2015-08-18 896 瀏覽
趁weekend同老公去megabox 睇下有冇咩行,等parking等左好耐,等到肚都餓。。惟有去揾食, 本身諗住去食越南野,不過好似冇咩啱食,只好移一移玉步去墾丁茶房。。見到有果tea set幾抵$40...有粉,奄列,酥炸雞同野食。。一於試下。我咁慳家,梗係嗌$40果個set..老公就嗌左紅燒牛肉麵。。好快就黎左個米粉,好可惜其他野等到我差唔多食完個米粉都未黎😑味道方便不過不失,$40嘅餐算係咁。。不過要讚一讚杯珍珠奶茶幾好飲,唔係好甜有茶味,仲有d泡沫。。👍老公食果個紅燒牛肉麵,佢話幾入味,d麵都幾彈。。整體黎講,不過不失。。不過d服務態度就差d,有個男侍應放低d野食果時又勁太聲,跟住撞到我地張枱櫈又若冇其事,我諗佢要再培訓。。
珍珠奶茶
米粉