2013-12-28 4428 瀏覽
聖誕假期, 日日都攞正牌出街玩, 搵好野食, 今日黎到呢到, 終於都有機會試下佢果半自助午餐。如果淨係飲湯同食BUFFET頭盤, 只係$98, 真係好抵食。個頭盤貴精不貴多, 真係越食越開心架。先飲左個蕃茄湯, 好濃, 又唔覺加左其他既菜同肉去吊味, 所以好清新。之後我食左2個ROUND頭盤,包括有:一大堆既蕃茄沙律, 唔酸, D茄其實好甜! 根住有一堆黃色既, 我估係熱情果沙律, 不過呢個我麻麻即; 仲有一個係茄子+LENTILS 既沙律, 呢個NOT BAD! 仲有一個係最喜愛既紅菜頭+肉! 由於肉已經俾紅菜頭汁染紅左, 所以睇唔到, 估唔到架~第2輪就揀左我最鐘意既黑橄欖, 芝士, 仲有最最最正既黑松露蛋沙律!!! 個人D客人好斯文, 攪到我都有D唔好意思黎多個ROUND........主菜係扒就更加唔可以亂黎啦, 我仲要食埋件扒架麻! 炭燒扒係真係正, 幾時都咁好食! 成個午餐都好滿足, 如果其他人都一樣咁享受, 同埋瘋狂D就好囉~

BUFFET檯
蕃茄湯