海鮮干鍋用料算新鮮⋯⋯但竟然除左呢個新鮮之外,再無可取之處⋯食呢餐飯,真係不禁令我懷疑個廚有無味覺,定係無試味呢⋯⋯食物調味方面真係嚇死人⋯一個孜然羊肉⋯⋯甜過糖水,難食到一個點係要即刻吐番出黎,成碟無食過⋯⋯之後再食唔落野⋯⋯堅令人反胃⋯⋯炒萵筍絲⋯⋯咸到送飯都食唔到,仲會成口都係油⋯⋯你唔係同我開玩笑卦⋯⋯又係成碟留番係度⋯⋯其他小食都真係好一般講真⋯⋯呢個價錢,咁嘅質素⋯真係大把好選擇⋯⋯建議大家都係唔好信某food blogger, 佢真係介紹親都伏黎架⋯以後唔會信佢⋯⋯檯面扮哂大集團叫你寫意見⋯⋯閣下都係唔使浪費時間畀意見佢地啦⋯佢扮大集團,但學唔到大集團咁去跟進下d食物,只係已讀不回架咋。

孜然羊肉

其他小食都真係好一般講真⋯⋯
呢個價錢,咁嘅質素⋯真係大把好選擇⋯⋯