2022-12-05 202 瀏覽
見到呢間Cafe裝修都好靚,知道有上一層,就同朋友一齊試吓啦!因為個朋友好鍾意食scone😝😝已喺中環嘅Cafe來講,佢嘅價錢都比較合理。佢係$70就有一個意粉同埋一杯飲品,更加$5就有Americano或者latte 簡。咁我同朋友都揀咗立體,但係因為我對奶敏感,佢又冇素描揀,所以就轉左燕麥奶。川衣物奶就加埋唔記得$4定係$5。但係佢杯咖啡,用正常奶好奇怪,因為個朋友飲完之後啲奶係浮晒喺面,唔知係咩奶😂😂第一次見到係咁。但杯咖啡嘅味道都好容易入口啊,唔係酸嗰一種。意粉方面,就不過不失,佢意粉嘅份量唔多,即係適合女仔食,男仔一定唔夠。同埋意粉上面都冇咩餸,所以覺得一般,但係味道係可以嘅😆個Scone係值得推介,好似都係佢哋嘅招牌甜品。佢再想俾我哋嘅時候,又再幫我哋整返熱佢,賣相都好好睇。味道都唔錯,但比我再揀就唔會再成日嚟,因為佢個門係開住咗,只要我哋嗰scone係有啲蚊滋喺度飛來飛去,仲飛咗去cream度😅😅但係員工都好好,幫我哋換返個新嘅cream.但係坐來講,覺得比較唔舒服,所以都唔會太想再去多次。

但係坐來講,覺得比較唔舒服,所以都唔會太想再去多次。