2019-08-24 497 瀏覽
朋友生日決定去倫哥食,其實一直都想去食,終於因為朋友生日可以去試下,呢間有個好處係任飲任食唔限時,我同朋友7:00去到,因為未齊人,侍應問要唔要上住雞煲食住先,D雞煲係任食嘅,同埋雞煲份量唔算大,我見第二張枱叫左4轉雞煲!但我哋只係食左一煲啫,味道唔錯,等齊人後就開始上菜,先嚟過北寄貝沙律,花膠鮑魚,蒸聖子,我自己就覺得花膠冇乜味!湯底我就一早book定溫泉雞湯,中間放個冬瓜加小半隻雞同椰青肉,我地先飮碗湯,味道唔錯,不過隻雞肉就鞋左D,同埋有個唔好處係中間個位太細,放唔得太多嘢入去打邊爐,之後就有牛肉啦、海鮮盆、蔬菜盆、炸魚皮響鈴、雲吞九菜餃同魚皮餃、黑墨魚滑、蝦滑等等...海鮮盆有蝦、蟹、蜆、青口、魚,海鮮都新鮮!特別要講下黑墨魚滑同蝦滑,堅好味,蝦滑入面有成隻蝦,而魚皮同響鈴就有D失望,唔夠脆!如果唔夠食可以再叫,仲有甜品,不過我哋實在太飽,所以連甜品都冇食!店內得2個侍應,見佢地忙於出菜、執嘢、落單,真係好忙
海鮮盆有蝦、蟹、蜆、青口、魚,海鮮都新鮮!
店內得2個侍應,見佢地忙於出菜、執嘢、落單,真係好忙
溫泉雞湯