2019-09-02 1776 瀏覽
AI MOLO位於海港城地下,平日lunch 有semi buffet, 一路食野一路望下個海,聽下海浪聲,真的好relax. 而且佢有的book台,一大班同事食Team Lunch都吾怕無位。如果你細食,可以選無限沙津吧加一個主菜。如你想試埋其他野,可以full set buffet 加一個主菜。我選了full set,沙津吧有不同的新鮮沙津菜同火腿有不同的醬汁比你自己mix。另外,它仲有好多其他野食,有菠菜烘蛋,泰式沙津,甜品,生果。我最欣賞係佢個主菜,慢煮牛柳,每一片都非常嫩口和Juicy, 紅酒汁也完全沒有蓋過牛柳的香味和肉味。雖然好飽,但我還是把整碟牛清晒。
2019-04-11
  • Beef