2016-04-26 456 瀏覽
下午茶搵嘢食搵到入理工大學。見到Cafe habitu,無錯係Cafe habitu!呢間分店定價係出邊分店正價嘅大概七折左右啦!幾個女仔叫左四件蛋糕,分別係伯爵茶、士多啤梨、香蕉焦糖同埋咖啡朱古力。開頭都諗,咁平會唔會冇質素保證呢?點知呢度嘅食物同出邊一模一樣。蛋糕每一件都好精緻,睇得又食得!伯爵茶係我最鍾意嘅,有好香濃嘅earl grey味,士多啤梨係友人最愛!香蕉焦糖就略嫌重口味左少少,重口味嘅人一定好歡喜!咖啡朱古力我冇食過啊,不過朋友話都好好味呀。我哋仲叫埋野飲,我叫咗最好飲嘅玫瑰Latte。好香嘅咖啡味,裏面有人隱隱既玫瑰花香,一次過有兩種享受!!到底係呢度點樣先可以享受到折扣呢?答案係乜嘢都唔使做!雖然佢寫明係比理大教職員同學生專用,但係當我地買嘢嘅時候,都無人查我地證件。

四件唔同款

四件唔同款