2019-03-28 1920 瀏覽
朋友極度喜愛的一間日式料理店,以致短時間2次聚餐都食千笹😂,百老匯店燈光較明亮,環境舒服,餐牌有好多選擇,刺身卷物串燒鍋物等等。.🍝山葵乳酪蟹肉冷稻庭 ($96)烏冬冰涼又有咬口,完全係我鐘意既質地,配醬汁好creamy帶乳酪味,隨即散發微微山葵刺激味,中和番乳酪膩感,食落好清新🤤。🍣三文魚蟹肉海膽卷 ($138)個卷將三樣我鐘意結合埋,刺身新鮮,6件唔舊喉啊!🥗芝士烤雞拌溫玉子沙津 ($78)溫泉蛋一吉蛋黃流出黎好治癒🤤,脆脆增加左整體口感,如果凈食芝士烤雞對我黎講有啲膩,配埋菜撈勻個汁比較開胃,味道岩岩好。🥘牛肉煮絹豆腐配溫玉子 ($68)味道似照燒汁但偏甜,肥牛煮到入味,豆腐亦滑,將肥牛浸落蛋黃汁到,唔洗多講都知有幾正🤤,唔該!我想要個白飯!總體好高質,環境好舒服,店員態度好好,添茶好密,呢個質素價錢適中,性價比高!⭐️需加一服務費⭐️百老匯店有會員卡/澳大 理工證等有折
🍝山葵乳酪蟹肉冷稻庭 ($96)
山葵乳酪蟹肉冷稻庭

🍣三文魚蟹肉海膽卷 ($138)
個卷將三樣我鐘意結合埋,刺身新鮮,6件唔舊喉啊!
三文魚蟹肉海膽卷

🥗芝士烤雞拌溫玉子沙津 ($78)
芝士烤雞拌溫玉子沙津

🥘牛肉煮絹豆腐配溫玉子 ($68)
牛肉煮絹豆腐配溫玉子

⭐️需加一服務費