馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐廳: 馬哥孛羅咖啡廳
資訊:

2012-09-08 151 瀏覽
一星期前訂左位, 因為試過呢度既夜晚都唔錯, 就走黎試下Tea Buffet, 用OPENRICE COUPON 8折後折埋$180 一位.早左半個鐘黎到, 原來太早到都唔可以入坐架, 因為LUNCH BUFFET剛完, 要執枱.TEA BUFFET 3:15-5:15PM, 我地早5分鐘去攞位, 坐左一陣就出去攞野食啦. 第一樣失望, 一開始梗係攞刺身, 噢竟然無三文魚, 得兩款刺身, 只有鱆紅魚&吞拿魚, 我就麻麻啦, 勁失望第二樣失望, 沙律吧勁少款, 竟然無生菜, 得紫色既菜, 苦苦地既, 唔好食><冷面: 雖然望落普普通通, 但幾好味芝士腸: 煎香左, 皮脆, 又多芝士, 好味牛扒: 有少少鞋, 都OK羊脾扒: 好淋, 好好味面包: 試左幾款, 都唔錯.香蒜骨: 好大件呀, 有少少辣味, 但幾惹味既PIZZA, 豬肉餃子, 蒸牛肉: 一般啦煙肉芝士撻: 幾特別, 味道都好好甜品: 甜品名我記唔到呀. 不過好多款味道都唔錯, 尤其朱古力撻, 朱古力蛋糕雪糕: Movenpick 牌子, 仲有成8款左右. 外面一個單球$38, 我加加埋埋食左3球. 哈, 都抵返

第一樣失望, 一開始梗係攞刺身, 噢
竟然無三文魚
冷面: 雖然望落普普通通, 但幾好味
芝士腸: 煎香左, 皮脆, 又多芝士, 好味
牛扒: 有少少鞋, 都OK
羊脾扒: 好淋, 好好味
面包: 試左幾款, 都唔錯.
香蒜骨: 好大件呀, 有少少辣味, 但幾惹味既
PIZZA, 豬肉餃子, 蒸牛肉: 一般啦
煙肉芝士撻: 幾特別, 味道都好好
雪糕: Movenpick 牌子, 仲有成8款左右. 外面一個單球$38, 我加加埋埋食左3球. 哈, 都抵返晒~ 不過D雪糕比較甜, 配埋香脆既窩芙一流, 窩芙勁好食
Movenpick
勁好味
飲品: 得一款飲品可以任飲-> 檸檬茶
檸檬茶
餐茶包一杯: 熱咖啡, 我就覺得麻麻啦
2012-09-08
勁好味