2015-03-02 7796 瀏覽
嗌左花膠湯底 同 豬骨湯底! 淨係湯底都好好好飲點算啊!!!!牛方面嗌左手切牛同美國肥牛牛舌,雪花肥牛粒等等.....首先係牛舌,好爽口,薄薄的,唔會有so味。雪花肥牛,口感超好,入口就融,好正。本地手切牛肉,反而冇其他咁好味,但係$$最貴,不過係最有肉味既一款。叫咗好多海鮮~ 生蠔, 貴花蚌, 魚,象拔蚌刺身,樣樣都新鮮同超級鮮甜爽口丸有牛味, 墨魚丸有墨魚味, 蝦丸有蝦味...全部都好新鮮同埋係自製既!最後叫咗幾個日本雪糕 ~ 波羅, 椰子, 番薯, 柚子..用原個生果裝住, 最好食係番薯, 好有番薯味!要一提那個鮮瑤柱(HK$88 八隻),唔算貴。店員極力推介話好吃,咁就試下啦,但食完又覺得無乜特別。但唔緊要又唔算太貴,試下無咩所謂!四色丸都幾唔錯,係鎮店九嬸墨丸﹑牛丸﹑海蝦丸及鯪魚丸,其實幾特別,平時一向都淨係食牛丸嫁咋麻,海蝦丸都係第一次試,哈哈唔錯唔錯!