~)。
這間酒樓d野not so good!!!

(Non-member)
下午茶都低食~不過.................有一天我去飲下午茶~糕點變酸,開始變質,本以為天氣變,食物變質都算常見的事,便向部長反映,想取消食物~奈何待應的態度極之差~開始時不想幫我取消~還要說一些不好聽的說話!!!!!結果飲茶飲到一肚氣!!!!!如果o係附近飲下午茶~其實都有大把選擇~我而家令願比多幾蚊~去龍寶,嘉豪好過....起碼品質好d~態度冇咁差~唔駛食到唔開心!!!
下午茶都低食~
不過.................
有一天我去飲下午茶~糕點變酸,開始變質,
奈何待應的態度極之差~
開始時不想幫我取消~還要說一些不好聽的說話!!!!!

結果飲茶飲到一肚氣!!!!!

如果o係附近飲下午茶~其實都有大把選擇~
我而家令願比多幾蚊~去龍寶,嘉豪好過....
起碼品質好d~
態度冇咁差~唔駛食到唔開心!!!
2007-04-26 33 views
先講價錢,兩個人任飲任食,煲埋電視劇,六點幾食到10點先捨得走,$123埋單,仲想點?講返食物,都有幾十種,又蟶子,生蝦,蠔,魚,懶尿蝦,手打丸,肥牛,羊肉,豬頸肉,豬腿肉,八爪魚,小墨魚,炸魚皮...蟶子同手打丸最好食熱食就都唔少,間唔中出下D片皮鴨,椒鹽中蝦,冬瓜盅,海皇羹,搞到D街坊幾鬼開心.甜品有涼粉,西米露,紅豆沙,綠豆沙,啫喱等加埋沙律.飲品就茅根水,酸梅湯,五花茶之類,比較甜,飲茶好過食物算中規中舉,以咁o既價錢,咁多選擇,抵到咩咁啦基本$38 + $8茶+ $10醬+ 10%(兩位起)
先講價錢,兩個人任飲任食,煲埋電視劇,
六點幾食到10點先捨得走,$123埋單,仲想點?

甜品有涼粉,西米露,紅豆沙,綠豆沙,啫喱等加埋沙律.

飲品就茅根水,酸梅湯,五花茶之類,比較甜,飲茶好過

食物算中規中舉,以咁o既價錢,咁多選擇,抵到咩咁啦

基本$38 + $8茶+ $10醬+ 10%
(兩位起)
2006-08-15 29 views
星期六日成日同屋企人來飲茶,雖然呢個舖位d酒樓成日執苙,但呢間真係唔錯, 裝修ok, 野食又平又正!星期日同男友去完游水,一於來呢度食返個自助火鍋!!~湯底因為係送既, 只係一般既清湯同沙爹!火鍋料都有好多選擇, 肥牛卷起, 賣相不俗,就連青口同生蠔都有, 好有驚喜!! 又有蝦及蟹!而且除左火鍋料, 佢仲有少少熟食, 同埋糖水!飲品任飲的只有酸梅湯同蔗水, 啤酒不包!宣稱$58/位, 埋單都要八十幾蚊位, 但我覺得以質素來計都萛係好抵食了!!
星期六日成日同屋企人來飲茶,
雖然呢個舖位d酒樓成日執苙,
但呢間真係唔錯, 裝修ok, 野食又平又正!

星期日同男友去完游水,
一於來呢度食返個自助火鍋!!~

湯底因為係送既, 只係一般既清湯同沙爹!

火鍋料都有好多選擇, 肥牛卷起, 賣相不俗,
就連青口同生蠔都有, 好有驚喜!! 又有蝦及蟹!

而且除左火鍋料, 佢仲有少少熟食, 同埋糖水!

飲品任飲的只有酸梅湯同蔗水, 啤酒不包!