2013-08-11 34 瀏覽
 我被自家製甜品的字眼吸引著了,所以來一試!下面的圖片是開心果芭菲,個waitress向我推介的!佢話無乜地方可以食到這個甜品,我想真係?好,就試下啦!首先賣相可以,芭菲上有濃濃的朱古力醬,味道也不錯!到個主角開心果芭菲就只係一般!第一,開心果味不夠,開心果粒也不脆,但雪糕裏有脆脆的焦糖粒和甜度又適中,這是少少的驚喜!諗住個芭菲是不錯的,但到最後,竟然有幾塊小的東西留在口裏,還要用牙不停的"趙"!呀?咩呢㗎? 原來係"淋"咗的粟米片!真的破壞晒個好印象!我覺得有D晝蛇添足!幾失望! 以下是木糠布丁,賣相又係好吸引!可是味道很淡和不夠甜!加上木糠碎太多,所以吃不到奶香味和口感不夠滑!朱古力雪糕還可!有香濃的朱古力味!總括來說,這間甜品店是可以一試!
 我被自家製甜品的字眼吸引著了,所以來一試!

朱古力雪糕還可!有香濃的朱古力味!
總括來說,這間甜品店是可以一試!

題外話/補充資料: 不要期望好的服務!他們不太友善!
2013-08-10