2015-10-14 529 瀏覽
晚上一人在太古一帶揾食都幾傷腦筋,大食代food court啱晒我,平平地有交易!行左幾個圏,被 Tomato Club 店員既叫賣聲吸引左,仲見佢地放左個"真Set"出黎,炸豬手+蕃茄湯螺絲粉, 個樣好靚,腦袋主使我去order返一set。~蕃茄湯螺絲粉~賣相都好得,深不見底的大碗,湯夠酸夠濃,蕃茄味濃,都幾多蕃茄碎,螺絲粉軟硬適中。個炒蛋好香好滑,唔知係味用牛奶炒,我沒有深究了。~炸豬手~不姑寒,大大的兩大舊,即炸,非常熱!睇見啲豬皮仲跳跳下! 炸得幾好,霖身,切開也唔乾身,附送的黃芥醬是甜甜的,同豬手好夾。我放了少許豬手入蕃茄湯中,浸住食吸晒蕃茄湯,感覺無咁熱氣,而且豬手再霖身啲!這個餐夠晒份量,細食的人兩個share都可以。美中無足係唔包飲品,要錢再買
晚餐$53(蕃茄湯炒蛋螺絲粉+炸豬手)

~蕃茄湯螺絲粉~
~炸豬手~
晚餐$53(蕃茄湯炒蛋螺絲粉+炸豬手)
這個餐夠晒份量,細食的人兩個share都可以。
美中無足係唔包飲品,要錢再買
2015-10-14
  • 蕃茄湯螺絲粉