2012-09-05 4096 瀏覽
依晚我兩位朋友叫左我落左去尖沙咀吹水食飯 不過朋友A有個要求....食飯既地方要有得食煙又想搵到有又得涼冷氣 又有得飲酒既地方.......... 我就唔食煙所以都冇乜留意 諗極都諗唔到 好在朋友B之前黎過Knutsford 知道有得食煙 跟住就帶我地黎左呢到拉!!入到去好多木設計 暗暗燈光 每台都會放上燭光 都幾有情調 重有人個Oyster BAR 放左唔同國家既生蠔 不過我地今次就冇叫生蠔拉 反而我地叫兩支白酒logan apple tree sau.blanc $740 &GARLIC BREAD $30 同埋蜆肉蒜汁扁意粉 $158- 好多蜆好甜 同埋好香重帶小小辣味 不過意粉就煮得耐左小小 但係整體黎講都唔錯 同埋都幾大碟 !!sirloin spaghetti $198- D肉好軟 個汁好Creamy seabass $188 - 依個價錢應該食唔到依個份量 好厚肉 同埋KEEP到好多汁無論食物環境黎講 質素都唔錯 除左黎食飯之外 飲野吹水都係一個好地方

seabass $188 - 依個價錢應該食唔到依個份量
好厚肉 同埋KEEP到好多汁