2020-11-25 1778 瀏覽
我係MO Cake Shop 長期顧客,食左好多年,可惜發覺佢地嘅服務越來越差。Tea 時段經常都無任何Server, 全部入哂去。今日去到,cafe 個姐姐 叫我去cake shop 「自己搵位就得」,我坐低左一段時間都無人理。見到有枱客走,就轉過去坐,又等左一陣都無人理。終於等到有人理,佢同我講話張枱係有人等緊,哦,原來有條龍嘅,有兩個人排緊。唔緊要,咁我咪起返身,我表明係本身坐低左轉檯嘅。當時隔離張枱都埋緊單,但佢淨係識講話我坐緊張檯有人排緊,唔識變通話可以安排我坐埋緊單張枱。喺之前一直無server 嘅真空時間,又有另外兩個人好似茶樓咁自己企左去埋緊單張檯旁邊等。證明d乜?1. 睇唔到你嘅排隊安排;2. 就算見到條龍,都以為排緊買take away cakes,因為好近;3. 有人會排,有人會酒樓搵位。結果因為個server 真係好專心咁淨係識話張枱有人等緊,又無提議點安排,我就直接走左。食左咁多年嘅cake shop,因為好差嘅服務,唔會再去。

唔緊要,咁我咪起返身,我表明係本身坐低左轉檯嘅。

食左咁多年嘅cake shop,因為好差嘅服務,唔會再去。