終於有機會試常常有長龍在門外的田中啦!!!!  我其實無抱甚麼期望去, 又唔知佢係出名大件夾抵食!!!  所以得到極大的驚喜!!!!鹽燒三文魚頭, 超正!!!!  魚頭的肉超滑, 一D都唔腥, 非常新鮮!!!!  加埋個有醋酸味的鼓豉油醬, 真係好味到不得了啊!!!火焰三文魚腩壽司, 超大件!!!  壽司飯有適當的壽司醋味, 飯平身煮得洽到好處, 好欣賞啊!!!  因為三文魚非常新鮮的關係, 所有三文魚的食品也非常正, 和超有水準!!!!  魚腩肥美, 加埋輕微火燒的味道, 真係好好味!  鰻魚壽司也是頂瓜瓜!!! 厚厚又長長的鰻魚, 已很難找到!!!!  在這裏找到, 我超開心!!!  味道好到不知點樣形容!!!  你要自己試下!!!海膽火山卷, 真係似火山那麼大!!!  可是海膽較少, 但勝在夠新鮮!!!!  隻玻璃蝦也很鮮美!!!!  一大張三文魚被包着大大的蟹柳卷, 太壯觀了!!!!  美味非常!!!!因全部都超大件, 想encore都唔得, 食唔落啦!!!  一定一定會再來!!!!  大力推介!!!

題外話/補充資料: 服務非常週到!!! 讚!
2013-10-02
  • 三文魚壽司