2023-04-15 327 瀏覽
難得遊澳門見義順唔洗排隊,點知老板完全係破壞晒-行人對澳門嘅印象,義順服務態度差我可以理解(香港都出晒名)但係我明明叫薑汁雙皮奶,嚟到食咗一啖,先發現比錯咗原味,同員工表示想轉返薑汁,個女員工仲一臉茫然笑笑口不知所措,死都唔肯換返薑汁,重要問收銀個位兄台(疑似老闆)點算。。。。其實做飲食員工自己落錯單,叫廚房換過一個係咪真係咁困難?仲要講緊一兜雙皮奶only…最後搞咗勁耐終於換到,而呢一個時候神之操作亦啟動,收銀個位兄台由最前面嘅收銀特登走過黎我哋個位前面,大大聲又怒啤俾說話我哋😑內容大致上係:‘’而家啲人係咁㗎,咩食咗一啖就話唔要,社會上有好多呢啲人㗎,你哋自己要小心‘’我哋都聽到呆咗😑阿叔唔食你一啖,點知你俾錯,錯嗰個係自己員工,完全係顛倒晒😮‍💨味道方面,基本上同香港個間一樣,根本唔需要特登過去試。過嚟食嘢,唔係黎受你氣💪🏻冇下次😮‍💨完