2022-01-19 773 瀏覽
作為一個Pizza之鬼,當然就係要周圍食唔同嘅Pizza!今次咁岩就入到南丫島,發現原來入面咁鬼多西餐廳。行過就見到呢間餐廳門口細細,但原來內有乾坤。入到餐廳裏面原來都幾多位,佢仲有個沙律吧添。入到去當然就叫咗最鍾意食嘅Pizza,Parma ham口味,以前就比較少食ham類,因為本人都比較怕鹹,但係今次呢個Pizza,絕對唔會好口,加埋啲芝士同埋火箭菜Mix and match出嚟嘅口味簡直係絕配。今次我哋兩個人叫咗四樣嘢食,有pizza、薯條、炸麥樂雞同埋水牛城雞翼,另外再叫咗杯啤酒,入到黎食西餐唔係唔飲啤酒呀🤤成件事真係飽到唔想再食其他嘢,就算南丫島有其他小食都已經吸引唔到我,如果你入到黎南丫島想食嘢又未諗到食啲咩好,絕對可以嚟試吓。舖頭仲好有風格,佢個裝飾就好似90年代睇電視嗰種酒吧,舖頭裝飾定係用具都好有feel

2021-11-06