2014-06-16 2693 瀏覽
一到下午三點三時候﹐ 就想起下午茶﹐然後步伐不自覺輕盈地........飄入近期熱爆地點Burgeroom, 要食肥滋滋好味道漢堡﹐首先要忘記卡路里所以我又豁出去啦店內座位不多﹐有少許擠逼﹐幸好被安排到高椅位置, 先購票後有服務員端上食物同朋友決定叫不同既漢堡Share, 一次過滿足不同願望一向係牛魔王既我同朋友啦啦林叫左類似' 煎大菇牛肉漢堡' 同'煙肉雞肉漢堡' 當然唔少得既係芝士薯條啦^^食肥美Burger為左少肥膩感﹐又order左最鍾意既Snapple蜜桃茶中和一下1. 煎大菇牛肉漢堡呢張相既側面完全反映內裡既豐富內容, 一塊充滿肉汁既牛堡, 加上咬一啖就噴汁既新鮮菇﹐ 仲有濃香芝士伴隨﹐ 唯一要講既係塊牛咸左少少﹐可以輕手DD, 唔會搶左其他材料既味道2. 煙肉雞扒漢堡食過牛漢堡﹐始終先入為主﹐反而覺得雞普通左﹐煎得好香既雞扒配上脆口既煙肉﹐不俗3. 芝士薯圈期望之中既味道﹐好香芝士味建議三五成群甘去﹐可以試不同味道既burger
要食肥滋滋好味道漢堡﹐首先要忘記卡路里
所以我又豁出去啦

店內座位不多﹐有少許擠逼﹐幸好被安排到高椅位置,
先購票後有服務員端上食物

同朋友決定叫不同既漢堡Share, 一次過滿足不同願望
當然唔少得既係芝士薯條啦^^
1. 煎大菇牛肉漢堡