2012-07-21 9 瀏覽
好食的店當然要再度幫襯話說中午同女朋友唔知去邊度食好就打去1000円問下下晝有冇放題佢話有而且只係$58+1任燒一小時反正早餐只食左少少,中午未食,兩點去食任燒真係最佳選擇去到即刻有位,又再見到之前提到既"部長"竟然咁岩又安排上次個卡位我坐其實成個場都只得三台客左右坐低後二話不說當然去拎野食,食物方面其實都少左一部份依稀記得冇魷魚鬚、墨魚仔、全蝦、蝦仁、去骨雞翼、瀨尿蝦、豬頸肉etc最正既一口牛柳粒就仲係度,仲多左蛋餅燒完第一ROUND都係決定左+15蚊任飲雖然最後兩人加埋只飲左六罐,即係平均五蚊罐並無賺,但我覺得都冇蝕啦最後埋單都係一人$80左右 依然覺得好抵呀最緊要係食得開心,唔洗同人逼,又唔洗受氣
好食的店當然要再度幫襯
話說中午同女朋友唔知去邊度食好
就打去1000円問下下晝有冇放題
佢話有而且只係$58+1任燒一小時
反正早餐只食左少少,中午未食,兩點去食任燒真係最佳選擇

去到即刻有位,又再見到之前提到既"部長"
竟然咁岩又安排上次個卡位我坐

其實成個場都只得三台客左右

坐低後二話不說當然去拎野食,食物方面其實都少左一部份
最正既一口牛柳粒就仲係度,仲多左蛋餅
燒完第一ROUND都係決定左+15蚊任飲

最後埋單都係一人$80左右 依然覺得好抵呀

最緊要係食得開心,唔洗同人逼,又唔洗受氣

題外話/補充資料: [u] 部長仲花左少少回答我問題 我問個竹夾好難用,會唔會考慮用返竹筷呢? 佢話呢樣野係日本已經係好多年前留傳落黎既文化,又且又可以再用,又唔係大陸造+工業漂白,所以唔考慮轉用其他 我又問佢,晚市比團購BOOK FULL哂,其他想食既人咪冇得食?而且我係FB見到好多人都話BOOK唔到台 佢話,呢段期間做團購係當做轉名之後一個宣傳,而且食2.5小時又比平時D放題多半個鐘可以走棧 咁老實講,在商言商,佢咁做又冇錯既,不過在於我自己立場, 我就唔會明知道團購會訂台麻煩+有機會中伏+服務員忙到照顧唔到我 我仲會為左慳些少錢而去買團購了 而好明顯呢間餐廳已經做唔到我之前希望佢做既事 所以短期內我只會繼續係Tea Time幫襯 :P[/u]
2012-07-19
  • 一口牛柳粒,雞皮,鯖魚