Three on Canton

餐廳: Three on Canton
資訊:

2024-05-01 240 瀏覽
⇩⇩⇩ Three on Canton ⇩⇩⇩趁住今日五月一紅日,帶阿女出嚟一齊afternoon tea放鬆吓。用Apps訂有折扣優惠,唔知係咪因為咁個服務就咁差明明之前喺佢哋同集團嘅第二間酒店食過係好service仲要係好食嘅,呢一度Service又唔得,食物質素亦都一般。首先我係成功訂座,亦都問清楚,沒有已讀不回。但係今日未夠鐘之際,竟然收到「是否不會出席?」 唔好意思,連普通餐廳都唔會咁樣去回覆客人,我又點能夠估到竟然一間酒店可以咁樣去問😅呢一個第一印象已經好差我就唔趕時間嘅,只係餐廳有用餐時間,咁我都當然明白。但係你趕住要我交枱,不過呢個tea set嘅準備時間係45分鐘,為左唔想個囡失望,我忍!我等!終於終於上枱,睇唔透邊樣野要整45分鐘😪食物質素亦一般,我鐘意tea set 但都食淨幾樣今次體驗極差🌚
⇩⇩⇩ Three on Canton ⇩⇩⇩

終於終於上枱,睇唔透邊樣野要整45分鐘😪
食物質素亦一般,我鐘意tea set 但都食淨幾樣

今次體驗極差🌚
2024-05-01