2019-07-07 2543 瀏覽
去到澳門當然唔少得既就係去酒店食自助餐😆因爲價錢比香港平一大截之餘質素都相當高👍🏻今次我哋經旅行社訂咗銀河酒店入面嘅群芳食Dinner Buffet 亦因爲要就回港嘅時間我哋揀咗食早段(17:30-20:00)價錢亦相抵$38x一個人。食物款式多,生蠔,龍蝦無限供😍生蠔新鮮👍🏻美中不足嘅係龍蝦有幾轉refill出嚟嘅因為未解凍成隻都是冰😓熱食都有成2x款選擇,又有限時供應佛跳牆燉湯,煎鵝肝,呢個價錢絕對抵食!有一樣真係要贊揚,我仔仔去攞燒牛扒時廚師叫佢等一等之後,好耐都無理佢只見個廚師不停切牛扒比其他人,於是佢走返嚟搵我幫手,原來我都覺得有無攪錯咁樣蝦小朋友,點知我去到時發現廚師將牛扒特登再煮番熟啲比我仔仔食,我覺得好warm,真係一個好廚師👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻