2014-04-11 747 瀏覽
話說老公睇雜誌見到呢間話係laksa 專門店所以放工專登去試下星期四晚大概七點到~ 入到去我地係第一枱客入到去見裝修無乜特別,一般餐廳feel坐低叫左阿姐推介0既海鮮喇沙 $138呢個咁貴0既喇沙,得少少辣,無乜味~ 裹面有兩隻蝦,兩隻帶子,兩隻青口,幾粒螄蚶~一D唔好味~ 阿姐推介時仲話夠兩個人食,根本上就係一人份量~另外叫左沙爹半打 $68 三支牛,三支雞,味道可以~但唔知點解個沙爹醬好杰~份量亦好小~馬拉盞芥蘭 $68呢個最堅,一D馬拉盞都見唔到~食落仲有D燶燶地味~最勁係食到D菜係未熟加埋有幾件係凍0既~同一杯凍青檸梅子汁 $22呢杯無乜問題~只係唔好飲~服務方面~其實只得一個阿姐同一個似老細0既阿叔阿姐好有禮貌,但係有小小混亂,唔係好知自己做緊乜咁~阿叔就好好笑~係咁嗌入廚房 "個雞湯好多油呀" 另外有枱客都話D菜燶燶地,佢又嗌 "D菜有燶味呀,你睇下隻獲啦" 成餐就不停聽住個阿叔係度嗌~結論係咁0既價錢,食到呢D連個菜都炒得唔正常0既餐廳~一定唔會再去~亦非常唔建議大家去試~ 講完
話說老公睇雜誌見到呢間話係laksa 專門店

所以放工專登去試下

星期四晚大概七點到~ 入到去我地係第一枱客

入到去見裝修無乜特別,一般餐廳feel

坐低叫左阿姐推介0既海鮮喇沙 $138

另外叫左沙爹半打 $68

馬拉盞芥蘭 $68

同一杯凍青檸梅子汁 $22

呢杯無乜問題~只係唔好飲~

服務方面~其實只得一個阿姐同一個似老細0既阿叔

阿姐好有禮貌,但係有小小混亂,唔係好知自己做緊乜咁~
阿叔就好好笑~係咁嗌入廚房 "個雞湯好多油呀"

成餐就不停聽住個阿叔係度嗌~

結論係咁0既價錢,食到呢D連個菜都炒得唔正常0既餐廳~

一定唔會再去~亦非常唔建議大家去試~ 講完

2014-04-03