2010-08-03 7 瀏覽
AGNES B 既衫我都幾鍾意, 款式幾SIMPLE, 著上身都好舒服, 今次行完BOUTIQUE, 順便試試佢地個TEA SET可供選擇有四款, 因為唔鍾意食羊, 所以第四款唔要, 另一款又只係薯條, 但要成百蚊, 好似好唔抵, 於是就食三文治, 飲品係CAFE AU LAIT, 即係咖啡加奶的法文三文治共分成四小份, 有四款不同的餡料, 最好食的係煙三文魚, 有一垓好似醃過的菌類都幾好味, 沙律蝦同蘑菇就一般杯CAFE AU LAIT的咖啡味都幾香濃, 但敗筆係一杯熱飲用無耳仔的玻璃杯裝, 拿上手的時候個杯好熱, 攞唔起隻杯咁滯, 有點大意埋單多謝加埋一一百七十幾, 但高級餐廳就係咁既價錢, 你情我願的, 我都無反抗, 雖然係有點肉赤