去開大圍,就一定會過黎呢度食飯。貪佢大件夾抵食!呢度啲枱夠晒大張,成班人一齊黎食都會坐得好舒服。兩個人食飯,點咗晚餐。今期啱食蟹肉,所以點咗個蟹特盛丼!HK$88 好大份,當中有「松葉蟹膏、蟹肉、蟹籽」。蟹肉拆得好碎,再溝埋蟹膏,更有鮮味。而蟹籽就令到食起上黎更有口感。蕃茄豆腐沙律HK$65我哋再散叫咗款沙律,但又唔想食平時食開個啲,今次就改食呢款蕃茄豆腐沙律。豆腐厚切,加上新鮮大塊的蕃茄,很新鮮!燒魷魚筒HK$88原筒的魷魚,鮮燒,加上特製燒汁,食起上黎,更加有風味。而且燒到唔會過火,適度好處。霜降和牛粒串大大粒的霜降和牛粒,燒到啱啱好,有著炭火香,而牛粒也很嫩滑。燒帆立貝大大粒的帆立貝,用著炭火燒,更加香口惹味。有點點微脆,而帆立貝也香嫩惹味。鰻魚炒飯HK$88大大碟的鰻魚炒飯,有著我最鐘意既鰻魚粒,加上有鰻魚醬,食起上黎更加有日式鰻魚的風味。咁多嘢,價錢唔貴,真係好抵食!

去開大圍,就一定會過黎呢度食飯。貪佢大件夾抵食!

呢度啲枱夠晒大張,成班人一齊黎食都會坐得好舒服。

好大份,當中有「松葉蟹膏、蟹肉、蟹籽」。

蕃茄豆腐沙律
HK$65

燒魷魚筒
HK$88

霜降和牛粒串

燒帆立貝

大大粒的帆立貝,用著炭火燒,更加香口惹味。

有點點微脆,而帆立貝也香嫩惹味。

鰻魚炒飯
HK$88

咁多嘢,價錢唔貴,真係好抵食!