2013-04-10 264 瀏覽
3個人, 食左:1/ 海南雞併豬脾飯: 2種肉都好唔錯, 尤其是豬脾, 我地個份有好多皮, 冇肥膏, 唔會係一舊廚餘咁, 厚薄有致, 唔會咸得過火, D肉都唔會柴皮咁2/ 生蝦刺生: 係餐牌揾唔到就問下, 有喎, $88, 8只, 細細地, 我本日唔係特別仲意呢味, 但係家人都一致叫好, 的確佢又唔會好似之前食過嗰D咁'潺潺'地。如果蒜片切得薄D就好勒3/ 脆皮燒肉: 呢個好特別, 好似炸/焗過咁,鐘意食脆口野要試下, 夾起黎睇仲可以分明咁見到5層肉! 美中不足係佢冇左燒肉既獨有味道, 唔知係咪因為炸過呢? 同埋佢碟野好細心呢放左好多菜絲墊底, 食玩炸野我地其實好想食D生菜中和下, 但係我地唔知係重覆用既裝飾定係食得既, 最後都係唔敢食, 好浪費, 如果佢上碟個陣同我地講食得/ 俾小碟泰式酸汁俾我地撈下就好啦。4/ 辡膏炒牛河: 我地叫走辡, 果然唔辡! 非常咁好味, 主要係個醬味道一流。店內老中青個個都好有禮貌, 唔係機械人嗰種, 漏左單好少事啫個染髮哥哥仔主動走過黎同我地解釋say sorry不過佢有d套餐包餐飲, 有d就話包餐飲但係任何飲品都要加$, 亂左dd
3個人, 食左: