2013-08-15 202 瀏覽
到新開的V City行街, 碰到這間Toi Hokkaido Rice Pizza, 看看個餐牌內的食物有些新奇, 我又未試過Rice Pizza 所以就好奇地入去試下啦!!!order個牛油蒜蝦pizza 和鰻魚大阪燒!  pizza 香噴噴和熱辣辣的放在枱上, 個賣相相當吸引, 蝦大隻, 整個pizza 上又多cheese!!!  先來一口, pizza 邊的飯和cheeese都是脆脆的, cheese香濃, 又帶著淡淡的蒜味, 而蝦又彈牙, 真的美味!!!  食到中間, D飯係軟軟的, 口感完全不同, 但一樣美味!!!!  正正正!!!!可是, 大阪燒就叫人失望!!!!!  鰻魚少得可隣, 只有多多的椰菜絲加燒汁和沙律醬, $70幾蚊一個, 真的不值!!!! 味道平凡, 加上冇乜鰻魚在內!!! 超失望!!! 這間的大阪燒給我一個不好的first impression!!!!不過會要來食rice pizza!!

order個牛油蒜蝦pizza 和鰻魚大阪燒!

不過會要來食rice pizza!!
題外話/補充資料: 服務水準真係一般, 沒有細心留意客人的須要!!! 還要客人三吹四請先識得過來招呼!!! 要改進!!
2013-08-14